MONTIGNAC (146) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 5
maya_m spune:
buna fetele
silvoita..PUISORULE multumim de sinteza retetei ..chiar ma gandeam cu oroare ca tre sa intru pe culinar sa gasesc modul de fabricatie {ca am uitat de anu' trecut.. de baba ce sunt}si cine stie cu ce pofte in plus ieseam de-acolo te rog sa-mi spui daca ai mai pus conservant?..cum sta pe iarna ?..nu se strica?..le mai sterilizezi in borcan?saptamana asta fac si io si vreau detalii..multe detalii VALENTINAte mai mira ceva in tara asta?.pe mine nu ...io am auzit de popi care au inmormantari programate !?...asta, asta si asta sunt bolnavi deci asteptam sa moara ...am ramas fara cuvinte cand am auzit azi gatesc ultimele pastai din gradina proprie..fiumeu o sa se bucure cel mai tare ca se termina atat de dragi ii sunt ...md-pane de vinete cu rosiip-un bol de ciorba de pastaic-cred ca voi face rapid putintica maio+ton maruntit ca e rece si simtim nevoia de ceva mai consistentNIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
Monnvas spune:
Montigagici, pastele integrale cu branza sunt pt faza 2? Sau macar pt faza 3? Daca nu-s, scoateti
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Montigagici, pastele integrale cu branza sunt pt faza 2? Sau macar pt faza 3? Daca nu-s, scoateti CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
pastele integrale cu branza degresata e monti faza I .... cu altfel de branza nu e combinatie monti .... asa ca scot biciul
andanii
anne`mary spune:
andanii ce face fata scumpa? Te simti mai bine?
Puisor eu stiu ca pentru durerile de oase, incheieturi este buna varza. Iti infasori zona cu foi de varza si cica face minuni. Apoi pentru reumatism (nu stiu exact ce e sciatica) dar pentru reumatism foarte foarte bun este un unguent folosit pentru picioarele cailor si pentru tzatzele catelelor dupa fatare. Da, ati citit bine..este un unguent pentru animale dar este foarte foarte bun.
MOnvas ai fost foarte tare .
fetele vroiams a va intreb ceva: am de vreo 2 saptamani un castron de prune pe care nu le mancam in stare naturala. Eu nu ma omor cu ele dar sotul le-a luat de la tzara pe promisiunea ca le mananca...si stau in frigider. Ce ma sfatuiti sa fac cu ele? Sa le dau prin blender cu iaurt nu cred ca sunt gustoase. Compoturi sau gemuri nu ma bag si oricum nu e voie zahar. Ma gandesc si la varianta sa i le indes sotului pe gat . Parca nu vreau sa le arunc dar ce sa fac cu ele?
babyangel spune:
Salutare fetele,
Intrurepede si scurt sa va spun ca ieri mi-a aratat cantarul -100 gAm rontait cam multe nuci si migdale si probabil de asta nu am reusit mai mult.
In alta ordine de idei ma pregatesc de 1 saptamana la Wiena, cu mic cu mare..Am fost tare invaluita sa-i fac rapid pasaport la piticot (noroc ca mi-am amintit ca el nu are la 5 luni pasaport) si nu am mai avut timp de forum.
Va pup pe toate si ne auzim pe finalul saptamanii viitoare!
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 5-a
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anne`mary fetele vroiams a va intreb ceva: am de vreo 2 saptamani un castron de prune pe care nu le mancam in stare naturala. Eu nu ma omor cu ele dar sotul le-a luat de la tzara pe promisiunea ca le mananca...si stau in frigider. Ce ma sfatuiti sa fac cu ele? Sa le dau prin blender cu iaurt nu cred ca sunt gustoase. Compoturi sau gemuri nu ma bag si oricum nu e voie zahar. Ma gandesc si la varianta sa i le indes sotului pe gat . Parca nu vreau sa le arunc dar ce sa fac cu ele? |
Anne-Mary, baga-le la cuptor pe hartie de copt, taiate jumatati, cu partea taiata in sus, presarate cu scortisoara. Sunt superbune!
Sau fa un chec monti in tava lata, sa fie suprafata mai mare, si pune-le deasupra. Poti sa presari si fructoza deasupra. Mie mi se pare ca scortisoara le da o aroma perfecta!
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
andanii spune:
da, daaaaa prunele cu scortisoara e un deliciu de combinatie un chec monti ... poti pune faina de migdale si cu prunele deasupra ... incearca si o sa-ti placa sigur
eu mai bine multumesc fetele care m-ati incurajat si intrebat de mine ma gandesc serios la un doctor desi deocamdata in starile astea cand pic cu moralul am un sot care stie sa ma ridice intotdeauna .... da grasimea tot ma deprima ....
aseara am mancat conserva de peste cu sos tomat , am avut o pofta dom'le asa cevaaaa ...necazul e ca am mancat cu paine ... putina coaja , da era paine
pentru azi am aceeasi musaca de vinete .... excelenta a iesit sa stiti .... da cu vinetele la gratar , gustul mult mai fain decat daca le prajeam
andanii
Vivela spune:
anne-mary, poate merge un compot cu prunele alea? cu fructoza, normal.
e bun (mie imi place), se face simplu si e bun si in caz de .
eu ieri:
MD: prune si o piersica
P: carne de pui la cuptor cu ciuperci (tot la cuptor) si salata de rosii
Gustare: prune
Cina: omeleta dintr-un ou cu un pic de branza telemea
si inainte de nani, cu vreo ora, niste pepene galben .
azi dimi: prune, apoi omleta din 2 oua cu branza (mi se facuse pofta aseara si mi-a ajuns pe o masea, asa ca m-am trezit cu gandul la ea), dar mai mult de jumatate mi-a mancat-o fi-miu .
ceai de plante (pt stimularea alaptarii )
acum trag de o cafea mica, mi-e un somn de m-as culca la loc, dar n-am cum sa-i conving si pe copii. cred ca de la vreme.
am in plan pt pranz o varza calita cu carnati (cred ca o sa manac doar varza, nu ma omor dupa carnati, nici nu stiu daca sunt prea grozavi).
pt cina, habar n-am, cred ca niste zacusca facuta de mama .
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
puisorul spune:
Buna
Moni, ai fost mortala cu toboganul. Si eu am trecut prin situatia asta dar nu am avut curajul sa ma dau pe el . Asa ca nu a avut ce face fiica-mea si s-a dat singura pana la urma. Si spaghetele cu branza sunt de faza 3
Anca, distractie frumoasa la Viena . Sunt verde de invidie
Annemary, cum se cheama unguentul ala zoo? Eu le-as blendui cu alte fructe si suc de portocale
Maya, si eu tot pe frig dau vina ca am o pofta de mancare de speriat. De genu la 9 seara eu mananc cu fiica-mea . La silvois nu am pus nici un fel de conservant si nici nu le-am dunstuit. Kikenhana zicea parca ca punea un pic de salicil deasupra si lasa borcanele sa se raceasca fara capac ca sa faca pojghita. Din nefericire eu nu eram acasa cand a fost gata si s-a ocupat maica-mea de pus in borcane, si in lipsa de alte indicatii nu le-a pus conservant de loc. Ma gandesc sa le pun acuma ca totusi fara nici un pic de zahar nu stiu daca sta peste iarna
Andanii, ma bucur ca esti din nou pe baricade. Dar vin cu biciul la tine, ce-i aia paine alba ?
Meniu ieri:
MD: doua falafel cu ardei
G: briose cu feta si kefir
P: ciorba de fasole verde
C: mozzarela cu rosii
Azi:
MD: ochiuri cu mozzarela si rosii
G: briose cu kefir
Mai departe scrie in carte ca nu mai stiu
Ieri am reusit sa fac si sportul regulamentar care a fost cardio . Stiti ce am descoperit ca ma motiveaza? Sunt filmulete pe youtube cu P90X transformation. Cand vad atatia oameni ca au reusit ma simt si eu plina de energie
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
andanii spune:
puisorule da-s pe baricade .... da era paine de casa cu o coaja tare tare si neagra si gustoasa foc , cine a putut sa-i reziste , am primit cadou o paine si ce sa fac am gustat si io din ea , nu mai am , gata s-a terminat ... de azi sunt cuminte , mi-am si revenit , cred ca si statul acasa si cugetatul aiurea din lipsa de activitate m-a daramat .... acuma am activitate si-s mai bine .... in concediu o sa mai merg cat mi-a mai ramas dupa ce termin lucrarea , probabil de la 1 oct ca pe 30 am predare
ce sa va mai zic ... mi-am luat o crema de corp ... de la vichy era atasata la o revista marie claire cu 17 lei revista +lapte de corp pentru piele bronzata ....sunt fff bronzata , toata lumea imi zice, eu deja cred ca -s obisnuita si nu mi se mai pare ca-s chiar asa , dar daca ei spun ....
va pup pe toatele
andanii