Dovlecei in sarbatoare*187* LMA Filip!!!
Raspunsuri - Pagina 9
raluk16 spune:
Suede sa ai o zi minunata! De vis!
Anomis la multi ani fericiti! Esti minunata!
Maria la multi ani, frumoasa mica! Sa fii sanatoasa si sa ai parte doar de bucurii!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Ellenuta spune:
LA MULTI ANI, SARAscuze de intarziere
LA MULTI ANI, MARIA
LA MULTI ANI, ANOMIS!
Casa de piatra, Suede!! Sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
NelaM spune:
Raluca, imi pare extraordinar de rau ca treci prin asa ceva. Ai cuvantul meu de onoare ca mesajul urmator iti era adresat. De cand am citit ieri ca ai zis ieri ca de trei saptamani esti femeie am zis ca trebuie neaparat sa intru sa iti zic sa mergi la doctor! Si mai ales ca ai slabit atat de mult!
Imi pare, inca o data, exrem de rau pentru experienta asta.
Te imbratisez cu drag si ma rog sa iti treaca fara sa fie nevoie de interventie chirurgicala.
Stiu ca te ingrijoreaza Paunita, insa ai incredere, totul o sa fie bine, o sa vezi!
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)
Ellenuta spune:
nela pupici multi margelatei! sanatate multa si sper sa nu mai se captuseasca cu vreo raceala.
fragutza tin pumnii sa rezolvi problema din medicatie ..
papa bun
bio bebe
NelaM spune:
Te pup, Elle!
Ce mai faceti? Cum mai e Anuta? Evita e bine? Mi-e dor de voi, mai zi-mi ce faceti.
Asa m-am bucurat sa citesc ca te-ai relaxat la munte... super super! Si ce frumos ai descris, cu muntii in spate, cafeluta... de vis!!!
Sa dati un repetir reaparat!
Va pup!
Ana, pe langa ca a avut gripa, acum are si roseola! De dimineata e plina de bubite peste tot! La noi ca la nima'! Nu scapam bine de una, dam de alta!
Imi vine sa urlu... desi acum greul a trecut...insa perioada cu febra pana la cer a fost crunta. O sa imi mai trebuiasca o viata sa ma refac, va zic! Si mai vreau si bebe 2... sunt glumareata foc!!
Iulika, te sarut!
Mor de dragul tau cand povestesti de Daniela, sa stii!
Cum mai sunteti cu mucutii?
Da, sunt trista ca uite dam din una in alta si parca nu mai am putere sa mai trec prin atatea... nu stiu, sper sa iesim din norul negru ca simt ca imi apasa greu pe sufletel.
Cel mai rau ma macina faptul ca nu mananca Ana si ca suntem iar unde am plecat cu greutatea.
Of of, lasa ca trecem si peste asta!
Ellenuta spune:
nela fetele sunt ok, un pic de mucisori care nu ies cu batistuta bebelusului. anna face progrese each day. a inceput sa mearga, insa, tinadu-se cu ambele maini de tarc, s-a facut papacioasa, rade all day long .. insa, daca vrea ceva si nu ajunge sau nu ii dai, se pune pe tipete. eva e o neastamparata, se pregateste de gradi. mai grav e ca o bate pe anna de o capaceste, ii ia jucariile, o impinge, o scrie cu pixul .. nu stiu de ce se poarta asa ptr ca e rasfatata de toti, eu si ta-su o luam cu noi pe unde mergem (numai la nunta nu am luat-o) .. nu are motive sa fie geloasa ..
imi pare rau de afurisita asta de roseola, e tare nasol cu febra la ea .. bine ca ati scapata de temperatura. eva mi-a facut cand avea 1,9 ani. noroc ca nu mi-a luat si anna care avea o luna ..
te pupacesc cu drag
papa bun
bio bebe
NelaM spune:
No, eu prea multe nu mai am de zis... sunt asa, muta de placere, ca sa zic asa!
Mi le serveste viata asta pe tava!
Da' nu ma las! Nici de-a dreaq!
Stiti cum se zice ca daca viata iti da lamai, sa faci limonada!
Mai, eu tot intr-o limonada si oranjada sunt de-o vreme! Da' nu mi-e greata inca!!!
Luni ma duc la servici, din nou! Sunt asa, extaziata! Saptamana asta am lucrat de acasa, trebuia sa tin Banana sub observatie.
Inchipuiti-va deci acum fata mea, asa, cu ochii bulbucati la maxim de placere... la ideea minunata de a ma duce iar luni dimineata pe baricade... de vis!
Bine ca e weekend!
NelaM spune:
Elle, ce ma bucur ca sunteti bine!
Si ca Ana progreseaza pe zi ce trece. Vezi, iti faceai probleme ca nu e mai activa. Si uite ce frumos se dezvolta! Stiam eu ca asa va fi.
Stiu ca nu e motiv de bucurie, dar ce draguta tre' sa fie Anuta mazgalita cu pixu' de Evita! Super super! Cred ca o adora pe Eva, o soarbe!
Ca si mine, de altfel!
Va pup!
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NelaM Elle, ce ma bucur ca sunteti bine! Si ca Ana progreseaza pe zi ce trece. Vezi, iti faceai probleme ca nu e mai activa. Si uite ce frumos se dezvolta! Stiam eu ca asa va fi. Stiu ca nu e motiv de bucurie, dar ce draguta tre' sa fie Anuta mazgalita cu pixu' de Evita! Super super! Cred ca o adora pe Eva, o soarbe! Ca si mine, de altfel! Va pup! Nela si Ana Nazdravana(19.09.09) |
da, anna e numai cu ochii dupa eva .. o soarbe din priviri. si rade cand se pune eva pe dans si scalambaiat .. pe de alta parte, cand se apropie eva de ea si incepe s-o sicaneze, o impinge, o trage de par .. sa vezi circ peste cateva luni, cand o sa mearga si anna si va putea sa plece in "urmarirea" evei ..
papa bun
bio bebe
NelaM spune:
Mai, tre' sa zic o chestie care imi sta pe creieri de doua zile: sunt IREMEDIABIL si IRECUPERABIL indragostita de Maia!
Eu copil mai frumos n-am mai vazut!
O frumoasa si o cuminte, va zic!!!
Si mi-e drag si de mama lu' Maia de nu va zic!
Doamna Epi, sper ca sunteti bine, da? Si ca va savurati weekendul cu sotul si cu fetita aceea frumoasa pe care o aveti!
Si mi-e dor si de Uka, Uka, mami de Carinuka!!!!
Ce mai faceti, cum mai sunteti, dragele mele?
Va pup!