Licurici de ianuarie-februarie 2009 117

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Carmen,bravo,felicitari!Ma bucur f mult pt voi.Sarcina usoara in continuare si bb sanatos si la termen.

Irina,bafta multa si serviciu usor.

Crisspy,ce te ingrijoreaza?Eu cred ca e totul ok cu Razvi,chiar cred asta.

Mai ca tot vbiti de tantrumuri..David daca nu-i dau ceva sau nu-i fac pe plac,ma pocneste..sau se pocneste.Si face asta doar cu mine si cu bunica-sa.Buni il prinde de maini si ii zice ca nu e voie sa loveasca,eu nu-s mereu pe faza si le cam incasez.Edit,ca am trimis prea devreme..Si are nervi si se crizeaza si urla.Pe jos inca n-a ajuns sa se tranteasca,dar nici 2 ani nu a facut.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

lissa, ce vorbareata e Anusca!!andru zice doar cuvinte scurte, nicidecum propozitii...

si andru e f nervos daca nu primeste ce vrea.nu loveste (atunci), dar tipaaaaa, si are niste inalteee!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Unde sunteti cu toatele?
eu am supravietuit in prima garda dar presiunea si stresul sunt f mari.F mari..

Acum am ajuns la reanimarea din IOMC zilnic tre sa fiu la 8 acolo si plec dupa 3....sunt nevoita sa renunt la centrul de gravide pt ca nu mai fac fata.In clinica la CMU se pare ca doar sapt asta mai merg in cursul sapt..si aici se va pune problema de garzi la noul spital.

In rest Andrei e f bine :) zic si eu asta o data!!!dintii sunt inca la locul lor Mieresi speram sa ramana acolo.

Va pup ca iar am pacient.Eu va citesc dar nu am nici un minutel sa mai scriu.Imi e dor de vremurile de demult.Promit sa ma uit sa vad vorbareata lui Selene cat de curand.

Crisspy cum e baiatul?

Porumbita tu stii cel mai bine cum e sa alergi de colo....asta e si eu imi las copilul pe ici pe colo dar asta e viata!pup

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

alinuk scriu "cu picioarele" si nu ma invrednicesc mereu sa revin si sa editez

am intrat sa va salut cat doarme pitic
suntem la Balcik la hotelul regina maria;e absolut bestiala locatia,hotelul, mancarea, castelul parcul, apa...
pacat ca maine deja plecam acasa;

nu prea e de copii mici ca nu e plaja si tr sa fii de n ori mai atent insa in afara de asta nu am decat cuvinte de lauda
si e mult mai ieftin ca sunny beach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Am si eu o intrebare.
Cam cat lapte beau ai vostrii? Ana nu prea se omoara cu laptele. Suntem pe canita,bea de 2 ori pe zi,dimineata si seara dar nu mai mult de 250 ml pe zi...si asta daca ma tin de capul ei. Incerc sa ii dau branza/iaurt/cereale cu lapte...dar sper sa fie suficient

Mamica de Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna ziua la toata lumea

Noi avem un week-end tare interesant. A venit fratele meu in Glasgow la un congres si avem un program destul de plin. Ieri am mai tras o tura la mare, la Largs, unde am vazut incheierea Festivalului Viking: un reinactment al bataliei dintre scotieni si scandinavi,plus arderea unei corabii vikinge (cu sageti aprinse ) iar in final-final, foc de artificii care tare l-a incantat pe Mister. Jupanul a avut o zi super: soare, aer curat marin, o multime de copii, catei, a pus mana pe o cucuvea care l-a ciupit de deget spre marele lui dezgust , a papat prajituri, a ajuns si la o bucatica de ciocolata mentolata... plaja nu am facut dar nu mergi in Largs sa faci plaja

Carmen, felicitari pentru vestile bune!! Sarcina usoara in continuare

Lisa, Mister bea laptic de la mine dimineata si seara (nu stiu cat), iar de obicei la cina primeste cam 200-250 ml de lapte de vaca cu cereale/gris/orez, plus 2 cutiute/zi cu fromage frais (deci 100 gr),eventual un iaurt, plus branzica zilnic.

Irina, ma bucur ca Andrei e bine si nu-s probleme cu dincutii lui. Am inteles ca in foarte multe cazuri la varsta lor dintisorii isi revin dupa "traumatisme" din astea. Iti urez ceea ce auzeam ca-si urau ai mei inainte de garda: "sa ai garda mijlocie!"

Porumbita, distractie faina la Balcic, sa ne pui pozici cand ai timp (uite cine vorbeste, eu sunt inca restanta la poze cu "vikingi" dar sper ca totusi sa le "postez" )

A invatat si Dariuta cuvinte multe! Eu am senzatia ca la noi e "ziua si cuvantul nou" (cel putin). Selene, multi la fata frumoasa si ochioasa!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Seara buna mamici,

Multumesc tuturor pentru urari, acum astept sa ajungem la termen( sper sa scap de stresuri pe perioada sarcinii..)

Nazdravanel se dezvolta pe zi ce trece, a inceput sa manance mai bine( de cand s-a racorit), ai mei evita pe cat se poate sa se loveasca, dar el tot timpul e julit.., nu sta locului o clipa, nu se joaca prea mult cu jucariile... betele sunt mai interesante... are o prietena Alexia, la care alearga cand o vede.., si stie sa-l intoarca cum vrea pe tati... e smecher si tati ii cam face poftele..
tie sa se joace fotbal cu tati( pana acum lua mingea in brate, nu dadea cu piciorul).
Spunem si noi multe cuvintele( unele le intelegem altele nu, aratam 2 degetele cand suntem intrebat cati ani avem, si stip ca stam la etajul 7-pe limba lui ), o ajutam pe mamaia la treaba, si fereasca sfantul sa nu o vada, ca striga dupa ea pana apare..saraca nici la baie nu poate sta prea mult, ca el...mamaie..mamaie...
Asta seara a venit la noi si mama ii spunea sa mearga la mamaia ita, si el venea la mama, si ii zicea mamaie... nu prea ii convenea soacra-mi, dar nici nu a stat macar o ora cu el...
Stiti cate sfaturi stie sa dea?? imi spunea ca ii place cum arata Stefan... mersi mama se consuma daca nu mananca, ii face mancare zilnic( diversificata)...stiti voi cum e...
In fine nu dau importanta...

IrinaC bine ca Andrei e bine( cu dintisorii si restul)
Selene, Lissa dragute domnisoarele... , nu pot spune ca vreau si eu ca e pe drum..

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Am pus si eu cateva poze cu Nazdravanel pe mail...

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Porumbita distractie placuta

Dark dar ce program incarcat, suna tare bine

Lissa noi bem o canita de-aia cu cioc plina, cred ca are 250-300 nu stiu sigur seara si una dimineata. Sunt zile in care bea mai putin, dar eu cred ca e suficient, mai papa si iaurt ziua...

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 21 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Va pupam cu drag, intru repede: zi f f frumoasa azi - plimbare si joaca la Roata Mare in Herastrau, intalnire intamplatoare cu Alinuk, baietii, sotul si bunicul. Niste frumosi toti! iar baietii - phii, ce cuminti! a ramas Andu la un mom dat cu mine si nici vb sa faca vreo problema. I-am spus "nu luam jucaria asta k nu e a noastra", pai nici k a fost nevoie sa spun a doua oara! minunat! Si aici, Alinuk, nu e vb numai de cat este de sociabil, ci si de faptul k e realmente un copil cuminte! pai am eu curaj s-o las pe Eliza cu cineva abia cunoscut?? sa-l albeasca pe ala? giz, no way! ai vazut-o, acum e aici, in cateva secunde e acolo

Scuze pt mica intamplare cu pufuletii si pt alea cu cartea & jucaria, nush cum Dzeu s-a trezit Eliza sa se dea-n stamba fix cu voi, nici nu-mi vine sa spun k ea de fel nu trage ever de jucariile aflate in mana altor copii. Ei, uite k s-a trezit exact azi!

Ma uit la poze si realizez k am luat in greutate tre' sa remediez urgent greselile din alimentatie (k stiu unde am facut prostii), altfel e de rau...

mai, eu tot nu reusesc sa citesc din urma, ma tot aflu in treaba pe la alte subiecte de pe forum, uoff...

...in fine, pun pozele pe mailul comun.

Mergi la inceput