MONTIGNAC (146) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 6
Monnvas spune:
No, bun, deci ieri m-am abatut...
Azi:
MD: branza cu iaurt
P: Falafel
C: probabil supa de pui sau niste fructe.
Ma duc sa calc.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
anne`mary spune:
avand in vedere ca am un castron de prune o sa incerc o parte cu scortisoara, m-as baga si la chec si clar o sa iau diseara fructe sa fac un suc. Merci
Andanii gelul se numeste Eqvagel, este un tub din plastic, cu scris albastru, mentolat si care este folosit pentru cai si pentru catelele care au fatat. Dar atat soacra (are dureri de incheietura unde si-a rupt mana acu` 2 ani) cat si mama care sufera de reumatism sunt multumite de el. Costa in jur de 12-14 lei sau ceva de genu`si-l gasesti la o farmacie veterinara. Pot sa citesti pe internet sa vezi ca are bune referinte in uz uman. In buzau cel putin se cumpara gelul asta mai mult pentru uz uman si mai putin in cel veterinar. Sotul meu a folosit sampon pentru caini cu rezultate spectaculoase si exemplele pot continua.
Si eu mananc mai mult in perioada asta dar nu m-am gandit ca o fi de vina temperaturile scazute (azi dimienata erau 9 grade brrr) ci faptul ca duminica trebuie sa-mi vina rushii asa ca acum o sa ma cam lupt cu poftele
anne`mary spune:
aaa si vroiam sa va spun ca in seara asta daca ajung in oras , vreau sa caut cartea lui montignac...ca sa o citesc si eu ca sa inteleg rationamentul lui (eu daca inteleg de ce trebuie sa fac un lucru il fac bine si poate chiar cu drag)...asa eu fac gafe pentru ca nu stiu de ce nu trebuie sa mananc X cu Y. Asa ca m-am hotarat sa ma documentez.
puisorul spune:
Annemary, daca vrei iti trimit eu cartile lui Monti in format electronic. Eu intrebam de gelul cabalin, si acum ca stiu cum se numeste il voi incerca.
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
anne`mary spune:
am fost prin piata si m-am uitat la ce fructe as putea sa folosesc in combinatia cu prunele si sincer nu am cumparat nimic. Voi in ce combinatie credeti ca merge? Banane as evita caci sotul sufera de constipatie iar in rest...mi-am imaginat combinatiile si nu mi-a placut nimic. Maine clar bag la cuptor cu scortisoare si as arunca in blender si un pumn impreuna cu un mar sa vad ce iese
Am cautat cartea lui Monti dar nu am gasit-o. Merci puisor pentru oferta dar cred ca mi s-ar parea obositor sa o citesc pe calculator caci ecranul imi oboseste ochii si imi pierd rabdarea. Daca nu e voluminoasa m-as risca sa incerc sa o lecturez pe calculator, dar daca e mare sub nicio forma nu am rabdare sa stau cu ochii in monitor.
Va doresc o seara buna si somnic pufos
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anne`mary am fost prin piata si m-am uitat la ce fructe as putea sa folosesc in combinatia cu prunele si sincer nu am cumparat nimic. Voi in ce combinatie credeti ca merge? Banane as evita caci sotul sufera de constipatie iar in rest...mi-am imaginat combinatiile si nu mi-a placut nimic. Maine clar bag la cuptor cu scortisoare si as arunca in blender si un pumn impreuna cu un mar sa vad ce iese Am cautat cartea lui Monti dar nu am gasit-o. Merci puisor pentru oferta dar cred ca mi s-ar parea obositor sa o citesc pe calculator caci ecranul imi oboseste ochii si imi pierd rabdarea. Daca nu e voluminoasa m-as risca sa incerc sa o lecturez pe calculator, dar daca e mare sub nicio forma nu am rabdare sa stau cu ochii in monitor. Va doresc o seara buna si somnic pufos |
E mica, poti s-o scoti la imprimanta.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
anne`mary spune:
aa super. Avand in vedere ca azi ma simt rau si stau acasa, cred ca am sa o si frunzaresc. Puisor daca oferta mai e valabila iti trimit prin PM adresa mea de mail impreuna cu multumiri
puisorul spune:
Annemary, aia este. Azi sau maine daca vrei iti trimit si carte de retete si ce mai am eu documente monti. Eu as combina prunele cu piersici si suc de portocale.
Aseara mi-am facut focacine cu rosii uscate dar nu au prea crescut din cauza de faina integrala, tarate de greu, tarate de ovaz, faina de canepa, seminte de in macinate. Desi am pus gluten, nu a facut fata la combinatia de tarate necrescatoare . Dar la gust sunt foarte bune asa ca azi voi savura una ca si gustare la servici.
O zi frumoasa
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
Somleac spune:
Salut,
eu tot la munci in deplasare de dimineata pana seara, basca mai e si frigul asta ajung acasa inghetata de-a dreptul.
Meniul consta invariabil la MD in zacusca cu vita star si ceva prune mancate cu vreo ora inainte. La pranz am mai dat-o in bara ca n-am avut si atunci am mancat ce-am gasit mai repede si mai cald la indemana. Oricum cantarul ma sanctioneaza si pentru destrabalare de wekend si pentru haosul din zilele astea. Tare mi-e ca luni voi primi un . In plus m-am mai ales si cu o constipatie la care nu prea ii dau de capat multumitor, nici prunele nu ma ajuta cine stie ce, nici mierea pe stomacul gol, nici ceaiul verde, nu stiu ce am, adica aproape stiu dar sper sa-i dau de capat.
Va pupic, astept vremuri mai bune.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008