MONTIGNAC (146) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

Prima la raport?..si ce ora este si nimeni nu indrazneste..

la mine treceti un mandru 71 ..daca mai e cineva pe aici..hellloo...helloo-raspunde ecoul
TREZIREA

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Maya, felicitari si multe . fata ambitioasa.

Mon, hai ca maine ii trimit eu PM . Poate o convingem si se intoarce ca mi-e dor de ea

Restul fetelor unde sunteti? Nu e lunea zi de raport ?

Azi in ciuda vremii deprimante m-am adunat si am facut si o ora de sport . Si pt ca la pranz am calcat stramb cu un covrig, am mesterit covrigi din faina integrala.

Meniu azi:
MD: mozzarela cu rosii
P: un covrig
c: mancare de linte cu snitel

Noapte buna, ma bag la nani langa pitica

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna seara!M-am hotarat sa imi dau si eu datele pentru prima pagina, daca ma mai primiti Data = 13 sept 2010H = 161 cmG.I = 60,3 kgG.T = 53 kgG.A = 58,8 kgSe pare ca am dat jos deja cca 1 kg, desi ieri a fost catastrofic menu-ul meu. Am stat mult sa ma gandesc la greutatea tinta, 53 kg e irealistic, stiu asta, dar sa pun 54 nu m-ar multumi total. Stiu ca spunea Monti ca e important sa iti stabilesti targeturi realiste, eu declar totusi oficial ca asta e greutatea pe care mi-o doresc, desi nu sunt sanse mari sa o ating (nu am mai atins-o din facultate).Mi-am cumparat si eu linte, puisor, cum ai gatit-o?Monn, reteta ta e pt faza 2?Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

am avut o saptamana mega furtunoasa acuma sunt mai linistita

felicitari celor care-ati slabit

a inceput sezonul painici de casa .... a venit frigul, e fain cand e cald si miroase in casa bine a paine

mai vorbim

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

ma inscriu si eu fetele

indraznesc in sfarsit,sper sa am si timp de forumeala
va salut fetelor,am mai fost pe aici,pe puisor si pe adnanii le stiu de acum un an,dupa cum vedeti la semnatura am un bb de aceea m-am lasat de dieta anul trecut
sper sa ma tin de treaba datele nu le scriu acum pt ca nu stiu cate kg am am iesit din sp la 70 dar dupa alaptat am trecut prin depresie si eu asa ma linistesc HALIND TOT CHIARC DACA NU IMI E FOAME,la cab dr de fam m-am cantarit si as avea vre-o 74kg dar nu sunt sigura

trebuie sa-mi cumpar cantar,ati putea sa-mi dati sfaturi
ma gandisem sa nu-mi mai cumpar electronic pt ca nu vreau sa mai schimb baterii din luna in luna
am gasit unul mecanic la 50 ron in obi,ce parere aveti

v-as ruga daca sunteti de acord sa scriem si ce cumparam o data pe sapt sa-mi mai fac ideei cand merg la cumparaturi
de unde cumparati wassa si ce este presupun ca ceva ce ar inlocui painea probabil
o sa va dau datele sapt viitoare dupa ce imi iau cantar
fetele

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

anul trecut am slabit de la 70kg la 66 se poate desi am mai trisat pe ici pe colo dar consider ca merge,paine nu mai mancasem de doi ani ,pana acum o luna cand am inceput sa savurez cu placere fiecare bucatica,am calcat mult in stachini,in loc sa slabesc dupa nastere eu m-am ingrasat
sunt disperata si trebuie sa slabesc neaparat nu ma mai suport,nu mai am cu ce sa ma imbrac,ma aplec ca o baba,sunt urata dizgratioasa,mi se freaca pulpele intre ele toata vara nu am purtat fusta pt ca faceam rana,transpir ca un cal...am ajuns la disperare asa ca trebuie sa slabesc
vreau sa ajung la 52 sau 55,am 1,60 si cred ca 73 kg nu sunt sigura

am scris un mesaj de disperare,nu mai pot,sper sa se vada in urmatoarea luna

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

NICOLET BINE AI REVENIT!!!!!!!!

alaturi de noi vei reusi

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

buna fetele. Eu am avut probleme cu internetul si nu am putut sa dau raportul la timp. Ieri aveam 79.9 kg . Am fost in week-end la parintii mei si pt ca nu ne-au mai vazut de atata amar de vreme ne-au umplut masa cu mancare (ciudat mod de a arata afectiunea). Ca sa ne abtinem si sa scapam de mancarea de pe masa a trebuit sa iesim foarte des in oras...iesind in oras am cheltuit bani. Am ajuns acasa cu cativa banuti si multe pungi.
Exista un mod de a face o salata de icre monti? Cred ca nu ai cum sa inlocuiest uleiul din compozitie :(. Dar cred ca o sa fac un peste azi ca sa-mi treaca poftele.
Cel mai nasol pentru mine e ca am interdictie la efort fizic de la doctor si tocmai cand ma obisnuisem si eu sa ma urc pe bicicleta 30-40 min pe zi, hop si "nu ai voie". Peste vreo 2 luni cred ca o sa am unda verde iar pana atunci o sa tin greutatea sub control doar prin dieta.
pupici si o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

bine ati venit,fete cucuiete

ANDANII ai reusit sa rupi butoiul?
ANNE-MARIE si io mi-am facut pofta cu icre acum ceva timp..de ce zici ca nu-i monti?..daca nu pui grisparca asa se face de obicei..e monti doar ca e cam gras din cauza cantitatii mari de ulei....dar nu-l mananci cu lingura ..nu?
ce pofta mi-ai facut
saptamana asta fructele le consum la micul dejun,asa ca azi
MD-catina +miere]apoi la 1/2 h -2 mere
P-varza calita cu carnaciori picanti
C-rosii + gogosar+branza
si muuulte cani de ceai cald cu lamaie ca imi dau tarcoale ''secretiile nazale''

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

maya incerc , ma stradui, ma chinui in mare masura si reusesc

andanii

Mergi la inceput