Dovlecei in sarbatoare*187* LMA Filip!!!
Raspunsuri - Pagina 10
NelaM spune:
Gata, mai un pic si ma duc sa ma culc si eu!
Va pupescu. Fram
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)
daciana.ilie spune:
salutare fetelor
am intrat sa zic si eu "La multi ani sarbatoritilor de azi !" si cu mare intarziere dar neaparat La Multi Ani baietilor Techilei si Atomixului Monicai ;
Suede - Casa de piatra si sa traiti fericiti pana la adanci batranete! Vrem pozeeee!!!
vai Fragutzule, cat de rau imi pare ca treceti prin asa ceva; off, poate totusi s-a inselat si primesti o veste mai buna; Multa sanatate!
Mangulico - tare faza cu pestisorul si expresia "ca la muzeu" , apropo ...600 euro un costum - o fi fost cu pietre pretioase si cusut cu fir de aur ;
Ioana am fost in tabara la Belis (parca e in Cluj) - acu 20 ani - tin minte si acum lacul de acumulare cat vezi cu ochii si cu biserica iesita din apa si focul mare de tabara ; distractie placuta!
eu sunt foarte busy din cauza ca mi s-a urcat la cap ca sunt o ffff buna bucataresa care este in stare sa puna conserve; bine'nteles ca le fac in stil propriu dar nu ma pot abtine; tineti-mi pumnii sa nu muncesc degeaba ;
daci
santorini spune:
Sper sa ma primiti printre voi desi am absentat cam mult! Va dau cu intarziere o felie de tort, un pahar de whishi, o colica si tot ce mai vor fetele!
Va multumesc tare mult pentru urari, ati fost super dragute, mai ales ca nu ne-ati mai vazut de ceva timp! Uka, Mary, Iulika, Mamideandrei, Crocodana, Suede, Lali, Fragutza, Ioanna, Diamar, Nela, Selen, Kawa, Techilla, Liliac, Aricelul, Luto, Dana, Raluk, Anamaria, Carinablanca, Anomis si toti cei care s-au gandit la noi mii de pupici de la mine si Andrei!
As fi vrut sa intru marti dar am fost tare agitata si ocupata cu pregatirile lasate pe ultima suta de metri, asa ca nu am reusit. Noi i-am taiat motul lui Andrei chiar marti, de ziua lui. A fost tare frumos! Petrecerea s-a tinut la un restaurant in Mamaia si au participat nasii, bunicii, mosicii si cateva rude! A durat de la ora 5 dupa amiaza pana aproape de 12 noaptea, asa ca sarbatoritul a adormit la sfarsit si n u a apucat sa sufle in lumanare, dar macar l-am pozat adormit langa tort! Aici gasiti cateva POZE. Sper sa va placa!
Vreau sa-i felicit si eu pe sarbatoritii de azi!
La multi ani Maria! Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa!
La multi ani Anomis! Sa fii fericita si sa te bucuri de familiata frumoasa!
Casa de piatra Suede! Sa traiti fericiti pana la adanci batraneti si sa va bucurati de Mihnea!
Si de asemenea La multi ani pentru Andrei si Stefan de Techilla si Dragoselul lui Monica
Lullaby_2009 spune:
Buna ziua!
La multi ani Maria!
Sa cresti mare!
Sa aduci multe bucurii parintilor tai!
Un pupic tare dulce iti transmite si Alex din lumea viselor.
Anomis, mami draga, iti doresc la multi ani fericiti! Sa ai parte de tot ce e mai bun in lume! Te pup cu drag!
Laura casa de piatra!
santorini spune:
Si acum sa va povestesc un pic ce am facut in ultimele doua luni. Am fost cam suparata dar cum de felul meu sunt optimista sper sa se rezolve toate cu bine! Dupa cum stiti Andrei nu a fost super precoce cu miscarile, dar toata lumea spunea ca fiecare cu ritmul lui asa ca nu ne-am ingrijorat prea tare, mai ales ca nici pediatra nu ne-a spus pana acum ca ar fi o problema. La controlul de la zece luni ne-a spus ca pana la varsta asta ar fi trebuit totusi sa se ridice in picioare pe marginea patutului si sa stea pe picioare. Ne-a dat sa facem cateva analize (fier, calciu, hemoglobina, fosfataza alcalina etc.) pentru a vedea daca sta bine la capitolul asta si nu are cumva rahitism. Am fost cu el la Synevo, i-am luat sange (si a fost tare cumintel, desi imi era tare mila de le cand am vazut cat sange i-a luat) si rezultatele au iesit foarte bine. Atunci ne-a trimis si la neurologie ca sa vedem daca e totul ok. Am fost la Medlife la dr. Craiu si ea ne-a spus ca este hipoton (adica nu se misca asa cum ar trebui pt varsta lui) dar ca nu vede o cauza neurologica pentru ca reflexele sunt bune. Ne-a trimis sa-i facem si o eco transfontanelara la dr. Stamate, ca sa eliminam orice suspiciune si de asemenea ne-a recomandat kinetoterapia. Asa ca dupa ziua lui am plecat la Bucuresti. Am facut ecografia si dr. ne-a spus ca totul este absolut normal. Unul din prietenii fratelui meu ne-a mai trimis la o dr. pediatru f buna dr. Stoicescu de la Polizu. Ne-a consultat si dansa joi, si la fel a spus ca totul pare in regula si ca nu gaseste o cauza pt hipotonia lui. Atat ca i se pare un pic rahitic pentru ca are sternul mai infundat (desi analizele sunt bune) si ne-a dat sa luam calciu si polivitamine. Ca sa fie sigura ne-a trimis si dansa la un control neuro la dr. Sandru. Am fostcu Andrei si acolo, la contro totul ok. Ne-a spus ca are reflexele bune, ca intelectual e dezvoltat f bine pt varsta lui dar ca motor e intarziat (dar fara o cauza neurologica). Ne-a facut si un EEG care a iesit perfect normal. La fel ca si prima neuroloaga ne-a recomandat kinetoterapie. Noi oricum incepusem sedintele de kineto de vreo doua saptamani. La inceput a fost mai greu pt ca Andrei urla ca din gura de sarpe atunci cand se apropia de el kinetoterapeuta dar acum pare sa fie mai cooperant. Ea ne-a spus ca se recupereaza dar e nevoie de cateva luni de gimnastica. Acum mergem de 3 ori pe saptamana, plus ca acasa trebuie sa continuam miscarile pe care le facem acolo. Sper sa fie totul bine, desi pana acum nimeni nu a putut sa-mi spuna care ar fi cauza acestei intarzieri!
Va pup ca s-a trezit Andrei si o sa mergem la plambarica!
crocodana spune:
La multi ani Maria! Sa cresti frumos si sa ai parte numai de bucurii!
, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
crocodana spune:
La multi ani mami Anomis! Sanatate si noroc!
crocodana spune:
Cuscra draga, sunt convinsa ca aratati superb azi toti trei!Petrecere frumoasa, mult iubire si intelegere!
Dana15 spune:
mai, Fragutza mami, te imbratisez tare..eu cand ne-ai spus ca de 3 saptamani este femeie, nici nu mi-a trecut prin cap ca tu esti cu menstruatie de atata timp:(..mi-am zis ca in urma cu 3 sapt a venit..ufff! am avut si eu un chist ovarian mariosr in urma cu 2 ani, dar s-a retras cu tratament...tin pumnii sa fie totul bine si la tine!
mami, orice ar fi, tu sa fii sanatoasa!
Nela ma repet, dar simt o usurare ca febra si starea Ana s-a datorat roseolei...mie imi tot statea mintea la ochisorul bolnavior; sa aveti un we linistit!
Maria bine ai revenit draga mea! vazut o parte din pozici (ce veselie pe Aidan in colacelul acela rosu)
Santo mami, da' ati fost pe la ceva doctori...sternul acela infundat poate sa fie si constitutional..asa, de la mama natura! si mai ales daca din analize nu reiese ca ar avea rahistism; ma bucur tare ca esti optimista! asa si trebuie! probabil ca singura explicatie este ca asa este ritmul lui!
ce somnic bun a avut Andrei la final!
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
Lullaby_2009 spune:
Techila pup pentru pui bolnavior si ca nu se supere fratior si pentru el.
Fragutza, mami, atat suferi, luni sunt acasa si pot sa stau cu printesa daca vrei, chiar vroiam sa te intreb daca mergi la un control si acum am citit ce ai scris azi. M-am cutremurat cand am vazut mesajul tau, sper sa fie totul bine.
Nela iti tin pumnii sa pape Ana. Sper sa ne poveseti cum i-ai pregatit papa bun si cum a lins tot castonelul. Te imbratisez.
Iulika ai fost tare haioasa, acum mi-am amintit si eu de masaj. Eu mi-am luat uleiul, dar si acum e tot sigilat. Sa treaca repede mucisorii lui Bruculica.
Maria sa va fie de bine!
Santorini ce frumosi ati fost toti si ce frumos ati petrecut. Imi pare rau ca ati avut o perioada mai grea si sper sa scapati repede de griji.
Alexutu e un dulce, ma minunez in fiecare zi de frumusetea si puritatea acestei perioade. Dintisori inca nu are, dar asa dulce e cand zambeste incat nici nu conteaza.
Va pup.