MONTIGNAC (146) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 7
cge spune:
Somleac, incearca suc de portocale rece din frigider pe stomacul gol. Trebuie sa mearga !!
Eu am avut niste zile super aglomerate la serviciu si acasa, au inceput amandoi copiii scoala.
Sper sa ma mai linistesc azi.
Mic dejun: vitastar cu gem conform + cafea;
Gustare: migdale
Pranz: salata de paste cu ton (nu stiu cat e de conforma, dar numai asta aveam in frigider) + 2 buc cioco neagra
Gustare: iaurt
Cina: habar n-am :) Poate supa de mazare ca si de asta mai avem in frigider.
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
ninha spune:
Am mancat vreo 3 felii de vitastar cu salata de vinete cu maioneza
stiu , super abatere, da' ce buna a foooooooost
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
puisorul spune:
Somleac,incearca cu kefir cu seminte de in macinate. Merge la fix cu painea cu zacusca
Ninha,hai nu fi suparata ca a fost doar un meniu de faza 2
Meniu azi:
Md: falafel,cascaval,ardei
Gustare: o focaccina
Pranz spre cina( ora 17): tocanita de carne de capra cu ardei copti
Noapte buna
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puisorul Ninha,hai nu fi suparata ca a fost doar un meniu de faza 2 |
Vorbesti serios? Chiar se poate manca vitastar cu grasimi in faza 2?
Sau e meniu de faza 3-4?
Ninha, mami lu' Mirci
andanii spune:
neata neata ....
ce mai fac fetele ????
io-s necajita ca mi s-a umflat ochiul drept, eu nu stiu ce am patit , mi-am pus picaturi si crema aseara da parca s-a umflat si mai tare cred ca m-am frecat la ochi si am bagat vreun microb inauntru
ieri aceeasi musaca de vinete, branza dulce cu rosii si seara un mar
am fost cumintica foc
va pupicesc
andanii
anne`mary spune:
puisor , am cautat caise ca sa le combin cu prunele si nu am gasit. Dar am luat piersici pe care eu nu le-am mai mancat din copilarie. Vreau sa spun ca au iesit dementiale. COmbinatia piersica+pruna este superrrrr. Merci frumos
Andanii vad ca numai belele ai...cum scapi de una, hopa cealalta. Ai incercat sa faci un ceai sa faci compresa pentur ochi? Ma gandesc la ceai de musetel care are efect antibacterian, sau ceai de galbenele cu efect de cicatrizare ... ma gandesc si eu .
de mancat nu are rost sa va spun ce mananc pentru ca mai am 2 zile pana la rushi iar poftele sunt grup pe mine. Incerc sa contrabalansez mergand mai mult pe bicicleta dar nu stiu dece in ultimele zile ma doare jos in partea dreapta unde am un frumos chis ovarian de 5 cm. Cred ca il deranjeaza bicileta asa ca fac mai multe reprize de 15 min ca sa nu ne impiedicam unul de celalalt.
ninha spune:
Bravo, Andanii!Felicitari si multi
Anne-Mary, ai facut suc din prune + piersici? sau salata?
Azi iar am fost anti-monti. Am mancat din orezul cu lapte al copilului, ca el n-a mai vrut, iar acum la cina am mancat paste (normale, nici macar integrale) cu sos de vinete coapte si carnaciori oltenesti . Deci am dat-o-n bara rau de tot!!! Puisorule, asta ce faza mai e? 7? 8?
Si cred ca n-am nici o sansa sa mananc sanatos pana luni, ca am niste musafiri mancaciosi care nu stiu de balta cu papura!
Asa ca ne vedem luni pe baricade
Ninha, mami lu' Mirci
anne`mary spune:
ninha am facut suc din prune si din piersici .. de mancat nu pot sa mananc piersici si caise...cu greu am pus mana pe piersici ca sa le spal si sa le tai pentru blender. Si crede-ma combinatia mi-a placut foarte mult .. cred ca o sa o incerc pe o nepoata mofturoasa.
Monnvas spune:
Ah, Ninha, chiar ma gandeam,uite ce fata model, a ajuns la target si nu se mai abate! Stii ce-ti propun? Sa impartim o cioco de-aia ilegala we asta si dup-aia sa fim cuminti... ca io am un kil in plus iar, banuiesc ca e de vina
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
olishka spune:
Buna seara!!!
Ma primiti si pe mine in club?
Am de dat 10 kg jos si ma incanta dieta, imi place si gasca
Daca ma acceptati, acestea sunt datele mele:
H- 1,74
G.I - 66
G.T - 56