Suntem in clasa a doua:2010-2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Tisina eu i-am luat penar (ghiozdan avem) coperti, 2 caiete mate si 2 romana, pix cu guma, creion mecanic, acuarele, creioane colorate si haine.
Pentru restul astept sedinta.
Noi nu am primit manualele deci nu stiu de la ce edituri si ce autori si nici in ce stare sunt. Dupa ce le primim voi comanda on-line sau voi lua din librarie.
Noi am platit din iunie un caiet special de mate si unul de romana plus un manual de italiana (italiana e inca optional, deci n-are manual gratuit). Ma astept sa mai cumparam 1-2 culegeri si cate ceva pentru desen-muzica-abilitati.

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happiness

Sorana,nu are cum sa fie obosita.In vacanta a lucrat doar acel caiet special si cele 2 ore pe zi timp de 10-11 zile la scoala,cat a fost la scoala de vara.De atunci a trecut o luna si ceva si nu am pus-o decat sa citeasca,tocmai in ideea sa ii las timp de zburdat libera.Stiu copii care fac zilnic 2-3 ore de probleme/dictari etc.Eu dictari nu am facut deloc cu ea,mi-e si groaza sa ma gandesc.A uitat pentru ca nu a lucrat de mult asa ceva,la adunari/scaderi inclusiv cu trecere peste ordin face bine si relativ repede.Nici eu nu cred ca va dura mult pana sa isi aminteasca,dar cum stiu ca in primele ore va da teste initiale nu o pot lasa asa ,cu goluri,trebuie sa isi aminteasca treptat ce si cum.
O ultima zi de vacanta frumoasa si senina!

Aoleu! Acum am citit cu atentie

Vor da teste initiale in primele ore?
Eu credeam ca e ca anul trecut - repeta vreo 4 saptamani si abia apoi teste de evaluare initiala

Sper totusi sa te inseli tu (ce altceva mai pot face?) si sa repete macar 2 saptamani si abia apoi teste - ca sa apucam si noi sa ne dezmeticim cat de cat.

Culmea este ca am un pic de emotii pentru luni- de fapt curiozitate - ce manuale avem, cand e prima sedinta, ce oi fi uitat sa cumpar, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Sorana, la fel zic si eu. Pana la urma toata, sunt copii, nu au cum sa tina minte peste vara. Sunt curioasa in conditiile in care ar da testele imediat fara o recapitulare, cati copii ar reusi sa se dezmeticeasca. AL meu nu- for sure!!!

'Om trai si 'om vedea...

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Mult succes in noul an scolar!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Va doresc tuturor mamicilor cat mai multa rabdare,iar copilasilor note foarte bune si amintiri frumoase din al doilea an de scoala!O zi cat mai frumoasa maine!

Mergi la inceput

Mult succes tuturor in anul scolar!
Ne "auzim" maine cu impresii din prima zi.
Noi maine mergem la ora 9.
Am facut ghiozdanul, am calcat uniforma, am luat flori si ... mai ramane sa ne sculam maine la timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

Noi azi am facut un careu in curtea scolii, le fel de aglomerat ca cel de anul trecut, dar parca a durat mai putin. Copii au stat la scoala pana la 11.30.

Nu am primit carti si avem sedinta programata pentru joi.

La voi cum a fost prima zi?

Mergi la inceput