MONTIGNAC (146) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

buna fetele. Va citesc zilnic dar nu am avut ce sa mai scriu. Mananc aiurea, nu am reusit sa-i conving pe socrii sa nu mai dea lapte de la vaca, branza grasa, prajituri....ce sa le fac? Sa arunc mancarea? Ei au impresia ca mancarea lor e mai sanatoasa si nu inteleg ca eu prefer sa beau laptele din comert care are 1,5 % grasime si nu cel de la vaca ce are pe putin 4%. Deci esec pe toate planurile. Sunt suparata din cauza asta caci in ritmul asta nu am sa slabesc niciodata. De mancat ieri am mancat salata beuf facuta cu maioneza bineinteles pe care ne-a pus-o la pachet. In fine, ma duc acum sa termin tarta de la ei ca sa am macar 4 zile pana sambata sa nu mai mananc aiurea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Anne'mary, macar e buna haleala aia? Pai savureaz-o macar, ca sa te poti intoarce cu forte proaspete la Monti.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Catalishka,ma bucur ca ai revenit . Cand vrei sa slabesti rapid si eu cred ca solutia e sa micsorezi portiile. Problema e ca eu nu prea pot,sunt prea fomista

Ana-Maria, bine ai venit alaturi de noi si sper sa ramai cat mai mult . Monti din cate stiu recomanda fructele doar dimineata inainte de MD.

Maya,ai terminat zacusca?

Somleac, tot cu naveta esti?

Annemary,din pacate stiu despre ce vorbesti . Si eu ma cert aproape zilnic sau cel putin in weekenduri cu parintii mei care nu inteleg cum pot manca doar "prostii" si refuz mancarea buna . E greu dar nu ma las. Din lapte poti face iaurt sau kefir, salata de bouef daca nu are cartofi sau morcovi fierti poate fi monti, branza e ok daca o mananci goala cu rosii de exemplu.

Moni, te numesc "recruter- ul" anului

Ninha, ai planuit meniul?

Eu sunt tare necajita si sa va spun de ce. Vineri o sa fie ziua sotului si deja l-am anuntat ca va avea o surpriza adica plecam undeva de vineri pana duminica. Voiam ceva luxos, romantic, hotel cu spa si piscina( pt ca e mare fan de apa termala) si cand am gasit ce voiam nu mai sunt camere . Este un hotel in Covasna,Clermonthotel, de patru stele cu tot ce as fi vrut, inclusiv pachet romantic cu cina exotica si sampanie. Nici nu mi-a trecut prin cap ca se poate sa nu mai aiba camere . Asa ca acum sunt intr-un mare impas si nu stiu unde mai mergem. In Ardeal am mai fost la doua astfel de hoteluri dar m-am saturat de ele si nu mai vreau tot acolo. In Ungaria mai aveam doua posibilitati dar nici acolo nu mai sunt locuri . Si cica e criza...

Si acum ca mi-am spus oful sa va spun si meniul:
MD: omleta cu wassa si rosii
G: batoane de cereale homemade
P( pe la 17): vinete chinezesti cu orez basmati
C: un pic de orez ca mi-a mai ramas

Va pup pe toate

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

de gustoasa e gustoasa mancarea facuta de socrii mei... dar nu e monti. Dar pe langa faptul ca e grasa mancarea de la ei, mai este si multa. Luam 2 l de lapte si cred 400-500 g de branza. Vreau nu vreau trebuie sa o mananc. As reduce vizitele dar tare drag imi sunt d eei si tare bine ma simt acolo .... dar vine iarna si fiind frig iesim mai rar din casa deci pot sa mananc ce vreau eu sa cumpar. In seara asta am mancat un ficat imens de pui care e interzis de monti dar pe care l-am gasit in caserola.
Hai ca va las cu lamentarile mele...altii nu au ce manca si eu ma plang atata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Buna seara frumushelelor!

Puisor, ma tin tare sa mananc putin, cred ca deja m-am obisnuit, oricum cand pap la soacra (ca tot veni vorba), mananc ceva mai mult, dar monti in orice caz. Io pe ei incerc sa ii educ, amandoi au probleme cu greutatea, dar nu vor si chip sa inteleaga ca orezul si cartofii si fainurile albe sunt cah, le-am tot explicat combinatiile naspa de baza, dar ea o tine pe a ei, ca mananca putin si se ingrasa din cauza varstei. O fi si asta nu zic nu (desi nu are decat 53 de ani), daaar, faptul ca nu are mese regulate din cauza serviciului si ca mananca seara combinatii bomba, cred ca si asta face diferenta.

Bun venit Anamariame, sa scapi repede de kg, pot sa pun pariu cu tine ca daca reduci portiile imediat ajungi la finaliste! Io acuma o predic pe asta cu portiile mici, avand in vedere ca kilogramele pe care mai tb io sa le dau jos sunt din stocul vechi si vad ca numai asa uita organismul de ele (stiti teoria cu memoria kilogramelor?). Asa ca daca la voi sunt kilograme recente, atunci cu atat mai repede scapati de ele mancand mai putin.

Anemary, sper sa nu te superi pe mine, dar eu cred ca tu nu ai destula vointa. Eu pana nu mi-am facut un brainstorming, io cu mine si mancarea (si am ajuns la concluzia ca ma conduce cu 1-0), nu am reusit sa trec vreo 5 luni de platou... asa ca m-am hotarat ca nu vreau sa mai fiu sclava mancarii. E normal ca din cand in cand sa ne satisfacem cate o pofta sau sa mancam mai a foamete asa, INSA, important e sa fim hotarate ca altfel nu se mai poate!!! Personal arunc multa mancare de la soacra, mai ales ca sotului nu-i pot da aceeasi mancare 4 zile la rand. Io nu mananc ce nu e conform, daca nici el nu mananca, pa, la ghena! De ce sa le pun pe mine, decat sa le arunc impreuna cu cateva sute de grame ale mele?! Ei ii zic ca le-a mancat fiu-so . Hai mobilizarea! TREBUIE SA VREI!

Hai ca ma duc sa mai cetesc prin forum sa vad ce mai e nou!
Pupici noapte buuuna!

PS: ca uitam: Puisor, tu esti medic sau in ce fel de cabinet iti desfasori activitatea zilnica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

am mai uitat ceva...

va rog cine are timp si se ocupa (Moni sau Andanii) sa ma modificati si pe mine pe prima pagina la 73.5, asa de poza, sa ma motivez si mai abitir.

saru'mana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

remember me?
am trecut intamplator sa vad ce mai faceti si am vazut ca puisorul cauta ceva special pt ziua sotului ...LA MULTI ANI , pt vineri
noi am fost in zona sovata acum ceva vreme , vreo 1an si jumate si ne-a placut f mult aici ...pe vremea aia era camera 70euro , acum vad ca i=a atins si pe ei criza ... mancarea super iar locul f fain .. plus ca esti aproape de bazele de tratament si piscinica de la sovata ...doar ca nu cred ca au spa ..sincer pe noi nu prea ne-a interesat atunci

http://www.historypension.ro/?page=pension&lang=ro

altfel azi e ziua in care as fi vrut sa raportez -15kg , nu sunt -15 dar sunt cca -10kg , ceea ce pe mine ma incanta f tare , mai ales ca mi-am gasit motivatia pe care o cautam , fac sport constant ..doamne ce ma mai laud
va si va doresc spor la -kg

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna fetele.
Georgia,pai e super motiv sa te lauzi,cu asa scadere.
Eu sunt pe stagnare,dar e bine si asa,dat fiind faptul ca am cam mancat porcarii.
Meniul de azi:
un strugure si o piersica
salata de rosii,castraveti,ceapa,ardei si 2 felii de paine
cioco neagra
ciuperci calite cu mujdei

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Va multumesc pentru primire!Bine-nteles ca nu am reusit sa citesc nimic din urma! Insa am gasit acasa o carte care se cheama "Montignac pentru femei" si am citit tot ce scrie la faza I. Ce sa zic, nu am fost prea incantata, mi s-a parut cam drastic comparativ cu ce tineam eu minte despre Monti. Ieri am mancat asa: MD: 1 ou fiert cu 2 felii cascaval si o cana lapte 0.1% P: din pacate nimic C: ardei copt cu omleta2 struguri, o paraAzi la MD am mancat doua felii de salam (nu avea amidon, nici zahar, nu mi-a sarit in ochi nimic ca fiind interzis, dar mai stii?) cu un castravete si cascaval.Intrebarea mea e daca pot bea cafeaua de dimineata cu lapte 0.1%, fara zahar.Maslinele sunt permise?Monn, nu ma inscriu inca pe prima pagina, ca vreau sa vad daca reusesc sa ma adaptez, azi dimineata deja arata cantarul cu 1 kg mai putin, dar cred ca e din cauza ca am mancat hipocaloric (nu intentionat).Georgia, sunt impresionata de rezultatul tau! -10 kg mi se pare extraordinar! Felicitari!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Dupa aproape doua saptamani de muncit 12 ore pe zi am finalizat spectaculos cu o cadere de la inaltime, asa ca acum sunt la pat asteptand sa mi se repare picioarele.

In acest timp am mancat numai nemonti. Mi-a gatit cineva pentru familie si eu n-am putut sa mai si comentez, cum a fost a fost bine, important e ca am primit ajutor. Eu desi m-am straduit sa-mi pun cu mine cat de cat monti, am subdimensionat de fiecare data pachetul, asa ca am ajuns sa-mi satisfac foamea cu diverse nepermise.De cand sunt la pat mancam iarasi ce ne fac altii asa ca ...... .

Abia astept sa revin la program sa raportez meniul in fiecare zi ca sa ma tin din nou de regim. Sigur am pus pe mine, dar mi-e groaza sa ma urc pe cantar.

Felicitari fetelor care au slabit.

Puisor la Sibiu am mai stiut eu ca este un spa destul de complex.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput