Licurici de ianuarie-februarie 2009 117
Raspunsuri - Pagina 15
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Porumbita miere merci; dubiile mele sunt dc fac bine ca il duc doar 2 zile, dc nu il derutez mai tare eu asa simt ca e bine (desi facem eforturi fff mari de organizare cu munca sa putem suplini faptul ca nu o mai am pe varamea care venea 3 zile pe sapt) oricum o sa incerc sa vedem dc e mai bine cand il duce sotu apropos de chestia asta pt mine e totusi unmister dece cele mai naspa "crize" trantrumuri le face cu mine,desi ce mai mari nervisori ii are cu mine? de ce nu si cand sta sotul cu el? |
pt ca el tie vrea sa-ti transmita un mesaj / doar la tine gaseste alinarea de care are nevoie..in acceptiunea lui
si in plus atunci cand nu faci cum ar dori el, vrea sa te pedepseasca cumva, in acel fel in care a vazut ca obtine reactie din partea ta
PS:desi am intuit, vreau sa te intreb ce inseamna "trantrumuri", ce ai vrut sa spui? recunosc cu sinceritate ca am cautat in dex si nu am gasit
vis a vis de program, eu l-as duce continuu, nu doar doua zile
Alinuk
la doar un pas...multumim!
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
crisspy spune:
Am incercat de dimineata sa i le dau direct in gurita...a varsat tot, inclusiv laptele
Azi il las, oricum era foarte-foarte agitat, nu stiu de ce ca a dormit bine, insa s-a trazit foarte marait si irascibil, nu reuseam 3 persoane sa-i intram in voie...incepem maine dimineata cand incerc sa i le dizolv in apa...
Crisspy, fericita de Razvi
bebelusi spune:
Alinuk, cred ca a vrut sa zica ca se rasfata.
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 21 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
cami_antonia spune:
salutare fetele si de la noi
azi nu am mai avut decat 37 cu 8
tratament inca dam de febra
si maine
sa fim siguri ca nu mai apare
nu stiu ce a fost
o raceala
un curent
offfffffff
insa tot are muci
azi i-am facut aerosoli cu ser
ca ii stateau in nari
si nu mai vroiau sa curga
si o incomodeaza
la greu
dupa aerosoli si niste apa de mare au curs imediat si i-am scos
cu batista
offffffffffff
va pup
porumbita baftaa cu gradi
si eu ar fi trebuit sa o dau daca nu ramaneam graviduta
acu nu v-a mai fi nevoie
crisspy rabdareeeeeeeeee
nici antonia nu zice mai nimiccccccc
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 6+
Carmen_Marieta spune:
AM PRIMIT REZULTATUL LA AMNIOCENTEZA!!!! BEBELINA E OK!
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
21+
mara95 spune:
carmen, felicitari, ati scapat de o grija mare!
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
bebelusi spune:
Carmen felicitari, ma bucur mult de tot
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 21 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
IRINA.C spune:
Salutare!
sunt in prima mea garda de linia 2 la Gomoiu...nu navaliti!!!
Bravo Carmen!
Am intrat special sa i spun Aryei ca am cauta special in registrul de garda prezentarea lui Miguel.Este vazut de o colega f bine pregatita pe 26 aug la 1.55 cu dg de Enterocolita ac Semne de iritatie meningeale prezente.Cu tot respectul la randul meu Aryia colega mea nu a gresit La 40 de grade exista intotdeauna edem cerebral cu semne de meningism.Sigur ca nu a fost meningita dar chiar dc ar fi gresit a facut-o in plus, oricum cu diaree nu se poate interna copilul peste 1 an in pediatrie ci doar in spital de boli infectioase asa cum a fost si Anna mama.Chiar consider ca nu a gresit si nici macar nu a fost exces de zel.Mai bine in plus decat sa treci peste o urgenta dramatica
Scuze am pacient!tineti-mi pumnii!
Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita
miereamara spune:
Alinuk: tantrum - http://en.wikipedia.org/wiki/Tantrum
Este un termen des folosit pt crizutele de nervi si frustrare pe care le au copilasii.
Carmen felicitari si sarcina usoara in continuare!
Dark am tot vrut sa iti spun ca ma minunez de fiecare data cand vad pozici cu Mister, ce mare si frumos este, are o figura tare interesanta! Ce ai facut cu jobul? Bafta la interviuri!
Irina ce mai face Andrei? Ce ati facut cu dintisorii?
Porumbita eu cred in homeopate pana la un anumit punct (gen stimularea imunitatii, etc), dar nu cred ca sunt atat de puternice incat sa faca ceea ce spui tu ca s-a intamplat. Copiii se dezvolta in salturi, probabil ca a fost doar o coincidenta. (my two cents)
Cami multa sanatate Antoniei! Probabil e doar un virus, o sa treaca repede.
Roxana.....nu mai treci pe aici? Ce iti mai fac printul si printesa?
Crisspy bafta la datul de medicamente, eu sunt satula, cate antibiotice a inghitit copilul meu...incearca sa i le dai cu o siringa, nu stiu dc poti face asta dar eu asa procedam..pregateam siringa fara sa ma vada, luam copilul in brate asezat cumava lateral, cu un brat ii imobilizam mainile si ii tineam capul fix si cu celalalt ii livram medicamentul intre obraz si gingie, apoi cu aceeasi mana ii tineam gura inchisa pana inghitea medicamentul, suna nasol dar cu timpul te perfectionezi, nu ar tb sa iti ia mai mult de 10-20 de secunde, plange un pic si apoi uita. Asta s-a intamplat la ultima tura de antibiotic care avea un gust diferit si pe care nu a vrut sa il inghita, celelalte le lua ca pe bomboane.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator