Vine toamna in bostana cu PEPENASI de 2008 (195)
Raspunsuri - Pagina 7
mcoca spune:
Diana, 3 luni o sa aiba finutza la botez. Am fost sa caut atza, dar in tzara asta de kko nu am gasit decat macrame. Sper sa gasesc in ro ceva potrivit cand vin saptamana viitoare.
Merci mult pentru sfaturi si te tin la curent cu avansarea proiectului .
Vicky si Printzesone
Dianami spune:
Marina, ar fi bine sa faci analiza. Rubeola usoara inseamna cateva bubite doar, ceva ganglioni si cam atat. Sofia s-a umplut de bube, e cam dubios...
Camy, .
Vicky, cum poti sa spui asa ceva? Tu stii ce fire gasesti la tine ? Eu mor de ciuda ca nu pot sa comand de aici, preturile sunt mai mici decat la noi .
Macrame-ul nu e bun, e aspru pt. bebe.
Uite ce merge (poti comanda online):
-www.phildar.fr/PHIL-COTON-3_FF::422::100019.r.html" target="_blank">Phil cotton - croseta de 3 mm
-sau, pt. crosete subtiri www.phildar.fr/PHIL-CROCHET_FF::217::100019.r.html" target="_blank">Phil crochet sau www.phildar.fr/RELAIS-5_FF::28::100019.r.html" target="_blank">Relais 5
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
moni_or spune:
MARINA, subscriu la ce a zis Diana... Eu n-am facut din toate bolile astea de copii decat rubeola si abia mi-au iesit cateva pete, in 2-3 zile au si trecut. Si n-am facut vaccin, sau nu stiu, poate am facut daca era obligatoriu cand eram eu mica, habar n-am. Rubeola e cea mai usoara din toate bolile copilariei.
VIOLETA_29, ce mai faci??? Da un semn de viata sa stim ca esti bine si tu si bebe!
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
bobitamica spune:
La multi ani tuturor celor care-si serbeaza ziua de Sf. ALEXANDRU!!!!
Legat de bb 2,eu deocamdata nu ma vreau desi Irina a fost un copil extrem de cuminte. Recunosc ca mi-e teama sa am o noua sarcina...nici acum nu stiu din ce motive Irina a avut restrictie de crestere intrauterin...si sincer nu am curaj sa o iau de la capat.
Admir toate fetele care au 2 sau mai multi copilasi!!
MARINA...Irina a avut rubeola,dar au fost 2-3 bubite care au disparut imediat...si cum spnea DIANAMI,a avut ganglionii de dupa urechiuse umflati. Asa si-a dat seama doctorita...aa,si a avut si febra destul de mare....39 spre 40.
Ma bucur in schimb ca nu mai aveti stafilococ.
ma intorc la treaba
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
violeta29 spune:
Buna dimineata
Noi am fost plecati la tara, apoi am fost ocupati cu niste nunti, plus ca in ultima vreme mi-a fost rau de tot si n-am prea apucat sa intru pe net.
Alexandra e bine, creste, ma uimeste pe zi ce trece , vorbeste din ce in ce mai bine, in propozitii complexe, atat ca nu-l poate pronunta pe r,e o profitoare, o smechera si o iubareata.Dupa ce am scapat de laringita a facut o otita, din fericire nu a fost nimic grav in doua zile si-a revenit.
Bebe e bine si el, astept si rezultatul de la triplu test , sper sa fie bine.Mami insa e calcata de tren , ma simt foarte rau, vomit de cel putin trei ori pe zi, am fost si foarte racita, nu stiu cum oi fi reusit.Am reusit sa fac si o iritatie urata la subbrat de la un deo antiperspirant, pe care de altel il mai folosisem si altadata, nu stiu ce s-a intamplat.M-am trezit si cu ceva ca un nodul la gat, care ma ingrijoreaza foarte tare, am programare pe 1 la doctor, sa vedem ce-i cu el. Asta e , trecem noi peste toate.
Pe doua ma internez in spital pentru medical, asa ca de ziua Alexandrei nu voi fi acasa, o s-o sarbatorim saptamana viitoare din pacate.
In rest, putin in butoi din considerente financiare, am tot imprastiat bani pe la nunti si pe la doctori,asa ca suntem cam stramtorati.Si mai urmeaza inca doua nunti , un botez si o logodna, si toate astea numai in luna septembrie
LA MULTI ANI TUTUROR PEPENASILOR SI MAMICILOR CARE S-AU SARBATORIT IN ULTIMA VREME
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE SFANTULUI ALEXANDRU!
O nastere cu prelungiri
Caietul cu retete
Violeta ,mamica binecuvantata de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008) in asteptarea unei surioare 15+
Didi81 spune:
Violeta, sanatate! Nodulii aia de la gat, daca sunt sub mandibula pot fi si de la glandele salivare. Eu am nisip la glandele salivare si din cand in cand mi se mai face asa, ca un nodul acolo, nu se vede dar se simte daca pipai zona respectiva. Nu zic ca e musai sa fie si la tine la fel, dar iti spuna pt ca eu am avut de furca mult pana am aflat ce si cum; multi doctori sunt total ignoranti.
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
mcoca spune:
Vio, bine ai revenit! Ma bucur ca sunteti bine.
Mai3 tu cum esti? Ia treci si tu la apel .
Turtu, ai reusit sa obtzi reducerea timpului de lucru?
Vicky si Printzesone
violeta29 spune:
Hai ca am reusit sa citesc si eu vreo doua pagini.
MONI_OR, , acum am vazuit ca ai intrebat de mine, bebe e bine,sper sa fie bine si la triplu test
MARINA, insanatosite grabnica Sofiei
DIANAMI, sunt superbe lucrusoarele pentru copii, cred ca in iarna asta am sa incerc si eu sa fac cate ceva, n-am mai pus mana pe un croset de vreo cinci-sase ani, dar vazand lucrusoarele alea, parca as incerca si eu.
DANA, wow, trei, da tu ai curaj nu gluma
MCOCA, foarte frumoase hainutele pentru botez
MADA, felicitari pentru masina, sa o stapaniti sanatosi
DIDINodulul ala e undeva in lateral, l-am descoperit acum cateva zile, nu stiu cand o fi aparut.Intr-adevar e de groaza cu doctorii astia.
Cam atat am retinut, nu prea reusesc sa ma concentrez.
Mai am si eu o problema cu mirosul guritei.Va spuneam eu la un moment dat ca alexandrei ii miroase gurita rau de tot dimineata.Ei bine cand am fost la doctor am expus problema Am facut exudat a iesit bun, am facut coprocultura de doua ori nu i-a iesit nimic.Am avut spray tantum verde pentru gat, atata timp cat am dat-o cu ala nu i-a mai mirosit, cum am intrerupt iar am luat-o de la capat.
Doctorita ei mi-a explicat ca e de la resturile de mancare care se aduna prin gurita, dintisori sau mai stiu eu ce si de aici mirosul.Totusi se spala pe dinti si dimineata si seara, bine de tot, iar mie mi se pare prea ciudat ca unui copil atat de mic sa-i miroasa gura atat de urat.
Are cineva idee de la ce-ar mai putea fi, ce analize as mai putea sa-i fac? As incerca sa merg la alt doctor dar mi-e groaza cand ma gandesc ca iar dau un pumn de bani si-i dau degeaba.
O nastere cu prelungiri
Caietul cu retete
Violeta ,mamica binecuvantata de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008) in asteptarea unei surioare 15+
moni_or spune:
LA MULTI ANI CELOR CU NUMELE ALEXANDRU! Inclusiv mezinului meu mult iubit
VIO, ma bucur ca ai aparut, chiar daca nu ma bucur deloc ca nu te simti bine, deja ai intrat in trim. 2, trebuie sa te lase in curand starile astea de rau. Cu nodulul de la gat nu stiu, tin pumnii sa nu fie nimic grav, dar cel mai bine sa te controlezi din timp. Iar cu mirosul din gurita, iar nu stiu sa te ajut...
Noi am dat din lac in put, de acum nu mai fac pe desteapta si ascult ce zice medicul, chiar daca asta implica datul de antibiotice. Si nu mai prea cred chestia cu "purtator sanatos" de streptococi, stafilococi si de-alde astea... Ca o fi sanatos o zi-doua dar e mult mai expus la infectii. Luca de ieri (sau de mai demult, nu stiu, de ieri ne-am dat seama) iar e racit, il doare gatul, ii curge nasul, ieri seara a avut 37.6 rectal dar pt. atata nu ma alarmez, sper sa nu faca nici in continuare febra, oricum clar ca de la streptococul naibii e noua raceala, asa ca am luat-o de la capat cu antibioticele, de data asta Ospen, ca prima tura probabil a fost degeaba, n-a fost antibioticul care trebuie si cum nu l-am administrat 10 zile a fost fix pix. Colac peste pupaza aseara a cazut si si-a spart buza urat de tot, e umflata ca o cireasa, nimic n-a vrut sa puna in gura de aseara pana azi dimineata, niciun strop de apa, chiar cand are mai mare nevoie de lichide... Tot facea niam niam la lapte dar cand ii atingea biberonul buza urla ca din gura de sarpe si nici nu mai voia sa-l vada... Azi dimineata ce am reusit sa-i dau un pic de apa cu paiul, ca laptele n-a vrut sa-l bea cu paiul...
Azi a fost sotul sa-si faca exudat sa vedem daca are si el streptococ, o sa merg si eu sa-mi fac insa eu mi-l fac doar asa, de cultura generala, ca nici asa nu pot lua antibiotice cat alaptez, si de asta mi-i ciuda, sa nu-i fac degeaba tratament lui Luca si apoi sa ia iar de la mine. Nu mai vorbesc ce groaza mi-e sa nu ia si Alex
BUJO,tu stiu ca i-ai facut lui Filip cand era mic o cura de Milchzucker pt. constipatie. Inca alaptai atunci? Cum i-l amestecai? Ca eu nu pot nicicum sa-l amestec in laptele de san, nu se dizolva neam Alex saracul desi e hranit exclusiv la san face kk o data la 7 zile, si aia cu interventii si e asa agitat saracutul cand e cu burtica plina... Asta probabil pt. ca m-am plans de Luca si kk-urile lui interminabile, uite ca acum la al 2-lea am problema cealalta, e sarbatoare in casa cand face kk.
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!