Licurici de ianuarie-februarie 2009 117

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Crisspy bafta la datul de medicamente, eu sunt satula, cate antibiotice a inghitit copilul meu...incearca sa i le dai cu o siringa, nu stiu dc poti face asta dar eu asa procedam..pregateam siringa fara sa ma vada, luam copilul in brate asezat cumava lateral, cu un brat ii imobilizam mainile si ii tineam capul fix si cu celalalt ii livram medicamentul intre obraz si gingie, apoi cu aceeasi mana ii tineam gura inchisa pana inghitea medicamentul, suna nasol dar cu timpul te perfectionezi, nu ar tb sa iti ia mai mult de 10-20 de secunde, plange un pic si apoi uita. Asta s-a intamplat la ultima tura de antibiotic care avea un gust diferit si pe care nu a vrut sa il inghita, celelalte le lua ca pe bomboane.

Miere ...chiar m-a surprins ca nu a vrut sa le ia, pentru ca nu prea am avut probleme pana acum la nici un fel de medicament (fie el antitermic, antibiotic sau chiar la uleiul de peste care este ingrozitor dupa mine)...poate m-a simtit pe mine mai tensionata de dimineata...nu stiu...ca sunt asa intr-o mica transa: nu vreau sa ma gandesc la ce e mai rau, dar nici sa ignor anumite chestii.

Irina bafta la garzi ...am luat-o si noi pe urma voastra la kakalici: ieri 4 reprize, azi deja la 2 avea 2 scaune mai molicele...sper sa nu o dam in vreo diaree...anyway trecem pe un regim usurel sa innabusim in fasha daca e ceva...

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Crisspy dar ce anume te nelinisteste? De ce esti ingrijorata?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Miere ai PM

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ti-am trimis si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

BRAVO CARMEN! Ma bucur foarte mult ca e OK si v-ati linistit!

patricia la fel si Nadi a mea, face o tona de pipi, trei dimineti la rand am gasit-o uda fleasca. Eu o culc cu o pijamaluta nu foarte groasa + sac de dormit (la noi e frig si eu ma acopar pana-n dinti cu patura).
Ma gandesc sa ma scol noaptea sa o schimb.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Naty, eu ii dau body cu maneca scurta si pijamale, l-am mai culcat si doar in body cu maneca scurta si pantaloni scurti, de-aia o fi ragusit ca io fi fost frig. Azi noapte l-am acoperit cu o paturica mai mare si vad ca s-a trezit vesel, in ultimele zile tot plans se trezea, cred ca ii era rece....Eu ma gandesc ca ii stric somnul daca il schimb....naiba stie

Irinuca bafta!!

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 21 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Carmen ma bucur pentru rezultatele tale
Crisspy,multa sanatate

Patricia,noi dormim cu un body plus sac,cat a fost f cald,doar in sac care este f subtire.

Am pus poze pe mailul comun

Ana nu mai mancna atat de bine.Acum e interesata de alte activitati. inca nu au inceput crizele de personalitate,dar incepe sa fie foarte speriecioasa. Ieri in parc,o fetita de culoare a venit fugind la ea,strigand: baby baby, s-a pus Ana pe un plans...Ana sa speriat de fetita ca a "atacat-o" in ochisorii ei.

Face tot ce fac eu,spala vase,matura,sterge praful,etc. Nu il lasa deloc pe Cristi sa ma pupe(nu stiu cum vrea ea un fratior ),ii zice:nu tati,nu voie pup mami. ieri cand am vorbit cu mama mea l-a parat pe Alex si i-a zis: nu voie Atex nisip cap Ana

Mamica de Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Alinuk: tantrum - http://en.wikipedia.org/wiki/Tantrum
Este un termen des folosit pt crizutele de nervi si frustrare pe care le au copilasii.

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

ok miere, merci, m-am lamurit
am mai intalnit cuvantul si ma gandeam ca despre asta e vorba
ft posibil ca porumbitza din greseala sa fi scris 'trantrum'

Alinuk

la doar un pas...multumim!

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

La noi s-a simtit clar influenta integrarii intr-un grup de copii mai mari. Desi nu am stat la mama decat doua saptamani, dupa care una la Cluj, Daria a acumulat multe cuvinte, unele chiar grele, gen "tigru" sau "sare" sau "boaba". "Sare" de cand am fost la salina Turda, acolo a lins peretele si a vazut ca e sare. M-a surprins aseara cand, deruland pozele din vacanta cu salina, mi-a aratat, cu degetul si verbal, ca in poza este "sare". Ii merge mintea...

De asemenea, daca o intreb "unde este Daria?", se bate cu palma peste piept, in semn de "eu sunt Daria". Pe noi si pe rudele cunoscute ne recunoaste in poze si in realitate, adica, daca o intrebi "unde este" + "si mai unde este", iti arata ca si aici, si acolo.

Face diferenta intre mic si mare si spune propozitii simple, de genul "'am, 'am, 'ai mine" sau "pisi mic, 'ai mine".

Carmen, felicitari!

lisa, da' nici Ana nu se lasa...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput
Mergi la inceput