Suntem in clasa a doua:2010-2011 (2)
Raspunsuri - Pagina 12
Iasmin08 spune:
Eu astazi nu am putut merge cu puiul meu, pentru ca m-am procpsit cu o nemernica de viroza care m-a trantit la pat. S-a suparat un pic pe mine puiul, dar as fi fost inconstienta sa merg in mijlocul atator puiuti in halul in care sunt...
Pe la 9 a fost careul, pe la 11 deja a venit acasa. Sunt curioasa cand vor avea sedinta (oricum e poveste cu si despre bani de fiecare data) dar cum eu nici nu ma pot ridica din pat fara sprijin, sper sa nu fie un capat de lume daca intram in scoala anul acesta mai putin in forta...
Multa multa sanatate va doresc si un nou an scolar plin de bucurii.
(Nu va pup, ca se ia
)
Pi es- sa-mi ziceti si mie cam ce va spun voua doamnele la sedinta, macar asa sa stiu s eu la ce sa ma astept.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
loryi1974 spune:
Noi am trecut deja prin pacatoasa de viroza care bantuie :)
Ceremonie scurta,din care popa a ocupat 3/4,aglomeratie,surpriza de proportie:scoala e renovata deja
.
Sedinta maine seara,oricum din cauza ca totul e nou,banii virati in diverse fonduri ar trebui sa fie mai putini
.Se pare ca toata clasa a primit manuale jegoase,deci se vor comanda la editura,cu tot cu caiete speciale de toate tipurile
.
La religie,cica trebuie un caiet gen geografie ,oare de ce nu se poate scrie pe caiet normal tip II sau dictando???Chiar credeam ca am terminat cu cautatul de rechizite...
Copiii au mai crescut un pic,erau bucurosi de revedere,se asezasera in banci dupa simpatii,dar doamna le-a stricat intelegerile (ca sa nu vorbeasca prea mult intre ei :).
Zi frumoasa de toamna ,cu multe flori si multa veselie.
loryi1974 spune:
Sanatate ,Iasmin.
PS:si desigur primele teme la matematica,chiar din manual.La matematica au facut recapitulare,la romana au scris "Desteapta-te romane" -doua strofe pe care le au si de invatat pentru maine.
happiness spune:
Iasmin,sanatate multa!
La noi copiii au stat doar o ora jumatate la scoala,au vorbit despre vacanta si au repetat oral cate ceva.Saptamana asta nu au tema,spre marea bucurie generala,iar de sedinta inca nu stiu nimic.Dar nici nu ma intereseaza asa de tare,am decis sa fiu mai relaxata anul acesta si sa nu pun asa mare presiune pe capitolul scoala.Nici nu ne relaxam total,dar nici sa ne stresam ca anul trecut.Deci ne bucuram de inca o saptamana de vacanta.
madyrizi spune:
la noi a fost ceva foarte scurt... poate pentru ca am si ajuns cand se striga "clasa a II-a C" 

si l-am impins in mijlocul copiilor care incepusera deja sa plece spre clasa. mamicile din clasa m-au pus la curent cu noutatile: venim sa-i luam la 11.00, toata saptamana fac romana si matematica, asteptam sedinta... si gata.
m-am consolat cu gandul ca asa e cand ai bebe mic, intarzii peste tot
, iar copilului si asa nu-i plac inghesuiala si forfota aceea.
scoala arata impecabil, ca intotdeauna, ca avem un director care nu face compromisuri si e foarte gospodar. daca nu se pot face multe macar curat sa fie
.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Flowers spune:
Am fost la careu si apoi au stat in clasa cu domnul o ora. I-a intrebat cum a fost in vacanta, care pe unde au fost si apoi le-a dat cartile, toate noi, maine pregatesc 94 de lei pentru ele si presimt ca nu-s toate. Matematica de la Aramis, manual si caiet special, Cunoasterea mediului tot de la Aramis, manual si doua caiete speciale si Limba romana, Marcela Penes. maine primeste orarul.
Mady cum te-ai descurcat cu bebe mic? A mea a urlat aproape tot timpul 

sorana spune:
La noi o deschidere de jumatate de ora (fara popa de data asta, ce-o fi patit?) apoi 2 ore la clasa.
Nu avem teme. Cartile cam vechi, eu am fost si le-am cumparat.
Maine avem romana, mate si muzica.
Tot maine sedinta.
Nu le-a dat caietele speciale si cartea de italiana (pe care le-am platit deja) - probabil maine.
Ma gandesc ca va mai vrea cate o culegere mate si romana si ... cam atat. Desi la librarie mi se oferea caietul de cunosterea mediului deci e posibil ...
Curat este, era si anul trecut.
Clasele au fost zugravite in vara asta dar .... in ultimele 3 zile asa ca inca mirosea.
Succes in noul an tuturor.
Iasmin08 spune:
Neata fetelor, la o cana de ceai.
Lory, Happi multumesc scumpele mele pentru urari.
Flowers aceleasi manuale si la noi ca si la tine. Le-am pus de dimineata coperti dar pentru ca am vazut ca sunt deja completate si incercuite trebuie sa comand si eu manuale noi.
Am inteles ca ieri au primit caietele speciale, dar sunt la scoala.
Astazi i-a avertizat sa vina cu caietele de vacanta ca altfel vor primi suficient. ( acuma nu stiu daca e doar o amenintare sau o stimulare)
Asa ca i-am pus caietul in ghiozdanel si astept cu sufletul la gura sa se intoarca, desi mi-e teama ca va fi cu mult mai greu anul asta cu temele, pentru ca era obisnuit cu afterschool-ul- acolo doamna oricum stia ce teme are de facut. Acuma va trebui sa tina el minte ori din experienta spun ca e aerian cu totul.
Eu il astept sa vina e la scoala de-acum ca a plecat plangand de dimineata, zice ca scoala e o tortura, sa stai in banca nemiscat atata vreme si sa nu vorbesti
... Sper sa nu mai planga si maine si sa-si ia indemnul caci gata, vacanta s-a dus...
Va imbratisez cu drag, si va citesc cu si mai mult drag!
anya spune:
Si noi raportam incheiata prima zi de scoala. Careul a fost mai scurt ca anul trecut pt ca dupa ce a vorbit directoarea, reprezentanta primariei si sectoristul (la noi nu e cu popa
) cei din clasele mari (2,3,4) au intrat in scoal asi au ramas bobocii pt festivitate (sa strige componenta claselor si sa intre pe sub flori in scoala).
Sala de clasa s-a schimbat si acum e una mititica rau, motiv pentru care parintii s-au dus la directoare si au facut scandal. Daca nu se rezolva, vor sa faca hartii la sanepid, inspectorat...Asta a fost si tema principala a sedintei cu parintii, de aseara. Sunt 2 randuri de banci cu cate 3 locuri iar pupitrul e atat de mic incat abia incape o foaie A4. Loc de pus ghiozdanele nu au, motiv pentru care ar trebui tinute pe jos (cei de la margine - iar cel din mijoc intre picioare, probabil). Ei se distreaza ca vor avea mai multe posibilitati de vorba, in timpul orei
.
Manuale primisera la sfarsitul clasei 1 si o parte din parinti le-au cumparat, altii nu. Bine ca nu i-am luat pt ca doamna de engleza vrea altele. Caiete/ culegeri a luat domnisoara invatatoare si vom cotiza 42 lei (onorabil) pe Tainele textelor literare (continuarea de la tainele de anul trecut
). o culegere de mate, un caiet de cunostinte despre mediu si unul de activitati practice.
La rechizite a fost onorabil: 2 caiete tip 2, 2 caiete de mate, un caiet oarecare pt cunostinte despre mediu, stilou, pix verde, culori, foaie glasata si un vocabular/caiet pt corespondenta cu parintii.
La fondul clasei mai aveam bani de anul trecut asa ca am iesit ieftin
doar 42 lei pt caiete, 19 lei manualul de engleza si cat or mai costa celelalte 3 manuale (roaman, mate si cunoastere).
Mi-a placut cand am intrat in curtea scolii si ma uitam bezmetica in marea de copii si parinti, sa-i caut clasa. El i-a zarit primul. In timp ce ne apropiam, o fetita ii facea cu mana iar alta i-a sarit de gat sa-l pupe
. Nici nu stiam ca e un asa cuceritor motanul meu.
Lectii n-au primit inca. Azi au 2 de roamana, 1 de mate si engleza. Caietele de vacanta le-a oprit de ieri. Chef de lectii in mod sigur nu are.