Vine toamna in bostana cu PEPENASI de 2008 (195)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Dianami, pot sa te contactez si eu?

Sora mea trebuie sa nasca si e "bolnava " dupa astfel de lucrusoare.
Ma rog sa fie fetita ... cipilica alba cu roz e splendida .

Eu nu ma pricep deloc.

Ina, mami de doi baieti minunati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Ina, ti-am trimis PM.

Vicky, uite aici cateva idei. Sunt bentite, cateva modele de caciulite simple si am mai pus niste pelerine. Astea merg facute dintr-un fir pufos (vezi la pelerina bleu), latos, sau cu pom-poms (uita-te la rochita alba, dupa ce o maresti), o sa iasa asa pufoase .
Scheme n-am, eu le fac doar dupa poza. Daca ai intrebari, te ajut cu draga inima.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

noi dam din una in alta...
hai sa va zic ce are sofia acum....
RUBEOLA
si asta chiar daca a facut vaccin....totusi e posibil...si e o forma mai usoara... nu are febra si nimic altceva in afara de bubite. cu 2 zile in urma avea 2-3 bubite si am dat vina pe caldura... ieri cand am luat-o de la gradinita avea ceva mai multe imprastiate pe tot corpul dar rare de tot si deja dadeam vina pe panadol, nurofen si antibiotic..
iar azi dimineata m-am speriat. buboasa toata din cap pana in picioare. am fost la urgenta, a vazut-o pediatrul, dermatologul, facut si analize. deci nu e de la antibiotic sau paracetamol. e viral si e forma usoara de rubeola...

incepand cu maine aveam diverse planuri de executat dar se duc toate naibii, trebuia sa ne mai plimbam cu totii prin tara o saptamana dar trebuie sa stam acasa izolati.....
abia la sfarsitul saptamanii viitoare o ducem la bunici daca va fi totul ok si noi sa putem sa mergem macar in vacanta pe care am dat toti banii deja

----------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

DIANAMI, 1000000001 de scuze ca nu te-am mai contactat sa iti zic de palarioare! dupa ce am vorbit cu tine mi-a murit messengerul si dupa 2 zile de nervi m-am hotarat sa imi reinstalez windows-ul. si dupa ce am facut astea functionale am avut niste caderi de lumina si s-a stricat alimentatorul de la router si nu am avut net vro 2 zile
Acum sunt toate la locul lor
Oricum ramane valabila intelegerea cu palariutele. o sa vorbim detaliile pe messenger

fetelor, sa stiti ca sunt superbe lucrusoarele crosetate de Diana! i-a facut cateva Sofiei si inca mai vrem

Mami Marina - Gospodina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

MArina, sanatate multa! MA eu nu stiu ce sa zic cu rubeol asta ... eu stiam ca vaccinul e super fiabil.

Diana merci mult. SA vezi la ce m-am gandit : o bonetzica alba, cum ai tu multe, cu o floare pe o parte, dintr-un fel de macrame alb. O sa fac cu gaurele, ca totusi e octombrie nu ianuarie. AM o problema cu masurile

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

ce talent ai! Superbe caciulitele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Marina, i-ai facut IgM pt. rubeola si a iesit pozitiv?
Am fost si eu plecata o saptamana, ne auzim pe mess, cel mai probabil seara.

Vicky, nu merge chiar macrame, cauta un bumbac cu fir mai grosut, pt. croseta de 2-3 mm. O sa iasa perfect.
Cat va avea bebe la botez?

Tecky, .

Eu mor de cald .

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

MissJJ ti-am trimis un PM!
merci

Mergi la inceput

Diana, nu am facut analiza speciala pt rubeola. azi dimineata am fost la spital si au zis ca analiza asta dureaza cam mult pana avem rezultatele si oricum si dupa boala mai trebuie o analiza sa vada anticorpii si abia atunci au verdictul 100% iar pe noi fix in momentul ala nu ne interesa aceasta analiza. am facut o hemoleucograma care a iesit bine. mai dar eu nu stiu ce sa mai cred!
de ieri pana azi au vazuto vro 4 medici si fiecare cu povestea lui. Adineaori a venit si pediatra noastra acasa si a zis ca nu e rubeola ca nu are ganglioni umflati si ca nu a inceput eruptia de pe fata (asa cum e caracteristic bolii) ci de pe burta si spate....in plus nu are febra si nimic altceva....doar bubite...in gat nu are nimic....
toata lumea zice ca e viroza dar ce e nu stie nimeni
singura chestie care au zis toti a fost sa ii dau zyrtec si calciu carbonic.
luni dimineata iar mergem la medic....

vicky, nici eu nu stiu ce sa mai cred de vaccin si eficacitate....

Mami Marina - Gospodina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Diana daca faci lucruri si pentru copilasi mai mari...gandeste-te ce ai putea sa-i faci lui strangarica al meu...pt 1 anisor asa....
..ca eu ma inscriu pe lista!!! de-adevaratelea!!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput