Suntem in clasa a doua:2010-2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana

Iasmin sa te faci bine repede.

Astept si eu cu curiozitate sedinta de diseara.

Sorana si Monica (28.09.2002)

Sorana multumesc mult de tot

Anya m-ai facut sa rad bine de ''motanul'' tau intre doua stranuturi.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

Flowers, mi-am lasat vlastarul cel mai mic cu tac-su acasa. asta nu inseamna ca nu m-a calarit nitel inainte de plecare ca sa plec sifonata, ca de fiecare data, si cu intarziere.
oricum de azi incepem drumurile de pranz cu caruciorul . dimineata am o vecina care il duce pe alex daca nu e sotul acasa (care lucreaza 12 cu 48, uneori si de noapte si apare dimineata la 7,30 fix la plecarea scolarului). asa ca o data pe saptamana il duce vecina, dar tre' sa-l iau eu musai la pranz.
sa aveti succesuri in noul an !!!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Noi cred ca avem cea mai buna doamna din lume...NU avem manuale inca,nu avem teme,nu stim nimic de vreo sedinta...Azi au lucrat fise si au facut o ora de sport.Sa vedem maine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns faby57 spune:

Buna fetelor,si noi am inceput in forta clasa aII-a.La 9 deschiderea pana la 9:30 s-a terminat si cu popa si cu directorul si s-a intrat la clase.Aveau manualele pe banci cu o bombonica un CD cu toate pozele de anul trecut facute cu clasa,si un semn de carte de la EDU.Au stat ieri pana la 11:45,le-a dat si de invatat imnul(3 strofe),iar azi au avut tema si la mate si la romana,si au facut si la engleza numeralul pana la 20.Adica exact cum le-a dat ordin Ministrul,sa se predea din prima zi.Al meu baiat a zis ca decreteaza faptul ca e mult mai bine la scoala indiferent de cate teme are decat in vacanta.Avem si noi sedinta miercuri ,vedem ce ne cere...

Un an plin de impliniri si cu suces in tot ceea ce vor invata anul acesta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Am avut sedinta azi.
Nimic spectaculos ca sa zic asa.
Rechizitele sunt cele obisnuite, cam la fel ca anul trecut.
O parte din culegeri si carti noi le-am platit de anul trecut asa ca acum mai sunt de luat doar 2 carti.
Teme inca n-am avut, doar o strofa din imn de invatat pentru maine. Noroc ca fi-mea stia deja.

Ca noutati vom scrie doar 2 caiete tip II (adica primele, pana cel tarziu in prima vacanta) apoi trecem pe dictando si de anul asta mergem la concursuri.

S-au schimbat profii de italiana (asta stiam de anul trecut) si sport.

Din ce am inteles repeta 1 saptamana apoi incep materia de a II-a. Adica doar saptamana asta??? Parca-parca speram sa repete mai multa vreme

Maine are si italiana si sport deci va face cunostinta cu ambii profi noi.

Religia este ultima ora vineri deci deocamdata nu imi pun problema ce va face in ora aia... o iau mai devreme. Dupa cat s-a schimbat orarul anul trecut nu stiu daca va ramane asa sau nu.

Mergi la inceput

scolarul a dat ieri testul la mate si a i-a zis doamna ca e expert . la romana a cam festelit-o cu "mi-a" ca a scris "mia" si a mai adaugat o litera la "fructe", dar a fost doar o dictare de verificare. azi cica vine testul la romana. i-am dat instructiuni sa fie atent, sa citeasca la sfarsit din nou ce a scris... in fine, vom vedea .

el e tare incantat ca a primit 12 abtipilduri pe tema de vacanta (cele mai multe) si a zis doamna ca cine are cele mai multe la sfarsitul saptamanii (se dau si pt. cumintenie, si pt. teme bine facute, si pt.... nu mai stiu) ii este ajutor toata saptamana urmatoare.
deci va inchipuiti ca este o onoare sa fie ajutorul doamnei . na, incurajam scolarul sa fie model .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Sedinta cu parintii:bani mai putini la fondul clasei,din care o parte vor merge catre caietele speciale,incercare esuata de schimbare a manualelor de engleza(de altfel n-am inteles motivul pentru care se dorea chestia asta).Noutatatea consta in faptul ca doamna nu va mai corecta zilnic tema,vor avea un singur caiet normal pe care il vor da vinerea la doamna,la sf de saptamana temele urmand sa fie din caietele speciale si din culegeri.Eu inteleg ca de acum va conta din ce in ce mai mult apetitul fiecarui copil pentru invatatura,va incepe diferentierea,deci parintii capata un rol important.
Noi am inceput in forta:Copiat/invatat Alfabetul Toamnei,exercitii dintr-o culegere de romana,vreo doua pagini din una de mate si cinci exercitii pe caiet.
In rest,dimineata mai greu cu trezirea.Ma bucur ca isi bea laptele cu cacao si mananca ceva inainte de plecare cu placere chiar.
In primele zile,la scoala nu a venit laptele,au venit doar cornurile alea fara gust.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Si Julia a avut de invatat pentru astazi Alfabetul toamnei.

Mady, esti o fericita. Eu o duc o si aduc pe Julia in fiecare zi, la fel a fost si anul trecut, cu tot cu Brianna.Luna viitoare incep si eu serviciul, intru dupa ora 15 asa ca tot pe mine pica magareata s-o duc si s-o aduc. Dar si pentru Julia o sa fie greu deoarece trebuie sa stea cu sora ei, baby-sitter, singurele ,pana cand vine tati de la serviciu, cam doua ore. Sper sa doarma in perioada asta.Mai sunt si dansurile de trei ori pe saptamana, sper sa se descurce tati cu amandoua si sa nu fie nevoie ca Julia sa renunte la dansuri . A muncit toata vara si se preconizeaza un concurs in Croatia ,in mai, daca reusim sa acoperim cheltuielile.
Va fi un an foarte greu, deja nu mai zaresc luminita de la capatul tunelului.

Mergi la inceput

mai, oameni buni, are fiimiu un scris oribil, da' oribil. nu stiu ce intelege doamna, da' eu il pun sa-mi traduca. am zis ca revin cu mana mea pe manuta lui sa invatam sa scrie macar citet daca nu frumos .
au dat testul si la romana si i-a zis doamna ca a fost foarte bine. acum sa vedem si finalul la sedinta cu parintii, pe 21 septembrie.

in fine, flowers, intr-adevar am mare noroc deocamdata. peste un an cand ma intorc la serviciu o sa fie cam nasol ca o sa-l duc pe cel mic la cresa si pe cel mare la scoala. vecina nu o sa mai aiba copilu' la I-IV asa ca nu-si mai duce odorul dimineata. socrela e pensionara dar e nederanjabila, asa ca trebuie sa gasesc alternative pentru cel putin un an cat merge cel mic la cresa. apoi cu gradi va fi mai usor ca-i mai aproape.

probleme, na, ce sa faci...

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

La noi s-a lucrat pe fise,din nou,atat la mate cat si la romana.Inca nu au dat teste de evaluare initiala,dar cred ca mai multe aflam maine,la sedinta.La religie au de invatat deja o rugaciune scurta pe care au si copiat-o de pe tabla.

Mergi la inceput