MONTIGNAC (146) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 11
maya_m spune:
PUISORULE inteleg ca ti-ai revenit..si inca in forta avand in vedere multitudinea de retete sugerata NINHEI..io as mai adauga salata de vinete etajata,oua umpute cu pate,rosii umplute cu ficatei de pui+ceapa si apoi la cuptor-deliciu garantat fara sa mai zic de aspect..iar daca sunt si copii printre invitati o sa ai mare succes cu mini-pizza ...astea s-au terminat cat ai zice peste ...
OLISHKA capu'sus ,drumul e lung si plin de provocari,cu suisuri ,coborasuri ...o fi prima abatere dar sigur n-o sa fie si ultima ..important e sa nu te opresti chiar daca mai exista derapaje din cand in cand -ba accidentale ,ba voite sa-ti traiasca piciu'..e un dulce intru la noapte sa mai scriu si meniul ca fac silvoita ..io cu mana si aragazul meuNIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
ninha spune:
Maya, adica cum salata de vinete etajata?
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
puisorul spune:
Ninha, asta e salata etajata http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/23695/Salata-etajata-cu-salata-de-vinete-/. Eu am impresionat cu ea la o masa festiva. Si imi mai plac ficatei de pui inveliti in bacon la cuptor
Maya,spor la dulcetit
Noapte buna, ma bag la nani
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
anne`mary spune:
buna fetele. Eu i-am luat locul lui ANdanii in butoi caci mi-au venit rushii care au cam intarziat luna asta si mi-au dat sperante ca poate poate luna asta e my lucky one. Dar nu a fost sa fie si colac peste pupaza in week-end ma mai duc si la un botez unde o sa fiu inconjurata de bebei. Asa ca din cauza rushilor dar si a depresiei am mancat zilele astea foarte aiurea. De cantarit nu m-am cantarit de teama iar cartea lui Monti am citit-o pe diagonala.
Acum ma duc sa bibilesc florile, care sunt singurii mei copii ce ma consoleaza. Pupici
maya_m spune:
NINHAla preparate gen bufet ai de unde alege...si mie imi place mai mult asa decat sa intind masa si sa pun nspe farfurii si sa servesti pe fiecare ..la x sa nu-i placa,la y sa nimeresti prea mult ..asa fiecare se serveste cu ce/cat doreste..
meniul meu de azi..adica de ierimd-rulouri de vinete cu branza de oaiep-o pulpa de pui scoasa din sos cu doua buchetele de conopida muratac- vreo 10 prune+1marsi acu' 15 min. ma pali o foamete si am ras 4 patratele de cioco albaNIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
Monnvas spune:
Oli considera ca ai comis o "compensare in plan psihologic". Si nenea Monti zice ca din cand in cand e buna cate o abatere ca sa nute frustrezi.
Anne'Mary io am patit ce zici tu cu o luna inainte sa vina Cristi la noi. Intarziere, bashca 2 teste slab pozitive, apoi m-au traznit rushii... Asha tare m-am suparat, ca am refuzat sa tin minte data menstruatiei si la echo, cand ma intreba de ultima menstruatie, ziceam "cred ca a fost pe..." O sa apara bb si la voi!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
andanii spune:
AM o saptamana super agitata cu multe probleme, ma scuzati da nu am timp nici sa mor ... revin dupa ce ma linistesc
monn poti tu sa bagi fetele noi in tabel ???? ...... pleaseeeee ... te pupi
andanii
puisorul spune:
Maya, a iesit silvoita?
Olishka, uite ca acum esti montignaca cu acte in regula .La cat mai lunga sedere alaturi de noi
Annemary, imi pare rau ca esti asa de suparata .
Azi am facut cu mama zacusca de ciuperci,o bunatate
Meniu azi:
MD: o felie de wassa cu magiun de prune
G: doi covrigi
P: dovlecei a la maya
C: ultimele rulouri de vinete cu rosii
Noapte buna
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
ninha spune:
ceau, fetele! Buna dimineata!
sunt fericita ca vine weekendul si il mai vad si eu pe barbatu-meu la fata!
Ieri am facut o pasta de vinete fripte in ulei cu usturoi si patrunjel verde, totul la blender. e un alt fel de salata de vinete. foarte gustoasa, dupa parerea mea. din pacate vezica mea biliara nu gandeste la fel Am gustat doar un pic din ea si am pus-o la borcane. o s-o mananc incetisor, in cantitati mici.
Azi ma duca sa ma tund, sa-mi mai schimb si eu freza asta! Sunt f curioasa ce-o sa iasa.
Maine mergem la nunta, dar nu-mi fac griji. am observat ca e f usor sa fii monti la evenimente. Mananci doar carnea si branzeturile + legumele si e mai mult decat suficient.
Va pup pe toate
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image