Dovlecei in sarbatoare*187* LMA Filip!!!
Raspunsuri - Pagina 12
monica_dicut spune:
Buna seara si de la mine
LA multi ani fetita superba MAria
Sa cresti mare si sanatoasa
La multi ani Anomis
Multa sanatate si bucurii
Laura e deja in mare party si desi am urat-o personal ii mai urez inca o data Casa de piatra, o viata frumoasa plina de iubire si intelegere si o surioara pt Mihnea
Fragutza mami, imi pare din suflet rau sa aud prin ce treci. EU am tot avut chisturi pe ovare, si au trecut de la sine, acum am unul maricel dar nu mi-a dat dureri de cap (spre rusinea mea nu m-am itors la control dupa analize ) Sper sa se retraga si al tau, sa nu fie nevoie de operatii
Nela, mi se rupe sufletul in 2 cand aud ca Bananica sufera atat si ca iar o luati de la capat cu papica . Nu e corect sa sufere atat mititica. Iti doresc tot binele din lume si mai ales sanatate.
Kawa, dementiale torturile. Pana la urma o sa iasa. Keep up the good work
diamar, pupam maraiciul sa iasa maseluta aia mai repede sa nu mai chinuie baiatul si pe mami
Santo, uf Doamne. Andreiutu e perfect mami. Asa sunt baieteii, mai puturosi. Sunt convinsa ca nu e nicio problema si in curand o sa ne povestesti cum te alearga toata ziulica.
Mai feteoor, cand va aud de 45-50 kg o cam iau pe carari. Mi-e rusine sa spui cate am io
Ah, si am vazut poze frumoase pe mail. M-au dat gata Zeinuca si Mariuca cu costumele de baie. Dementiale
Concediul Ralukai la Gretzky m-a napadit de amintiri. In Kalitea ne-am pietrecut si noi "saptamana" de miere
Iulia, ai fost simpatica foc cum ai umplut tu singurica o pagina intreaga. Te mai asteptam
Lullaby, ce mai face Alexutul? CUm mai stati cu dermatita?
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
madalina84 spune:
Buna seara
In primul rand si cu mii de scuze ATOMIX=ZGATIX=DRAGOSELUL sa cresti mare,sanatos si sa fi fericit alaturi de parintii tai care te iubesc enorm
Acum
MARIA sa cresti mare,sanatoasa,frumoasa esti ca o zana si sa te bucuri de tot ce e frumos in viata
ANOMIS sa fi fericita mami si sa te bucuri de minunea din viata ta,sa aveti o viata plina de flori si zambete
SUEDE casa de piatra si multi ani fericiti
FRAGUTZA imi pare tare rau sa aud ca ai ceva probleme,eu sper sa se rezolve fara operatie si tu sa nu mai fi suparata.Multa putere mami si mult optimism
NELA multa sanatate si Anutei,sunt sigura ca D-zeu iti va da putere sa treci peste toate chiar daca uneori simti ca nu mai poti
SANTORINI imi pare rau sa aud ca si voi ati avut ceva griji dar ma bucur ca totul e bine.Stai linistita ca toti vor face de toate intr-un final,cand va vorbi de nuu ii va tacea gura o sa spui si eu imi faceam griji ca nu vorbeste(ca si mine),cand va alerga toata ziulica o sa spui la fel,asa ca capul sus mami.Pozele sunt minunate
KAWA,arata super tortul,acum l-am vazut si pe celalalt esti minunata
ELLE ce frumos povestesti tu de fetitele tale si uite vezi iti faceai griji degeaba,imediat o sa o fugareasca pe Eva
VIK_CJ,TECHILA multa sanatate roseolilor,sper sa scapati repede de bubite
ALEX,IULIKA sper sa scapati si voi de mucisori cat mai repede
LILIAC sunt sigura ca data viitoare o sa-ti iasa super cus-cus-ul
LUTO te ,tu esti de belea cum destinzi situatia si cu dedicatiile
LALI multumim de capitol,mi-a placut tare mult cum ai scris la inceput
Daca am uitat pe cineva adica sigur imi cer scuze dar sunt franta de oboseala ca am fost cu mama la neamurile ei pe care nu le vazuse de 20 de ani si am pierdut o zi intreaga
Noi am trecut de febra dar ne-a muscat ceva(paqianjean,furnica sau purice) ca avem 3 bubite mari rosii pe fata,3 pe mana,3 pe picior parca le-a numarat nenorocitul care le-a facut.Pe el nu pare sa-l deranjeze dar mie mi se rupe sufletul cand il vad.Am vrut sa-i iau ham,ala de mi-a zis Uka pe care o ,nu mai este pe stoc nicaieri si am luat altul dar nu-l pot folosi acum ca il tine doar de mijloc chiar daca are si bretele si el se zbate si ajunge la orizontala in aer
Mai fetelor voi vb de kg de 47,51 si mie imi e o foame de lup,si de vreo o ora stau sa ma gandesc daca sa mai mananc sau nu dar sigur o s-o fac ca apoi nu ma ia somnu.Fug la un pateu de ton,v-am
biaz29 spune:
Buna seara, mamici dragi!
Am apucat doar sa recuperez pe sarite si fur un pic din timpul de somn ca sa va scriu.
Imi pare rau ca am disparut asa brusc, dar am avut o perioada foarte grea in care am tras tare sa-mi termin lucrarea si inca o mie de lucruri daca s-ar putea. Sunt aproape gata iar maine dimineata plecam spre Bucuresti.
Va multumesc mult pentru cuvintele frumoase Hepi, Iulika, Liliana, Vik, Alex, Dana. SPer ca nu am uitat pe cineva dar la felul in care imi functioneaza neuronul, sigur am comis-o.
Elle trebuie sa fie tare scumpele printesele tale chiar si atunci cand sunt mazgalite.
Raluk, vacanta placuta si sper ca nu te-am suparat.
La multi ani frumos pentru dovleceii scumpi care si-au serbat ziua: Bruce, Dragos, Andrei si Stefan, Andrei, Maria! Sa cresteti mari si sanatosi si sa fiti intotdeauna veseli ca vremea buna!
La multi ani Anomis!
Casa de piatra, Suede!
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
biaz29 spune:
Fraguta, multi si sper din tot sufletul sa treaca cat mai usor. As vrea sa te pot ajuta cu ceva, macar cu o informatie utila, dar din pacate nu am nici macar asa ceva. Doar sunt prin preajma si inteleg cum e. Suntem pe aceeasi dunga cu problemele. Si eu am facut o vizita la medic saptamana asta si am aflat ca o probleme mai veche a recidivat si sper din tot sufletul sa nu se lase cu o interventie.
_
mary_07 spune:
N-am crezut ca mai apuc sa spun vara asta ca.....
avem un dintisor!!!
A iesit usor,fara plansete/febra si alte alea.Doamne ajuta sa iasa toti asa. Mai urmeaza unul zilele astea,deja a spart gingia.Voi avea si eu copil dintos
Bia,Uka va mamici dragi!
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
biaz29 spune:
Dianmar, ai PM despre carte. Scuze ca n-am avut timp sa scriu mai mult.
_
biaz29 spune:
Stiam eu ca am uitat pe cineva. Mary !
_
biaz29 spune:
si toti dovleceii bolnaviori. Si cate un si pentru mamicile care trebuie sa-i ingrijeasca.
Si Mosorelul meu s-a procopsit cu o gramada de afte. Cred ca e de la puzderia de pietre si papuci pe care i-a ros zilele astea.
_
Dana15 spune:
mai fetelor eu sunt un pic tristuta...dupa ce ca nu's de cine stie ce ajutor forumului, nici macar nu citesc cu atentie mesajele importante..gen ca cineva are o problema...cam urat din partea mea:(...ma bag un pic la barlog si ies cand da coltul ierbii:D
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
santorini spune:
Hello again!
Fetelor multumesc mult de aprecierile la adresa pozelor si de incurajari. Cred totusi ca nu m-am exprimat eu chiar bine. Toti doctorii mi-au spus ca totul e normal din punct de vedere neurologic, dar diagnosticul este totusi de hipotonie si intarziere motrica. Nu au gasit insa o explicatie pentru asta si mi-au spus ca daca nu se vad rezultate cu kinetoterapia in trei luni sa facem investigatii mai amanuntite. Diamar ma intreba daca e taraste sau busileste. Nici asta nu face si nici nu se ridica singur in fundulet, doar sta daca il ridic eu! Ufff sper sa se rezolve! Oricum daca mai stiti astfel de cazuri sa-mi spuneti si mie!
Fragutza multa sanatate, sper sa se rezolve cu tratament si sa nu fie nevoie de operatie! Te pup!
Nela multa sanatate pentru Ana! Sper sa treaca repede si sa scapati odata de necazuri! Imi place tare de tine ca esti optimista!
Techilla multa sanatate pt Stefan! Mai da parca bantuie roseola asta pe forum! Sa fie el bolnavior tocmai de ziua lui!
Bia multa bafta cu teza! O sa vezi ce usurare o sa fie cand o s-o tii in mana legata si gata de predare. Sau si mai bine cand o sa primesti diploma!
Mary felicitari pentru dintisor! Vad ca se raresc randurile bebelusilor fara dintisori! Dar noi ne tinem tare pe baricade
Uka bine ca ati scapat de raceala! Tortul a fost super bun, mai ales partea aia de jos cu ciocolata cu nuci (stii tu despre ce vorbesc). Ne vedem luni!
Va pup si va doresc noapte buna! Sau distractie placuta in continuare pt draga de Suede!