Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (127)
Raspunsuri - Pagina 8
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea bea, cel mai ieftin RCA noi il facem la carpatica. si daca ai avut tot la ei au super reduceri. spor la job si bafta lui tati cu ivan. vikinga... saru-mana! vine mesajul tau... ca adus de ingeri! parca mi-am mai usurat nitel sufletul si o sa fiu mai calma si linistita zilele astea. taaare, taaare multumesc! o lume intreaga conteaza o experienta similara in cazurile astea. uneori chiar te ajuta sa-ti pastrezi acasa piticii de pe creier... si hai mai des pe la noi. esti foarte valoroasa si savuram toate mesajele tale cu placere! te vrem mai des! traiasca familia ta 1000 de ani! aaaa... azi am dat jos nivelul de sus la patut ca pastaia atenta cu perseverenta la aruncatul in cap. acum se uita de jos la noi si cere in brate. inutil sa mai zic ca m-am blocat de spate si-s ca lupul, nu? si abia are 7 kile. cu 600 gr mai putin decat normal. dar dupa ziua de astazi cand i alte conditii as fi fost pe lustra, leganandu-ma, mesajele ayannei si vikingei m-au tinut cu picioarele pe pamant. asa ca va multumesc inca o data, tuturor! sunteti suportul meu moral si umarul de care am nevoie si ancora mea atunci cand tind sa raman in plop. vb cuiva drag mie... nimeni nu m-a educat asa cum o face fiinta asta mica. needy, stirba, zambareata si activa. si ca sa inchei cu vb andre-linei... eu l-am ales asa dintre toti care erau la maternitate. mi-au dat sa-l aleg pe care l-am vrut eu! pe el l-am ales: marait, sclifosit, motocos la mancare, mic si plapand, dar fortos si nerabdator, zamboitor si mereu vesel, frumos si independent, iute ca argintul viu, perfectiunea intruchipata! eu l-am ales, sunt mandra de el la fiecare pas si mi-e greu sa tin pasul cu evolutia lui. mereu ma surprinde. incercam astazi sa-l indes in salopeta de 6 luni, pana m-am hotarat si i-am scos garderoba de 6-9 luni. sta in fundulet singur, se rostogoleste, se agita, se ridica, se arunca, alearga la 50 m garduri, escaladeaza tot, isi invarte suzeta si in somn, preferata lui e berea de casa pe care o bea mami, il iubeste pe tati de numa, sta in scoica cuminte numai cu mami, nu mananca mai nimic si arunc o multime de mancare, e trist daca il las cu altcineva, nu are inca dinti dar roade tot, vrea salata de la mine din farfurie cu furculita dar mancarea lui e cah, ar bea apa si ceai 1 l, laptele zici ca-i agheasma, striga la copiii in parc si-i cheama la joaca si se supara ca ei nu vin, ii place la nebunie cand ne dam dimineata in scranciobe in parc, e nebundupa motanul nostru, papa cate un biscuite pe zi, ma mangaie si-mi baga degetele pana in ceier prin nas, mototoleste cu interes cursurile mele, da cu satisfactie jos tot ce e pe marginea cazii cand face baie, e topit sa se spele pe maini cand venim de afara, si cum sa nu-l iubesc? doar e al meu, iar ci_oara mai mandra ca mine nu gasesti. stiti? avem cei mai buni, frumosi cuminti copii dn toata lumea! va pup! NB fluturelele mele, oriunde va aflati! I will survive... povestea unei pastai...numita bbTo |
si noua ne face la fel bbtza!
...si ce frumu vb de pastaie!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
lorex spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel ziua buna noi suntem in a doua zi de bigudeala maxima. da' maxima. urlat pe ma-ma de numa'....dar...zice mama, ceea ce ma uda toata. si mai zice si da-da-da foarte haios. aseara a fost mai bine, ca a impartit si tati efortul..... ma rog, sa inceapa si ana scoala, ca sa nu mai vina in casa duduind cand doarme ema. e grele Lorex, adica Bobitza s-a trezit dar nu a mancat, ci a baut ceai? deci tot s-a trezit si tu la fel? Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
daaa...ea nu prea se trezea nici pana acum...adica nu ajungea sa se trez ca ii dadeam biberonul cand incepea frikineala
si ieri noapte nu s-a trezit...pana la 4...si i-am dat ceai , a baut putin si s-a culcat la loc...dar eu am stat s-o pazezsc ca ma temeam sa nu inceapa sa urle de foame deodata..
de unde...nici cand s-a trezit n-a cerut papa...abia dp o ora..
PS: mai ai par de la atatea bigudiuri? [:P]
_
_
lorex spune:
nici ieri n-am reusit s ama tin de cuvant cu pozele...am avut musafiri de intretinut de la 10 dim pana la 10 seara...a venit in vizita prietena bobitzei ...aia cu care joaca ea poker [:P]
asnoapte iar nu i-am dat LP! dar s-a cam foit...
ieri a papat frumos ca LUCAS desert de fructe de la HIPP
si dp amiaza legume cu ulei de masline facut de mami...f bun!
mi s-a facut pielea gaina cititndu-va cum va elogoati pufuletii!
_
_
lorex spune:
Multu de incurajari pt bbtza Simpli, Miki, Ioana, Evyme
Cris.m...eu magandeam la tine dar stiu ca ai spus ca vei intr1a mai des dp ce incepe Mario scoala..sanatate Alexandrei..e nasol?
VIKINGA it's good to see U!
_
_
vikinga spune:
buna dimineata.in zona si noi, multumesc tuturor fetelor de asa reprimire calduroasa.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.
ayanna_xem spune:
Buna dimi!!!
Noi ne-am trezit pe la 8, ne-am giugiulit, ne-am hilizit, acum am pregatit papica...si pana se incalzeste va las repede un mesaj...
EVY_ME...si fetele care aveti probleme cu soacrele, cu mamele...va inteleg foarte bine frustrarile, supararile...sunteti indreptatite sa fiti suparate, obosite si pesimiste...dar....DAR...sa stiti ca felul in care vedeti voi lucrurile nu e unica perspectiva...
Inteleg ca ti-e greu cu soacra si e dificila, daca nu chiar imposibila...dar gandeste-te ca perspectiva ei asupra aceeasi situatii pe care o traiti este alta, perspectiva sotului tau alta...si tot asa fiecare are propriul lui punct de vedere, fiecare vede din unghiul lui...stii, e ca si cum ati sta in cerc si v-ati uita cu totii la acelasi obiect...desi obiectul este acelasi ceea ce vede fiecare e diferit, cu cateva grade...gandeste-te cum vede cel care e pe partea opusa la 180 de grade de tine...
Bineinteles ca sunt unii oameni dificili si uneori pare greu de convietuit cu ei...dar sa stiti ca si ei au frustrarile lor si din punctul lor de vedere sunt perfect indreptatiti sa faca sau sa spuna anumite lucruri...noi toti suntem produsul unor experiente de viata, suntem jumate ereditate-jumate mediu...nimeni nu s-a nascut profund rau, ci a devenit asa...poate n-au avut sansa sa inteleaga altfel lucrurile si atunci au persistat in greseala si s-au complacut si s-au format ca atare...au mers in viata cu ochelari de cal...acesti oameni nu sunt de judecat, ci de compatimit...
Schimbarea pe care o putem face noi nu e in ei, ci in noi...nu pe ei trebuie sa ne straduim sa-i schimbam, ci pe noi...si prin noi atitudinea lor se va schimba.
Stiu ca teoretic e usor de zis si practic e cu mult mai dificil, dar nici dracu nu e chiar asa ne negru uneori...depinde din ce lumina il vezi...
Incercati pentru o clipa sa va puneti in locul lor, nu pentru a deveni ca ei, ci pentru o mai buna intelegere...asta va va ajuta si pe voi sa deveniti poate mai calme si mai tolerante...bineinteles ca schimbarea ar trebui sa vina din ambele sensuri, dar dat fiind ca voi sunteti cele capabile de gandire profunda voi trebuie sa fiti cele care fac primul pas...
Am si povestiute...dar nu ma pot hotari pe una...fiecare spune cate ceva si cred ca am sa le pun pe toate...
..prima este despre modul cum percepem lucrurile...
...a doua despre modul cum ne raportam la ce vedem si ce primim in schimb...
..a treia este despre conflictul acesta intre generatii si ce impact poate avea asupra noastra si a copiilor nostri, care sunt oglinda noastra...
So, daca aveti rabdare...
PRIMA:
A fost odata un om ce avea patru fii. Acesta dorea ca fii lui sa invete sa nu mai judece pripit lucrurile. De aceea, i-a trimis pe fiecare pe rand, cate un anotimp sa priveasca un par.
Pe primul l-a trimis iarna, pe al doilea primavara, al treilea vara, iar pe mezin, toamna.
Cand au revenit, i-a adunat si i-a pus pe toti sa descrie ce au vazut.
Primul a zis ca era urat, cu crengi golase, intoarse si rasucite.
Al doilea ca era acoperit de muguri verzi si promitea mult..
Al treilea fu de acord si spuse ca era plin de flori ce raspandeau un dulce parfum, cum nu mai vazuse pana atunci.
Al patrulea a fost de acord cu toate acestea si a adaugat ca era incarcat de fructe coapte, implinit si plin de viata.
Omul le-a explicat atunci ca toti au dreptate, pentru ca fiecare a vazut doar un anotimp din viata copacului.
Le-a mai spus ca nu poti judeca pe nimeni cunoscandu-l doar o anumita perioada. Asta este esenta firii, a placerii, bucuriei si dragostei pe care ti-o da viata si n-o poti masura decat la sfarsitul tuturor anotimpurilor.
Daca renunti iarna, vei pierde promisiunea primaverii, frumusetea verii si bogatia toamnei.
Nu lasa ca vicisitudinile unui sezon sa-ti umbreasca bucuria celorlalte.
Nu judeca viata doar dupa o perioada grea.
A DOUA:
Ratacind pe ici, pe colo, un caine urias ajunse intr-o odaie care avea pe toti peretii oglinzi imense. Astfel se vazu deodata inconjurat de caini.
Se infurie, incepu sa scrasneasca din dinti si sa maraie.
Fireste, si cainii din oglinda facura la fel descoperindu-si coltii fiorosi.
Cainele nostru incepu sa se invarta vertiginos intr-o parte si in alta pentru a se apara de atacatori, dupa care-latrand cu furie-se arunca deasupra presupusilor adversari...
In urma puternicei izbituri in oglinda, cazu la pamant fara suflare si plin de sange.
Daca ar fi dat din coada prieteneste o singura data, toti cainii din oglinda ar fi raspuns la fel. Si intalnirea lor ar fi fost o sarbatoare!
...SI A TREIA..
A fost odata, tare demult, un batran..
El locuia cu fiul sau, cu nora si nepotul...
Intr-o zi nora ii spuse fiului :
"Auzi draga, hai sa ii amenajam un loc in grajd tatalui tau ca aici ne incurca...Asa o sa avem mai mult spatiu...
Sotul initial nu a vrut, dar pana la urma s-a lasat convins.
Cu un carlig de lemn il luara pe Batran si il transportasera in grajd.
Copilul, care asistase la toata scena, se duse si lua carligul de lemn si il puse foarte bine in casa. Tatal vazandu-l il intreba:
"- La ce iti trebuie acel carlig?"
"-Pai, acum nu imi trebuie, dar...si tu vei ajunge ca tataie si atunci cu siguranta imi va trebui", raspunse copilul...
In urmatoarea clipa Batranul fu adus inapoi in casa si trai cele mai frumoase clipe...
ayanna_xem spune:
De ce a murit Monti??? Din cauza alimentatiei???
Ca am inteles ca avea doar 60 si ceva de ani...cat ai mei...:(
ayanna_xem spune:
Vroiam sa va mai scriu, dar nu ma mai lasa zgubilici nazdravanici...
S-aveti o zi frumoasa!
miremia spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem De ce a murit Monti??? Din cauza alimentatiei??? Ca am inteles ca avea doar 60 si ceva de ani...cat ai mei...:( |
pt mesaj si povestioare (imi plac tare mult, sa ne mai pui ).
Din ce am citit eu avea 66 de ani si a murit in urma unei boli indelungate. N-am nicio idee care era boala.
_
Mirela mami fericita de Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 7 kg
miremia spune:
Simplicity, ayanna, Evyme, Plateea, decenuela, lorex, cris.m, miki, dandana si cris.d multumim din sufelt pt urari!!
Lorex eu tot caut un sport potrivit pt ea. La gimnastica nu stiu daca o duc.. mi se pare f grea viata de gimnast (poate doar daca cere ea), inot mi-ar fi placut dar se lateste in umeri de la el asa ca zic pas, ma gandeam poate la dans/balet...ce-i doreste inimioara ei de delfinita mica.
_
Mirela mami fericita de Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 7 kg