Vine toamna in bostana cu PEPENASI de 2008 (195)
Raspunsuri - Pagina 6
ina C spune:
Dianami, pot sa te contactez si eu?
Sora mea trebuie sa nasca si e "bolnava " dupa astfel de lucrusoare.
Ma rog sa fie fetita ... cipilica alba cu roz e splendida .
Eu nu ma pricep deloc.
Ina, mami de doi baieti minunati
Dianami spune:
Ina, ti-am trimis PM.
Vicky, uite aici cateva idei. Sunt bentite, cateva modele de caciulite simple si am mai pus niste pelerine. Astea merg facute dintr-un fir pufos (vezi la pelerina bleu), latos, sau cu pom-poms (uita-te la rochita alba, dupa ce o maresti), o sa iasa asa pufoase .
Scheme n-am, eu le fac doar dupa poza. Daca ai intrebari, te ajut cu draga inima.
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
Marina_1609 spune:
noi dam din una in alta...
hai sa va zic ce are sofia acum....
RUBEOLA
si asta chiar daca a facut vaccin....totusi e posibil...si e o forma mai usoara... nu are febra si nimic altceva in afara de bubite. cu 2 zile in urma avea 2-3 bubite si am dat vina pe caldura... ieri cand am luat-o de la gradinita avea ceva mai multe imprastiate pe tot corpul dar rare de tot si deja dadeam vina pe panadol, nurofen si antibiotic..
iar azi dimineata m-am speriat. buboasa toata din cap pana in picioare. am fost la urgenta, a vazut-o pediatrul, dermatologul, facut si analize. deci nu e de la antibiotic sau paracetamol. e viral si e forma usoara de rubeola...
incepand cu maine aveam diverse planuri de executat dar se duc toate naibii, trebuia sa ne mai plimbam cu totii prin tara o saptamana dar trebuie sa stam acasa izolati.....
abia la sfarsitul saptamanii viitoare o ducem la bunici daca va fi totul ok si noi sa putem sa mergem macar in vacanta pe care am dat toti banii deja
----------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
Marina_1609 spune:
DIANAMI, 1000000001 de scuze ca nu te-am mai contactat sa iti zic de palarioare! dupa ce am vorbit cu tine mi-a murit messengerul si dupa 2 zile de nervi m-am hotarat sa imi reinstalez windows-ul. si dupa ce am facut astea functionale am avut niste caderi de lumina si s-a stricat alimentatorul de la router si nu am avut net vro 2 zile
Acum sunt toate la locul lor
Oricum ramane valabila intelegerea cu palariutele. o sa vorbim detaliile pe messenger
fetelor, sa stiti ca sunt superbe lucrusoarele crosetate de Diana! i-a facut cateva Sofiei si inca mai vrem
Mami Marina - Gospodina
mcoca spune:
MArina, sanatate multa! MA eu nu stiu ce sa zic cu rubeol asta ... eu stiam ca vaccinul e super fiabil.
Diana merci mult. SA vezi la ce m-am gandit : o bonetzica alba, cum ai tu multe, cu o floare pe o parte, dintr-un fel de macrame alb. O sa fac cu gaurele, ca totusi e octombrie nu ianuarie. AM o problema cu masurile
Vicky si Printzesone
Dianami spune:
Marina, i-ai facut IgM pt. rubeola si a iesit pozitiv?
Am fost si eu plecata o saptamana, ne auzim pe mess, cel mai probabil seara.
Vicky, nu merge chiar macrame, cauta un bumbac cu fir mai grosut, pt. croseta de 2-3 mm. O sa iasa perfect.
Cat va avea bebe la botez?
Tecky, .
Eu mor de cald .
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
Marina_1609 spune:
Diana, nu am facut analiza speciala pt rubeola. azi dimineata am fost la spital si au zis ca analiza asta dureaza cam mult pana avem rezultatele si oricum si dupa boala mai trebuie o analiza sa vada anticorpii si abia atunci au verdictul 100% iar pe noi fix in momentul ala nu ne interesa aceasta analiza. am facut o hemoleucograma care a iesit bine. mai dar eu nu stiu ce sa mai cred!
de ieri pana azi au vazuto vro 4 medici si fiecare cu povestea lui. Adineaori a venit si pediatra noastra acasa si a zis ca nu e rubeola ca nu are ganglioni umflati si ca nu a inceput eruptia de pe fata (asa cum e caracteristic bolii) ci de pe burta si spate....in plus nu are febra si nimic altceva....doar bubite...in gat nu are nimic....
toata lumea zice ca e viroza dar ce e nu stie nimeni
singura chestie care au zis toti a fost sa ii dau zyrtec si calciu carbonic.
luni dimineata iar mergem la medic....
vicky, nici eu nu stiu ce sa mai cred de vaccin si eficacitate....
Mami Marina - Gospodina
vias spune:
Diana daca faci lucruri si pentru copilasi mai mari...gandeste-te ce ai putea sa-i faci lui strangarica al meu...pt 1 anisor asa....
..ca eu ma inscriu pe lista!!! de-adevaratelea!!!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE