MONTIGNAC (146) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 15
ninha spune:
Ceau, fetiscanelor!
Somleac, da ce ti-a venit sa te apuci sa sari de la inaltime? cum ai reusit?
Puisorule, am cam definitivat meniul. O sa incerc sa fac si eu poze si sa le pun pe net, ca n-am facut asta pana acum (sa vad cum ma descurc cu tehnica, ma tem ca va trebui sa cer ajutorul sotului). N-o sa fie Monti dar o sa fac totul in casa si o sa ma straduiesc sa fie cat mai sanatos.
Anamariame, nu cred ca e chiar asa tragic daca bei cafeaua cu lapte 0.1%, dar am o sugestie: ai incercat cu lapte de soia?
Anne-Mary, daca te ducu asa des la socri, atunci si eu cred ca trebuie sa fii mai transanta. Tu muncesti pentru fiecare gram pierdut si pe urma iti bati joc? nu se poate!
Valentina, Georgia, felicitari ptr "succesuri"!
Meniul meu de azi?
MD: 2 felii de chec aperitiv + ceai de soc (nu shock!)
P: pasta de vinete cu usturoi, pe paine vitastar + doua oua ochiuri
C: o sa fac o ciorbita de fasole boabe;
Ieri am mancat la P si C doar varza calita la cuptor, iar la MD castraveti cu telemea, dar am scrantit-o cand am fost cu bebe la plimbare, ca mi-am luat o placinta lunga ungureasca. era calda si mirosea asa frumooooos!!!
Vape toate!
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
anne`mary spune:
buna fetele. Catalina mie nu-mi place sa arunc mancare si de aceea am incercat sa-i conving sa nu ne mai dea. Dar sunt asa scumpi si draguti ca mi-e jena sa intru mai tare in ei. Si nu inteleg de ce tin regim caci la inaltimea mea 80 kg nu se vad asa rau, si se supara daca le spun "nu ne puneti prajituri ca suntem la regim", si nu inteleg de ce refuz mancarea lor bio, si eu ma simt aiurea daca se supara. Asa ca m-am decis sa ne ducem mai rar. Abia peste 3 saptamani mai ajungem la ei.
Ieri am mancat la pranz pui la gratar cu salata libaneza (patrunjel, rosii, ceapa si lamaie), seara am mancat 2 mere si atat iar azi am scos 2 snitele de vita sa le fac la cuptor iar diseara vreau salata de ton.
pupici
Catalishka spune:
Somleac, eroina mea, multa sanatate iti doresc, cum Doamne iarta-ma ai cazut?! Refacere rapida si usoara, da-l incolo de regim, ce sa mai comentezi acum, bine ca are cine te obloji...
Anemary io te cred ca iti pare rau sa arunci mancarea, asa am fo' si eu (de fapt cred ca stiam ca e pacat de la DD), si de-aia am pus-o pe mine peste tot pana am zis hopa, mai bine pe ghena, decat pe mine, sau zi-le sa puna mai putina ca altfel se strica si e pacat.
De luni pana ieri inclusiv am mancat doar carnuri slabe, cica tentativa de discoiat, tot in scrumiera, da' nu imi place cum ma simt. Io zau, chit ca stagnez, ma simt tare bine mancand corect. cum ziceam, dupa 3 zile de carnuri, nimic in minus...hm...cred ca am facut o psihoza entru cantar
Va pup si va doresc sa aveti o noapte mirifica!
anamariame spune:
Hello!Ninha, multumesc pentru sugestie, voi incerca si laptele de soia.Cand raportati voi ce va afiseaza cantarul? Sau nu exista o zi anume? Eu nu cred ca am slabit ceva, bine, cantarul meu e dragut si arata cu vreun kg mai putin deja fata de luni dimineata, dar asta doar pentru ca luni dimineata a fost nesimtit si a aratat in plus pe nedrept (mancasem eu ceva mai mult in seara precedenta )Eu nu am mai raportat niciun menu, zic eu ca am mancat relativ corect, nu grozav, dar oricum mi-am propus ca prima saptamana sa fie mai mult de adaptare, de luni o iau cu strictete. Am avut o pofta nebuna de dulce pana mai ieri, si mi-a trecut subit (zicea Monti ca e important sa nu cedezi, a prevazut el ca o sa ceara organismul dulce).In alta ordine de idei, va inteleg perfect cand vine vorba de aruncat mancare, eu faceam asa cu ce ramanea de la gaza, nu ma induram sa arunc, si mancam eu . Dar kilogramele raman sau se inmultesc astfel, asa ca, vorba Catalinei, mai bine aruncata decat pe noi (la fel ca si ea, am fost crescuta cu ideea ca e pacat sa arunci mancare).Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Catalishka spune:
Aloooo...ce e cu linistea asta?
Anamaria, de raportat raportam lunea, dar asa de evidenta pentru tabelas, insa io zic ca daca vrei alta zi, nu-i bai. Au cam fost dispute pe tema asta la un moment dat, de-aia zic ca fiecare face cum se simte bine. Apropo, Brindusiko nu vrei sa te intorci la noi sa ne zici cat ai mai slabit?
Azi nu prea am fost cuminte, am facut spaghette integrale cu sos de rosii, erau conforme ce sa zic, dar as fi mancat cu zece guri in loc de una..., sa vad ce branza scot luni la cantareala.
Sper prin week end sa nu mananc mult, nu stiu cum ne vom petrece timpul, ca nu prea ne place la nici unu prin casa in week end.
Pupici, un sfarsit de saptamana fabulos va doresc.
cge spune:
Nu vreau decat sa va aduc pe prima pagina
Nu am fost prea prietena cu Monti in ultima perioada, sunt tare obosita si am fost si suparati in familie si a fost si ziua mandrei mici.
Asa ca la torturile ei nu cred ca rezist, deh, o data face Anca 5 ani.
Nu stiu ce sa gatesc, probabil ciorba de perisoare din care eu sa mananc ce-i permis si orez integral Basmati cu legume.
Referitor la pacatul cu aruncatul mancarii, sunt de acord cu Catalina.
Eu m-am ingrasat mancand ce nu manancau copiii, muncisem ptr mancarea aia, deh, n-o puteam arunca si era f. buna.
Dar de vreo 9 luni incerc sa nu mai fac asa
Weekend placut,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Monnvas spune:
No, in cazul asta tre' sa ma sacrific si eu. Desi nici eu nu-s f cuminte.
Am observat ca daca-s Monti la 2 mese din 3 e ok, stagnez. Asa ca acum savurez cafeaua cu cofeina. Am la cuptor o praji cu mere coapte. Peste care am pus un aluat universal (merge pt briose, checuri, torturi, praji, dulci sau sarate)
- 4 ooo
- 4 linguri de smanatana dulce
- 4 linguri ulei
- 150 g faina Monti (integrala + tarate)
- 1 praf de copt
- fructoza dupa gust daca vreti pt praji/un pic de sare daca vreti briose sarate.
Se baga toate la mixer,se adauga apoi ingredientul variabil (am facut cu: afine, branza, cascaval, ciuperci si ceapa, mere coapte) si se da la cuptor. Testul scobitorii e relevant.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
maya_m spune:
am iesit victorioasa din nebunia pregatelii pt. iarna..am dovedit zacusca,muraturile,dulceturile..+ cateva kg. bune de catina curatate ,spalate si puse la congi..gata, sa nu mai aud de asa ceva toamna asta ca fac alergie...am cazut franta de oboseala asa ca de azi inainte decretez odihna si relaxare nici io n-am fost prea monti zilele astea..de obicei incep bine si termin prost...unde mai pun si faptul ca de joi-vineri am inceput sa consumam catina cu miere..tare curioasa sunt de ce va zice maine dimi cantarul, sper sa n-am motive de si io ma incadrez in categoria celor carora li s-a spalt creierul cu -''e pacat sa aruncam mancarea''...mare-mare greseala....cateodata imi dau seama ca il supun pe piticu'meu la regulile cu care am fost eu crescuta ..se intampla de multe ori sa-mi spuna la masa''mami ,nu mai pot'' si sa ma trezesc spunand''mai ia doua linguri''..mi se aprinde la timp beculetul,si realizez ca nu e bine ce fac dar chiar atunci in momentul ala parca-s pe pilot automat si-mi iese pasarica din gura ''mai ia doua linguri''...acum mi se intampla mai rar[si atunci ma corectez] si-mi dau seama ce tampita am fost sa-mi oblig/conving copilu' sa ''mai'' manace de parca el nu stie cat ii e de ajuns ..muncim din greu cu mentalitatile mostenite de la parinti .. pt.azi si maine am facut o supa de pui,chiftele din carne de porc,dovlecei pane....
NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
puisorul spune:
So, am revenit la casele noastre. A fost foarte frumos si relaxant.Pana la urma am fost la Complexul Apolo din Mures, camere super, saune,apa sarata,piscina cu apa dulce si cireasa de pe tort, hammam . Mancarea buna de tot la restaurantul hotelului dar scumpa.
Somleac, sanatate multa si sa redevii activa cat mai repede
Georgia,ma bucur sa te "revad". Stiam de performanta ta de la extraplate unde mai citesc din cand in cand.
Maya, harnicuta ca o albina . Chiar voiam sa te intreb ce faci cu catina congelata dar m-am dumirit intre timp . Eu ma lupt cu ai parintii mei, care oricat ar manca fata tot nu e de ajuns
Cristina, iti doresc sa treceti cat mai rapid peste orice suparari si sa ne scrii cat mai des. Daca e asa bun tortul, daca mananci o feliuta nu se intampla nimic.
Moni, asa am cam observat si eu . Eventual cu variatii foarte mici de greutate.
Catalishka,in real life sunt medic. Dar nu si pe forum
Vineri reusisem si eu sa ajung din nou la 52 de kg dar tot lipseste tonusul . In weekendul asta am mancat cam mult dar sper sa nu se fi pus nimic cu atata sauna si inotat.
Astept sa se trezeasca pitica si mergem la zilele orasului.
Si sa va semnalez o actiune care mie mi se pare extraordinara: www.letsdoitromania.ro. Daca nu se intampla ceva deosebit, sambata ma bag si eu la curatat tara asta de mizerii.
O duminica frumoasa in continuare
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
Monnvas spune:
Pfff, pe pagina a 2-a si inca pe la mijloc! N-am mai vazut asa ceva.
Ma duc sa-i dau un PM lu' Mel, ca prea lipseste de multa vreme.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!