Dovlecei in sarbatoare*187* LMA Filip!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Buna fetelor,

am intrat rapid sa va multumesc pt felicitari nu am apucat sa citesc nimic sunt franta, dar sper sa iasa bine ... ne vedem pe seara ...

Dar inainte de toate vreau sa va invit sa gustati din tot ceea ce va pofteste inima.

Ii doresc puiului meu multa sanatate, intelepciune, noroc in viata si cat mai multe impliniri !

Anomis la multi ani si numai bucurii !

Suede casa de piatra si multa fericire !

Va pup.

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Sunt terminata psihic. Matei e super marait, vrea numai in brate, nu am putut sa fac nimic in casa dar nici sa-i alin lui durerea. Cred ca-i iese o maseluta dr jos ca saliveaza abundent si-si face masaj.

Acum a adormit un pic, ma duc sa-mi termin curatenia dar am intrat repede sa le si sa le imbratisez pe fetele noastre Fraguta, Santorini si nela.

Fraguta, eu zic sa nu te mai gandesti la varianta cu operatia. Iei tratamentul, o sa fie bine si Natalia nu o sa fie intarcata. Da mami? Fruntea sus!

Santorini, pai vezi mami, copilul nu are nimic, asa e ritmul lui. Dar ce face, busileste sau se taraste prin casa?

Nela, lasa mami ca o sa manance bine Ana cand ii trece. Sa stii ca nici Matei nu mananca foarte bine(nu ca asta te-ar incalzi cu ceva), cel putin legumele, deci masa de pranz. San, fructe si iaurt. A avut si el o perioada scurta in care mi-a mancat legumele dar i-a trecut. Te cred ca esti trista dar tu esti o optimista, hai mai rezista un pic.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Fraguta te imbratisez mami!Imi pare tare rau ca nu ai aflat tocmai vesti bune d ela medic.Sper totusi så se rezolve cu tratament.Hai ca tb så fie bine si pt tine.Te pup si så stii ca sunt cu gandul la tine.

Nela nu cred ca poate cineva så nu te placå la cat de optimista esti si pt mine una asta se simte din postarile tale.Esti tare simpatica si nu stiu de unde iti gasesti fortele så fii atat de otimista, mai ales in momente din astea.Te admir mult.Ana a trecut prin multe, asa cum spunea Liliac,mult prea multe pt ea.Acum ca ati aflat de la ce a avut febra asta sper så nu mai treceti niciodata prin momente din astea si så va reveniti totalsi så reluati plimbarile in locurile acelea minunate.

Santo am vazut poze tare frumoase de la mot.NU stiu ce så spun in legatura cu Andreiutu.Asa cum ti-au spus si fetele , asta e ritmul lui si cel mai mult conteaza ca så ramai la fel de optimista pt ca ai så vezi ca totul va fi bine.Te pup cu drag!

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 12+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

saluti,

am trimis pe mail ceva super fain primit si de mine: un calculator super realizat din care putem afla daca ia copilul din mancare cantitatea de fier recomandata.

Il puteti face si voi mie mi-a iesit foarte bine

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Hellou in miez de noapte,

Am stat pana adineauri in bucatarie ca am avut repetitie generala la tort.Pe care de data asta i-l dedic dragei de Anomis
La multi ani fericiti draga mea,sa ne traiesti Te imbratisez si ai un buchet mare de flori de la noi

Nela draga draga Toate se tin scai de voi,of.Dar sa stii ca si eu am rasuflat cumva usurata cand am citit de roseola.Inseamna ca e pe sfarsite toata treaba si in curand o sa fie Balerina din nou vesela si jucausa Ai o imbratisare stransa de la mine,pentru amandoua

La fel si Fraguta Doamne ajuta sa nu fie nevoie de operatie!

Ma bucur tare s-o vad pe Santo Te pup scumpasa stii ca fetita unui coleg de servici s-a intors,da,ai citit bine..s-a intors la 10 luni! Dupa care a inceput sa le faca pe toate rapid-stat in fund,busilit,mers in picioare in cam 5 luni.Si nu a fost diagnosticata cu delay motric,cu nimic.Asta ca sa vezi cat de diferiti sunt copilasii.Pup Andreiutul frumos si pe tine cu mult drag!

Laura draga o nunta ca-n povesti iti doresc si casa de piatra!

Si nu plec la nani pana nu felicit si eu frumusete de copil de Aricel
Maria Sa cresti mare si sanatoasa si sa ai o viata minunata alaturi de mami si tati!

Pup fetele si dovleceii din dotare.O noapte linistita va doresc.

Mihaela,mami de Joshua scump si drag 09.09.'09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

La Multi Ani Maria!!!!

Anomis, sa fii sanatoasa fetita draga, sa te bucure viata prin nazdravaniile lui Dinu si poate...cine stie...ii aduci si-o surioara! Te imbratisam cu mare drag! LA MULTI ANI!

Suede casa de piatra!! Sa va iubiti toata viata ca acum

Fraguto, hmmmm, treaba-i naspa, Mi s-a parut mie suspect de aseara de cand ai zis tu ca esti cu saptamanile. Acum du-te si vb cu medicul tau si vezi ce iti zice. Poate ca totusi daca iei tratament lucrurile se vor rezolva. Cat despre intarcarea lu' pisi...trebuie sa te gandesti ca orice-ar fi, fata ta are nevoie de o mama sanatoasa. Cu sau fara . Capul sus si cauta-te, fata mea

Nela si voi cu roseola?? M-ati inebunit!!! Acum...ce sa zic... dupa ce mi se epuizasera toate cuvintele si nu mai aveam decat imbratisari si umari pentru plans...parca ma bucur. Da, stiu, pare stupid, dar macar stiu ca Ana scapa de febra. Oricum, nu-i cinstit ce i se intampla printesei.

kawa esti fenomenala cu torturile Lasa ca pana pe 9 sept...o sa-ti iasa ceva fain Si acum, ca sa o zic pe-aia sincera, nici nu conteaza aspectul daca interiorul este delicios de te lingi pe dejte

iulia te inteleg cu marea . Si noi plecam sapt viitoare si suntem un pic dezumflati din cauza de prognoze. Sotul meu chiar ma intreba azi daca are sens sa mai mergem. O sa vedem cum o sa fie...dar parca m-as enerva rau de tot sa plec de-acasa ca sa stau in camera de hotel .

vik Sar'mana Pupam rozalinda

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Mangulici ce review interesant ai facut tu concediului tau din Sardinia Sa stiu sa nu imi iau bilet pe-acolo prea curand aca nu era si George la un balcon...pe undeva. Bine, eu imi inchipuiam sa sta pe plaja pe post de sarvamar sa-i pot cere un prim ajutor ca sufar de insuficienta respiratorie...
ORicum, pozele cu piski sunt totale, peisajele sunt de vis si ma bucur ca ne-ai plimbat pe-acolo, macar cu gandul

Iuliko

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna seara dragilor.

Fragutza mami, te imbratisez tare de tot si ma rog la DD sa nu fie nevoie de operatie, dar fie ce o fi tu trebuie sa fii sanatoasa pentru puiutza ta. Capul sus, si oricum va fi, sigur va fi bine. Daca ai nevoie de ceva, orice, nu ezita, te rog, stii cum sa ma gasesti.

Nela offf, mi se rupe inima cand citesc prin ce treceti si voi, eu una sunt terminata cand citesc de voi...dar poate totusi e mai bine si cu roseola asta, ca esti sigura ca a ascapat de febra, cat despre mancat, nici nu vreau sa intru in subiectul asta ca imi inchipui ce o fi in sufletul tau. Va pup pe amandoua.

Santorini bine ai revenit, ma bucur ca vesti sunt bune, asta e ritmul lui, capul sus.

Ioanna distractie placuta, tare mult va invidiez.

Uka pe unde esti mamis, nu mai intri si pe la noi?

Hepi ce mai face Maia dragutza?

Elle ma bucur din suflet ca Anna progreseaza si piticii tai pleaca unul cate unul.

Liliac ai rezolvat-o mami pana la urma cu cus-cusul ala?

Luto esti dementiala cu dedicatiile.

Iulika cum mai e Brucu cu mucutii, la noi sunt tot in floare, plus ca s-a invatat sa respire pe gura si acum nici dupa ce o desfund nu mai respira pe nas, o fi bine???

Lullaby ce frumos ai spus de pui.

Kawa esti criminala cu torturile alea, sunt sigura ca pana la urma va iesi exact ce ti-ai propus.

Iulia si Liliac sper totusi sa aveti vreme buna la mare.

Oare ce mai vroiam sa zic???

Aaaaa, eu sunt cu mucii cat casa si cu niste dureri de gat si de cao de imi vine sa ma impusc, dar tin steagul sus ca nu am ce face. Si mai sunt si bucuroasa ca mandra mea, la cantarul oficial de ziua ei avea 8520gr, ceea ce e minunat.

Gata, ma duc la somn ca sunt rupta, va pup.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Alex da, l-am rezolvat Dupa ce am analizat retetele date de fete si m-am foit sa-mi caut ingredientele cu pricina...am mirosit un pic oala si...din cauza caldurii...a aterizat fix acolo unde banuiam eu ca o sa aterizeze. M-am agitat eu un pic..dar macar acum am cateva retete ingenioase si imi trebuie elan sa ma reapuc de treaba. Dar..sa stii ca azi am fost tentata sa incerc ceva. Am mangaiat punga, am desfacut-o chiar...dar am lipit-o rapid si-am pus-o in dulap. Mai trebuie sa fac niste flotari mintale ca inca nu m-am antrenat suficient de bine.

Dar tu cum ai racit, soro??
Cat despre greutatea mandrei...pai mi se pare excelent. Nici al meu nu depaseste 8,5 kile deocamdata..si mananca binisor, zic eu!! Doar ca e apa de ploaie.

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Helloooo!

Mi-am dat eu seama, asa , in capu' meu, ca daca stau si astept sa-mi treaca starea asta s-ar putea sa mai vorbim prin 2025

Asa ca va trebui sa ma suportati asa mai hazless.

Fragutza mea, sper din tot sufletul ca totul va fi bine. Doamne ajuta!

Nela..fii tare mami Trece de tot si perioada asta .. Chiar imi pare rau ca se tot aveti episoade de-astea care te dau peste cap, si imi imaginez ca esti la capatul puterilor...Oooof

Hepi, te pup!

Santo..ce frumos a iesit !! Si tortul, tare vesel .. A fost bun? Pup Alexutul seniorul , ne vedem de luni?

Anomis, La multi ani fericiti !

Lili..20-23 de grade ..dar soare ! Haide baby, macar mai schimbati decorul, o sa va prinda bine, chiar daca nu faceti plaja! Can't wait to see ya

Techila, imi pare rau ca nu au fost perfecte zilele astea pentru voi.. E o incurcatura pe undeva, nu asa trebuia sa fie .. Sper ca e bine puiul Stefi, pup tare sarbatoritii!!

Iulika..Pup burtica si pe Brucu mucila mic

Iulia, tot racorel prindeti si voi la mare.. Va astept sa inchidem sezonul, terasele, sa bem ce mai e pe stoc

Iulika, Nela, Alex, mersi dragelor de comentarii la poze pe FB

Noi suntem bine, am invins mucii cu buzduganu'..adica cu seringa cu ser fiziologic. Am avut un noroc fantastic cu un "tic" de-al Carinei...Am invatat-o sa rada stramband din nas si sufland in acelasi timp, fara sa stiu cat de bine ne va prinde acum treaba asta.. Saraca, cred ca se intreba ce tot e de ras de o pun toata ziua sa ranjeasca...
Tot salcie la mal este.. nici nu vrea sa dea drumu la o manutza macar . O sa-mi trimita cineva carucior dinala de la Ikea, am vazut ca avea si Maia, sper sa-l foloseasca cu placere.

In rest, nimic.

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput