MONTIGNAC (146) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Eu nu am fugit,sunt pe-aici va urmaresc din umbra.Cate o abatere mica am mai facut dar destul de rar.Ma omoara caldurile astea de pe la noi si nu prea am chef de mancat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Olishka,bine ai venit. Hai ca nu ai mult de dat jos si cu monti in cateva luni vei reusi

Andanii, incearca si cu betabioptal.E o solutie oftalmica foarte buna si contine si antibiotic. Daca nu trece pana luni,fuga la medic.

Ninha, vitastar e din paine integrala nu? Atunci se poate combina in faza 2 si cu ceva grasimi ca nu e foc.

Annemary, ma bucur ca ti-a placut combinatia. Altfel nici eu nu pot sa pun mana pe piersici

Moni, hai sa impartim cioco in 3 . Si eu tot cu un kg in plus dar nu ma stresez.Sper sa scap de el cu sportul.

Meniu ieri:
MD: oua ochiuri cu rosii
G: focacina cu kefir
P: peste prajit cu mujdei
C: dovlecei si vinete a la parmigiana( Pizza Hut )

Azi mergem la ziua fetitei nasilor nostri asa ca ma voi si abate probabil,macar cu ceva vin rosu si tot voi calca stramb

Sa aveti un weekend minunat

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Ah, Ninha, chiar ma gandeam,uite ce fata model, a ajuns la target si nu se mai abate! Stii ce-ti propun? Sa impartim o cioco de-aia ilegala we asta si dup-aia sa fim cuminti... ca io am un kil in plus iar, banuiesc ca e de vina

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Moni, zis si facut! Te invit la o spuma de cioco cu inghetata. Am innebunit!!!

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Olishka, bine ai venit!
Andanii, eu am folosit Tobradex ptr inflamarea ochilor si mi-a trecut. cica ceaiul de musetel nu trebuie folosit. asa mi-a zis dr, ca are impuritati!

Deci sa inteleg ca toate campioanele au un kil in plus... Hai sa ne mobilizam sa-l dam jos. eu ma apuc de luni!

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Multumesc de primire

De dimineata am mancat budinca de brocoli cu ou si branza telemea.
La pranz mananc fructe multe, iar diseara ceva pui cu dovlecei si rosii, creatie proprie

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Moni, hai sa impartim cioco in 3 . Si eu tot cu un kg in plus dar nu ma stresez.Sper sa scap de el cu sportul.

No, iti cedez jumatea mea, azi chiar am fost corecta, oricat a fluturat sotzul Milka pe la nasu' meu.

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Oli bine ai venit. Nu m-apuc sa te laud cat esti de frumu si cu alea 10 kile ca tre' sa te si simti bine in pielea ta. Meniul e OK, cata vreme n-ai pus faina nici in sufleu, nici in mancarea de pui. Cre' ca ai citit, tre' sa fii f atenta la toate detaliile astea mici care ne omoara silueta, de genul: zaharul din ketchup, din conserve, din supa de rosii (asa o fac ai mei ), faina din sosul de la mancarea de mazare etc. Chiar o lingurita poate afecta eficienta dietei. Dar cred ca ai mai prins si pe la odisee "trucuri" ca sa eviti aceste maruntisuri distrugatoare si, in acelasi timp, sa fie papa bun.

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Buna seara!!!

Ma primiti si pe mine in club?

Am de dat 10 kg jos si ma incanta dieta, imi place si gasca

Daca ma acceptati, acestea sunt datele mele:

H- 1,74
G.I - 66
G.T - 56
KG - 10

Va

Olga

bine ai venit
nu te superi , dar luni te voi intrroduce in tabel ... nu am timp nici sa mor in we
pusi pusi

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Multumesc Monn O sa fiu atenta la detaliile pe care le-ai pomenit. Mie cel mai tare imi este pofta de biscuiti si chestii de genu acesta. Am gasit pe net ceva cookies monti care sunt ok si pt faza 1 si o sa gust cativa dimineata. I-a mai incercat cineva?

andanii nu-i problema, ma introduci cand vrei

Raportul cand il faceti de obicei? O data pe luna?

Mergi la inceput

OLI gasesti pe culinar.ro, la sectiunea "diete si regimuri", o gramada de retete Monti. Biscuitii is chiar gustosi, mie pandispanurile mi se pare ca nu ies ca lumea. Ma uit indata si iti pun linkuri cu retetele pe care le-am incercat si mi-au placut.

Raportul se da in fiecare luni. Adica saptamanal. Dar aici e un grup de socializare, nu de control, asa ca daca sari intr-o saptamana raportul nu se supara nimeni

Pot sa bag un link la poze cu tine - ce mai am eu prin album - sa stie si fetele ce gheisa a venit in gashca?

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput