Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (127)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Asa cum am promis revin cu cinstea:

si inca un rand de

pt ca tot azi implinesc un an de existenta pe DC.

Dragos pt cele 8 lunite si unui alt pufulete nascut tot pe 27!

_
Mirela mami fericita de Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 7 kg
La multe lunite Mara

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" Vrei sa cunosti lucrurile? Priveste-le de aproape. Vrei sa le iubesti? Priveste-le de departe. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Eheeee, ce-mi place sa vad cum va mobilizati si va luptati cu voi si va dati 'refresh'...

Am avut tentatia la un moment dat s-o las mai moale cu forumul, principala cauza fiind lipsa timpului...si mi-e foarte greu uneori sa gasesc acel moment in care sa va pot oferi un feed-back...de multe ori va citesc si va raspund in gand, iar cand intru sa scriu subiectul e 'expirat' deja si renunt, dar ma bucur foarte tare cand vad ca reusesc totusi sa transmit o picatura de energie...chiar si asa virtuala...
Si eu la randul meu ma bucur de prezenta voastra...imi place sa va citesc emotiile, bucuriile, temerile...invat!...prin voi, despre voi, despre oameni, despre toate...e o particica mica din experienta vietii mele, e adevarat, dar exista...si daca exista, profit!...si descopar...si invat cum e sa fii mamica...atat la modul general, cat si pentru mine in particular...

So, thanks, mamici de pufuleti!!!

PLATEEA, eu v-as vorbi mai multe si mai des, dar...din pacate ziua n-are decat 24 de ore...si, din fericire, am o zgubilice nazdravana care detine monopolul asupra lor...so, fac si eu ce pot sa multumesc pe toata lumea ...
... paragraful in care vorbesti despre BbTo-ul tau iubit e super!!!...ma bucur ca inainte sa-ti inchei ziua si sa mergi la culcare ai conceput asa un 'mesaj-concluzie'...si l-ai impartasit cu noi...
pastaia delicioasa si pe mamica lui simpatica!

BEA, cu mare placere!...aceste povestioare sunt pilde terapeutice...stiu muuuulte...si o sa va mai zic cate una asa din cand in cand, cand o sa simt eu ca pica bine...
Oricum, cred ca se gasesc si pe net...merita citite...chiar si numai pentru entartainment, desi unele chiar o sa cutremure de-a binelea punctul de vedere...

DULCINEEA...cred ca tie chiar iti este greu...so_acra ca so_acra, dar cand e vorba de mama, of...nu-mi dau seama ce se petrece in viata ta si de ce nu poti gasi puntea de legatura cu mama ta, mai ales acum cand amandoua ar trebui sa va restructurati raporturile una fata de alta prin noile statuturi pe care le traiti (mama, respectiv bunica- mama de mama)...si mi-e greu sa vin cu un cuvant potrivit pentru tine...doar poate sa te indemn sa ai mai mult curaj si forta sa intervii in viata ta si sa incerci sa schimbi ceva, incepand de la atitudine, modul de a te raporta la situatia neplacuta pe care o traiesti, prioritatile din viata ta, perceptia despre viitor si actiunile concrete ce le intreprinzi pentru viitorul tau...si nu mai stiu...oricum, ideea e ... imposibilul e doar o stare...

CRIS_D...multumesc pentru informatiile practice concrete...imi prind tare bine, ca la capitolul asta ma simt taaaaare descoperita...Caut solutii sa nu ne simtim afectate, nici eu nici fii-mea, de nenorocita asta de alergie care nu ne permite sa ne desfasuram in liniste diversificarea...dar crestem noi mari...tzitzi sa curga valuri, valuri ca in rest...legumele si fructele la putere...
Carnita putem sa-i dam de doua ori intr-o zi, daca se intampla...si la pranz si seara?...sau facem combinatii de genul cereale pranz - carnita seara si invers?

A, fetele...si apropos de asta...cerealele fara lapte, trebuie neaparat 'inmuiate' inainte? Eu ii adaugam ca atare 1-2 masuri in supa sau piure...

Azi am avut in menu asa:
ora 10: para+nectarina+1 masura cereale (orez+porumb+tapioca)...mi-a papat cam 100 gr
ora 14: ardei copt, ulei de masline + carnita vitel..mi-a papat 100 gr si o portie zdravana de tzitzi inainte...

Pentru azi sunt super extra multumita...nush inca ce-i dau maine...

Cam cand ar fi indicat sa introducem a treia masa? Fii-mea nu-mi papa diversificat mai mult de 150 gr la o masa si in rest tzitzi...trebe sa astept pana papa 200 gr?...nu cred ca va ajunge la performanta asta prea curand...daca ii dau si a treia masa asa de gust si apoi in completare tzitzi e profund gresit?...accept sugestiile si mi le insusesc...multumesc anticipat!

LML delfinita mica si sexoasa...sa cresti mare si sa fii intotdeauna motivul de fericire al mamei tale si nu numai...

LML bebe de MS...
Dragos Andrei de DandanaG

Dominiq de Suzi
George de Valiburu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

A, mi-am mai amintit ceva...ALE12121XA...daca afli de unde ma cunosti sa-mi spui, cine stie pe unde ne-am intersectat in viata asta...lumea asta e mare, mare....dar nu suficient de mare...

Va pup fetele...

..noapte buna...

PS...nu va las nici o poveste ca vreau sa va beti cafeaua in liniste dimineata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Dece,ti-am lasat pt dimineata noul motto....ca in seara asta ma gandeam la dragoste,iubire....citatul e din cartea Magicianul a lui John Fowles,o carte pe care am citit-o acum multi ani si pe care vreau sa o recitesc,sa imi reamintesc ....citatul il am de cand eram in cautarea marii iubiri....eram mai sentimentala,citeam ce e in spatele textului si credeam....era frumos atunci,parca erai intr-un vis....acum suntem intr-o realitate frumoasa,luminata de bebeii nostri....dar cred ca fiecare moment al vietii isi are rostul lui,momentul lui....da....azi sunt sentimentala,poate ca dimineata voi schimba motto-ul cu unul mai bun....depinde cum imi va fi starea....

multe flori ladies

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" Dragostea este misterul intre doi oameni, nu asemanarea dintre ei. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Simplicity, Ayanna va multumesc pt urari!
Sa aveti o noapte linistita si bebite cuminti!

_
Mirela mami fericita de Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

In primul rand, sa urez si eu LML sarbatoritilor de ieri si de azi

In al doilea rand, va multumesc tuturor pentru incurajari Din pacate, se pare ca problema este destul de grava, cei de la service au spus ca ne va costa de la 7.000 lei in sus Acum cautam variante mai ieftine, ca nu avem de unde sa scoatem atatia bani... Oricum, s-a zis cu concediul nostru pe anul asta... Ayanna foarte frumoasa pilda ta, eu asta incerc sa fac mereu, sa vad partea plina a paharului, dar de data asta n-am mai reusit... Poate ca sunt eu prea paranoia, dar am impresia ca so-acra nu vrea sa ne vada fericiti... Ea se plange mereu ca a uitat sa rada de cand a fost depistat cumnatul meu cu diabet, de-asta m-am si straduit sa fiu optimista, pt ca mi se pare ca ea nu face altceva decat sa planga pentru un motiv, fara sa-si doreasca macar sa vada ca sunt si lucruri frumoase in viata ei... Eu... nu stiu ce m-a amarat mai tare... faptul ca banii pe care-i strangeam pt casa se vor duce pe masina; ca nu voi mai avea parte de concediu; ca Sebi nu mai ajunge la mare, desi am visat la asta de cand l-am nascut; ca-mi facusem planuri ca nu voi mai petrece decat o noapte in casa asta... Stiu ca poate sunt agasanta cu dorinta mea de a pleca mai repede, dar daca ar fi fost dupa mine eram deja mutati de aproape doua saptamani... O alta discutie aprinsa cu soacra, pe care probabil ca as fi trecut-o cu vederea daca nu m-ar fi facut tupeista si n-ar fi zis ca am gura mare; eu, care am inghitit atatea din partea ei si care mi-am muscat la propriu limba ca sa nu vorbesc atunci cand nu mi-a convenit ceva... Probabil ca daca mi-as fi impus punctul de vedere de la inceput nu se mai ajungea aici, dar eu am mers intotdeauna pe principiul "las` sa fie bine" anyway... Concluzia este ca mi-am revenit, mi-am incarcat bateriile de la Sebi (el este sursa mea de energie) si am facut exact cum a spus ayanna; m-am gandit ca poate chiar nu trebuia sa ajungem la mare acum; poate intamplarea asta ne-a ferit de altceva mai grav....

Mi-a placut la nebunie cum povesteste plateea despre bbTo Pe mine ma topeste de tot Sebi cand adoarme in bratele mele, cu capul pe tzitzi si cu mainile in jurul umerilor mei Si imi vine sa-l musc de fundulet cand o ia la plimbare prin casa in 4 labe Si inevitabil imi dau lacrimile de fericire cand il vad la tati in brate cum isi vorbesc si isi zambesc unul altuia... In clipele alea ma simt o FEMEIE IMPLINITA

Imi place ca a revenit si Vikinga pe la noi

Felicitari bobitzei pt statul in fundulet! Si eu m-am intrebat daca nu e prea devreme pt Sebi sa stea in picioare, dar atata timp cat el se trezeste noapte la ora 3 ca sa pape si pana ma dau eu jos din patul meu si ma duc la el deja este in picioare tinandu-se de marginea patului... Cine-s eu sa ma pun de-a curmezisul in calea fericirii lui?

Dulcineea imi pare tare rau ca nu te intelegi cu mama ta, presupun ca este mai usor de acceptat ca te ciondanesti cu soacra decat cu mama...

Simplicity foarte frumoasa ideea ta cu motto-urile In liceu culegeam si eu fragmete care-mi placeau din carti si le notam pe un caiet, dar nu stiu daca mai am caietul ala pe undeva

Nu mai stiu ce vroiam sa zic... Cred ca o sa ma bag si eu la ca beietii mei sforaie de o ora deja... O noapte linistita cu cat mai putine treziri!

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR 0,5 kg... si apoi inca 3, daca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Si mai trimit un mesaj, ca mi-am actualizat semnatura... A iesit si ceva bun din patania cu masina... M-a usurat de vreo 700 grame...

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR ... inca 3, daca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

neataaaaa... dau si eu n dimi asta o coffee maaaareeee... si neagraaaaaaa cu niste ciocolata cu spuma de banane si o tulesc la treaba.
adica la incalzit laptele strumfului, iesim la plimbare, la 8 merg la politie. imi expira carnetul pe 1 sept si eu abia azi ma trezesc sa merg sa intreb de sanatate. ufaaa...

e treaz de la 6jumate, noi suntem 2 chiauni. pe tati il doare o mana la care are ruptura musculara si nici un dr nu reuseste sa ii dea de cap si e din ce in ce mai rau si-s dispe ca nu-i gasesc leacul, eu sunt blocata de spate, bbTo vrea atentie si brate... circul lui papuc!

vikinga... inca o data. probabil ca asta gresesc, ar trebui sa il las sa vrea, daca vrea, daca nu sa nu-l stresez cu frustrarile mele. poate reusesc. sper. de fapt, O SA REUSESC! imi prmit mie. si iti multumesc inca o data ca ai intrat atunci cand aveam mai mare nevoie de un sfat cu experienta. poate pui niste poze sa admiram si noi frumosii vikingi!

ayanna... ti-am mai spus ca mi-e drag de tine, nu? si cand m-am uitat la pozele puiului tau, mi-au dat lacrimile. e ATAT DE FRUMOASA!!!!

va las ca vrea el tastatura si nu mai raspund de ce se intampla next!

flutureala placuta astazi si un mare sarbatoritilor de azi.

maia...

miremia,ce de motive de cinste...

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza si de la noi......

sarumana de coffe plateea....si jiji e treaz de pe la 6....matinal, de...iar eu, ca de obicei...zombie...asa ca..prinde tareeee bine cafeaua ta....

intai m-am delectat de ultimile mesaje postate ....superbeeeeee

mi s-au inmuiat ochii cand am citit ce a scris plateea despre bbto...probabil exact asta simtim fiecare dintre noi...dar tu ai reusit sa o spui f bine in cuvinte.........

vikinga...ce drag imi era sa citesc postarile tale, calme si la obiect...ce frumos vb de familia ta...mai treci pe la noi...tot timpul am av de inv de la tine...

miremia....LML...pt delifinitza...sa-ti traiasca si sa creasca frumos...n-are cum sa nu fie altfel...are o mama atat de frumoasa...si nu vb doar de frumusetea fizica...

evyme...chiar aseara ma uitam peste poze si admiram rapidistul si slabatura de maica-sa....tare mahnita trebuie sa fii cand mai nik din ceea ce-ti doreai pt vara asta nu ns-a implinit.,..dar stii..poate tot raul e spre bine...prb nimic nu e intamplator...dar vb ayannnei incearca sa vazi partea plina..fara sa te lasi coplesita de prb...nu de alta dar daca mai slabesti...ne crapa noua ( unora) randa de ciuda si invidie

simpli......incepe we..tre sa ne gandim la dragoste, nu?

vreau sa-mi schimb semnatura....dar nu ma prea pricep la cuvinte...sa exprim exact ce simt...cat mai scurt si la obiect...

m-au inmuiat postarile voastre..ma gandesc inca o data ca sunt o norocoasa...

sa aveti o zi superba....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR <7.....ma iau la tranta cu ele!!!!!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

LML
MARA SI DRAGOS

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput