Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (127)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

neataa,am si eu 2 ore fara baieti k sunt la fotbal.... sunt zombi ...nu cred k raman intreaga....
multumim de cofe...
alexandra e racita
eu rupta de oboseala,nu imi mai revin...

LML Mara si Dragos si tuturor puilor din zilele in care nu am intrat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

neataaaaa... dau si eu n dimi asta o coffee maaaareeee... si neagraaaaaaa cu niste ciocolata cu spuma de banane si o tulesc la treaba.
adica la incalzit laptele strumfului, iesim la plimbare, la 8 merg la politie. imi expira carnetul pe 1 sept si eu abia azi ma trezesc sa merg sa intreb de sanatate. ufaaa...

e treaz de la 6jumate, noi suntem 2 chiauni. pe tati il doare o mana la care are ruptura musculara si nici un dr nu reuseste sa ii dea de cap si e din ce in ce mai rau si-s dispe ca nu-i gasesc leacul, eu sunt blocata de spate, bbTo vrea atentie si brate... circul lui papuc!

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

neata si multam de coffee!

spor la treburi azi si refacere rapida!

Mihaela, mami de Florin Cristian (sagetator din 2009) (povestea nasterii)

AMR 6 pan'la nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

mickimica, m-am tot gandit la tine cat ai putut tu sa induri in sarcina cu strumful tau, cat ai stat in pat... uau! s-a meritat, asa-i?

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Da, Plateea. A meritat fiecare pas si etapa. Am uitat ce a fost rau. Imi aduc aminte numai momentele frumoase. Si chiar daca ar fi sa repet, as face-o si la bb2. Cand zice ma-ma ma topeste. Si cand ne certam il iubesc nespus. Si cand ma cauta cu gura sa ii dau titi......nebunie! El imi lipsea in viata asta plina de munca si invatat si alergat si parca inutile...nu stiam de ce construiam castele de nisip... Alergam cu munca toata ziua...nu imi venea sa stau acasa...Avem job de alergat pe cate 5 judete, eu singura, o masina si un laptop. Plecam si ma intorceam acasa in 3 zile... nu ma chema nimeni sa imi zica "ma-ma". Si apoi m-a tinut locului cum nu am stat eu niciodata. Daca nu ieseam in fiecare sapt in afara orasului, turbam. Si mai mult de atat, am stat intr-o camera de spital, in pat cu bazinu-n sus ... Sunt o norocoasa, sa stii! Acest mic ingeras m-a ales sa ii fiu mamica.

AMR 6 pan'la nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Intrebare:
Cerealele cu lapte le pot pune in iaurt? Sau trebuie sa le fac intai cu apa si abia apoi sa le combin cu iaurtul?

_
Mirela mami fericita de Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 7 kg

Miremia

Intai: LML Mara sa te faci mare si frumoasa sa bucuri sufletul lui mami si al lui tati cu toate nazdravaniile tale!

Apoi...nu se combina cerealele cu lapte cu alt produs pe baza de lapte. Pune-i cereale fara lapte in iaurt daca vrei. Kiti s-a constipt de la combinatia asta . Apoi am citit si eu ca nu trebuie asa.

AMR 6 pan'la nunta

Mergi la inceput

Citat:

Asa cum am promis revin cu cinstea:

si inca un rand de

pt ca tot azi implinesc un an de existenta pe DC.

Dragos pt cele 8 lunite si unui alt pufulete nascut tot pe 27!

_

AMR 7 kg

Multumim de tratatie
LML

si cat mai mult alaturi de noi, pe forum!

AMR 6 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

Buna dimineata!!!

am intrat pe fuga sa facem cinste cum e frumos , m-am gandit cu ce sa va servesc si daca tot sunt maine la nunta surorii mele( abia astept)am zis sa va servesc cu meniu complet ff buuuun

bautura pe alese, sa curga sampania

si nu poate lipsi formatia

sunt nerecuperata si nu stiu daca am timp azi si nici maine
maine il las pe Dragos cu socrela si am emotii ptr ca nu se prea impaca ei, soacra mea are bunavointa ea dar este cam nepriceputeanu

data trecuta l-am lasat cu ea la cununie, copilul adormit la 21.30 si la 22.30 m-a sunat sa vin acasa ca plange tare si nu stie ce sa-i mai faca........Dragos se trezise dupa 10 min si ei s-au gandit ca are chef de joaca si s-au jucat cu copilul pana cand a obosit f tare si a inceput sa planga, ceea ce era si normal.

MARA de Miremia

delfinitza scumpa

Dana, mami de Dragos Andrei (27.12.2009)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:

Am urcat 2 poze in album, sa vedeti pozitie de dormit a la Mara.

_

AMR 7 kg

n-am mai vazut asa ceva, e belea!
ziceai tu la un momdat ca e prea elastica..se vde treaba ca ar putea fi o balerina de succes sau o gimnasta cu multe medalii de aur

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Citat:

A murit Monti.

_

AMR 7 kg

Dumnezeu sa-l ierte!
Da' cati ani avea?

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

MARA delfinitza si DRAGOS

CRIS M ne luam de mana, bag seama dupa "vacantza" mare. Ana incepe scoala pe 1, asa ca eu nu mai am mult de furca. Si ea se bucura ca incepe, abia asteapta sa se vada cu colegii, profele. seamana cu ma-sa. mie vacanta mare mi se parea interminabila...

PLATEEA si spor, sa iesi o "medica" asa cum iti doresti si sa gasesti si locul unde sa practici cum trebe.cunosc absolventi care stau pe bara, ca nu se pot incadra in sistem (-ul de kk)

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Citat:

Acum 7 luni la ora asta mi se rupea apa........

_

AMR 7 kg

_

_

Mergi la inceput