MONTIGNAC (146) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 12
olishka spune:
Salutare!!!
Multumesc ca m-ati pus pe prima pagina si multumesc pentru aprecieri
A inceput sa mearga bine treaba, am mai facut mici-mici abateri, dar cantarul arata din ce in ce mai bine si eu ma simt la fel.
Olga, mamica lui David iepurasul
anne`mary spune:
eu ieri am fost la cumparaturi si am reusit sa gasesc orez integral care e mai bun. Nu ma omor eu cu orezul dar cand am chef macar sa mananc unul mai sanatos. Ma uitam si la spaghete dar am gasit doar : porumb, grau moale si grau tare si diverse procentaje: 40%, 60% grau. Care sunt cele acceptate? Nici dupa spaghete nu ma omor dar cand o sa simt nevoia sa ma schimb meniul, sa fac spaghete acceptate.
Si eu am un eveniment in week-end, un botez, unde nu stiu ce o sa mancam.
ma duc sa calc
ninha spune:
chiar, ce naiba e ala grau moale si grau tare?
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
Monnvas spune:
Eu m-am simtit rau ieri asa ca ieri si azi am dat-o in balarii. Acum vreau sa fac papa conforma - si ceva dulce, si niste covrigi.
Unde gasiti hartie de briose? Ca io cat de nush cat timp si numai nu gasesc!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
puisorul spune:
Annemary, spaghetele bune sunt cele integrale( Barilla sau mai este un sortiment la DM). Cica graul dur are mai mult gluten si IG mai mic decat graul normal deci e de preferat.
Monn, din pacate nu te pot ajuta pt ca eu folosesc tavi de silicon pt briose. Ce covrigi faci? Maine poate fac si eu un chec din faina de migdale cu fructe uscate.
Meniu azi:
Md: wassa cu zacusca de ciuperci
P: o focaccina
Gustare: fistic
C: gratar de piept de pui cu rosii si ardei
Noapte buna
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
anne`mary spune:
merci puisor. ACum ca a venit frigul eu una dimineata, nu mai dau jos pijamaua cand ma cantaresc. Eu sunt friguroasa si numai gandul ca dau hainele jos imi da frisoane. Nu stiu cat de relevanta o sa fie masuratoarea mea de acum inainte dar ....
Puisor ai gasit Ecvagel? L-ai folosit? E bun?
maya_m spune:
salutare natiune
MONN io am vazut hartiute de-alea pe la magazinele cu ustensile de bucatarie..nu stiu cum le zice PUISORULE cum faci zacusca?..io vreau sa experimentez toamna asta si sa fac cu gogosari copti in cuptor...sa calesc doar ceapa..in ideea de a o face mai digerabila.... nu stiu ce gust o sa aiba dar sunt hotarata sa incerc ..imi asum toate riscurile azi fac silvoita...din nousaptamana trecuta [nici nu mai stiu in ce zi si noapte] am facut din 13,5 kg...mi-u iesit 13 borcanele de 300aseara am mai primit 30 kg . de prune si tot asa le vreau - sugar free deci va dati seama ca dau faliment cu urmatoarea factura la gaz si nici n-am inceput bine pregateala de iarnameniul de azi va fi unul intentionat sarac-gen un iaurt baut fara altceva langa si o salata de rosii+ castraveti deoarece dimineata mi-am facut de cap cu o abatere MARE [zic doar atat ca nu vreau sa fac pofte la fetele cuminti- amestec de fructe,cartofi,faina,smantana ,zahar,ou] pusa la cale aseara cand m-am vazut inconjurata de frumusetile brumarii pt. maine avem ceva ciorbita,o friptura la cuptor..si sper din tot sufletul... o iesire la padure la cules de macese daca vremea va tine cu noiNIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
Monnvas spune:
Maya, si eu m-am abatut ieri cu niste galushti cu prune Dar azi am revenit la ganduri mai bune.
Am facut o reteta de briose, da' in forma de chec, ca n-am hartie, si in loc de afine am pus ciuperci si ceapa un pic parlite la teflon. Numa' bun pt masa de dimineata. Si am mai facut vinetele chinezesti de pe culi
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
puisorul spune:
Buna dimineata. Rise and shine montigirls
Annemary, inca nu am cumparat pt ca mi-a trecut . dar vreau sa iau pt ai mei care au vechime in dureri reumatice.
Maya, ce harnicuta esti . Revin mai tarziu cu reteta de zacusca, facuta tot cu gogosari copti.
Moni,da un link ceva la vinetele alea ca nu am timp sa caut si mai am o vanata
M-ati enervat cu gombotii vostrii .Parca e pe culi o reteta monti, tre sa vad ce e cu ea.
Eu azi sunt harnica ca de obicei( si modesta e deasupra, da ) si deja mi-am facut wassa, acum am la cuptor niste batoane de cereale( revin cu reteta daca sunt bune) si mai fac un pandispan Rodica pt pitica.
Si ca sa vedeti ce copil cuminte si sanatos mancator am: ieri i-am cumparat din Polus unde se desfasura concursul de gatit in aer liber, niste dulciuri italienesti. Adica niste cornulete din pasta de migdale cu bucatele de fistic. Aratau demential doar la gust un pic dulce pt gustul meu pervertit . Si azi dimineata ii dau cupilului care gusta, dar la care nu ii plac din cauza de mult prea dulci . Concluzia, am reusit sa am un copil care refuza dulciurile cumparate de mama inconstienta
Si gata cu laudatul, sa va spun si meniul meu de azi:
Md: wassa cu zacusca
P: varza calita cu ciocanele pe disc(in curte)
C: o para
Ieri:
MD: omleta cu rosii
G: migdale
P: pulpa de pui la gratar cu ciuperci umplute cu branza
C: wassa cu zacusca si ceai( ca ma durea gatul)
O zi frumoasa
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
Monnvas spune:
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3