MONTIGNAC (146) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 9
Monnvas spune:
Uite, mie astea mi-au placut mult. Ajuta si la :
http://www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/18507/Retete-montignac-Fursecuri-cu-caciulitza-/
Si astea-s bune: http://www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/25673/Retete-Montignac-Fursecuri-cu-nuca-si-lamaie/
Ar mai fi si astea, dar io nu m-am omorat dupa ele (varianta cu cacao era ceva mai gustoasa): http://www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/12655/Retete-Montignac-Fursecuri-rapide/
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
olishka spune:
Salutare!!!
Moonvas multumesc pentru retete, dar din ce am citit acestea nu sunt pentru faza, asa ca mai astept
Am incercat de dimineata sa fac aceasta reteta, insa am modificat putin compozitia http://jenyk-meniurimontignace-jenyk.blogspot.com/search/label/COOKIES
Din pacate nu mi-au iesit mai deloc, dar au fost comestibile si atat. O sa mai incerc data viitoare (si cred ca o sa-mi ia ceva timp pana o sa-mi iasa caci nu sunt eu mare bucatareasa )
Legat de pozici, bineinteles ca-ti dau voie, caci si mie imi place sa stiu cu cine "stau de vorba"
Sper sa apuc sa va cunosc si eu mai bine in urmatoarea perioada
Olga, mamica lui David iepurasul
Monnvas spune:
Olga, in Picasa mea il am doar pe David, pt tine nu gasesc o poza reprezentativa. Daaaar avem si aici un cont comun, cu carti, retete si poze, ca la odisee, daca vrei datele iti dau pe PM si incarci tu o poza-doua.
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
olishka spune:
Ok. Da-mi te rog PM, caci tare as vrea sa va cunosc pe toate
Astazi am fost la cumparaturi sa ma aprovizonez si tare greu a fost. Intr-adevar sunt multe produse care contin zahar, dar pana la urma am gasit cate ceva.
Se gaseste oare cafea fara cofeina dar instant, gen nes?
Eu fug sa-mi comand biscuitii monti, caci nu mai pot de dorul lor
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Se gaseste oare cafea fara cofeina dar instant, gen nes? |
Ai incercat inka? sau alte tipuri de cafea din cereale?
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
puisorul spune:
Olga,ai pus poze? Vor mai fi retete care nu iti vor placea dar sa stii ca e vorba si de educatia gustului. De exemplu nu mai imi plac chestiile dulci, cioco,biscuiti,praji, orice. Si la fel s-a obisnuit si sotul si fetita . Teoretic ar trebui sa fie si cafea instant decaf.Eu cea de cereale nu am inercat-o.
Andanii,cum mai e ochiul?
Moni, ca de obicei fata "buna", imi da mie ciucalata, sa ma fac eu
Ayumi,ma bucur ca nu ai abandonat monti. Dar intra mai des la o poveste
Eu din pacate m-am captusit cu o mare indigestie, cred ca am mancat cam multa carne ieri . Asa ca azinoapte m-am trezit de cateva ori cu dureri mari de stomac, de dimineata parca a mai trecut dar apoi la servici au inceput rau de tot . Dupa ce m-a doftoricit o amica internista am fugit acasa iar acum zac in pat ca o leguma
Meniu azi:
MD: wassa cu guacamole
P: doua felii de paine prajita
C: tot paine prajita ca nu pot manca altceva
Sper ca pana maine sa fiu functionala ca nu mai pot sa trag chiulul de la servici.
O seara frumoasa
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
Monnvas spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ninha
Ai incercat inka? sau alte tipuri de cafea din cereale? Ninha, mami lu' Mirci http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image |
Inka, din cate am inteles, e o bomba glucidica. Se gaseste in schimb cafeluta de cicoare instant (sa te uiti pe eticheta sa n-aiba malt). Mie mi-a placut.
Dau PM indata.
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Monnvas spune:
Puisorule, ti-am dat ciocolata si m-am consolat cu cativa biscuiti ai piticului... cu zahar, faina alba si unt Da' abia azi m-am prins de ce: ca eram in asteptarea lui Mosh Craciun.
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
maya_m spune:
salutare fete
cum mai sunteti PUISORULE ? ..ANDANII ?..sper ca va simtiti mai bine ..nici io nu-s mai breaza zilele astea..ma chinuie stomacul..vineri am mancat exclusiv covrigei de buzau ..mai bine zis rontait din ora in ora cate un covrig doi...ar fi trebuit sa ma obisnuiesc de atatia ani dar uite ca iar am fost luata prin surprindere o facut mamasita mea silvoita la cuptor..putina ,din doar 5 kg.,de proba[n-am reusit s-o conving sa faca din cantitate mai mare]..o iesit bestiala ..am mancat [si io ]cu paine alba si cu lapte caldut....daca ati sti cat de mult i-a placut piciului ..mi-am adus aminte de copilarie cand asta era un mic dejun la ordinea zilei cand eram la bunici,in vacante..MENIU azimd -vinete pane cu doua rosioare micip-garnitura ciuperci[ciuperci+ceapa+ardei+ulei-calite putin pana s-au inmuiat]..alor mei le-am facut si un orez alaturi..de aia zic garnitura c-fructeva dulcesa ne auzim cu bineNIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
olishka spune:
Salutare!!!
Nu stiu ce se intampla, dar in jur am numai persoane deranjate la stomac. Sa va faceti bine
Eu nu sunt mare cafengioaica, dar imi placea lapte cu un pic de cafea la tigara. Acum de cand am inceput dieta, m-am cam lasat si de fumat. Ceea ce este bine, zic eu
Din cate am citit pe-aici, voi mancati cam putin in comparatie cu mine Cred ca ar trebui sa o las si eu mai moale, adica portii mai mici, sa se vada rezultatul.
Astazi am mancat la mic dejun un bol mare cu cereale de ovaz fierte in lapte degresat si amestecate cu magiun de topoloveni Acesta este micul dejun preferat, chiar inainte sa ma apuc de monti.
La pranz am mancat cam aiurea: mozarela, somon afumat si ceva rosii. Nu prea am avut timp de gatit, caci mi-a luat mult sa adorm uriaul (David, 1 si 5 luni). O sa mai iau o gustare pe la 4 (curmale) si mai vreau sa mai mananc si ceva pe la 7. Cam mult nu?
Cu toate acestea, m-am cantarit si ieri si astazi si am 55,3 kg de la 66