Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (53)
Raspunsuri - Pagina 3
simis spune:
Ce mamica frumoasa cu burtica dragalasa e Bebelu!
Ce fain ca stiti deja ce se ascunde in ghiozdanel...
Mie mi-a zis ca parca e fetita, da nu e sigur
si nu as vrea sa imi fac sperante degeaba
sanatos sa fie!
Desi as tare vrea o fetita
mada23 spune:
Bebycry.. felicitari pt putzulica, se pare ca e odiseea cuculetzilor
Ggsk...ce bebic dulce ai tu acolo si ce bine l-a prins la poza, m-am indragostit
Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
Codruta84 spune:
Fetele azi am fost la medic pentru a-mi citi ecografia morfofetala si Dna Dr care imi supravegheaza mie sarcina a zis ca datele sunt irelevante. Datele sunt:
BPD (hadlock)4.85 cm
OFD (HC)6.11 cm
OFD (Jeanty)5.59 cm
HC (hadlock)18.11 cm
HC*(Hadlock)16.46 cm
AC (Hadlock) 14.81 cm
FL (hadlock)3.64 cm
HL (jeanty)3.29 cm
Cereb (hill) 2.15 cm
CM 5.02 mm
Vp 7.49 mm
IOD 1.04 cm
BOD(jeanty) 3.16 cm
NF 3.58 cm
FHR 146 bpm
Uricat art:
PS -22.8 cm/s
ED -6.09 cm/s
TAmax -12.20 cm/s
MD -5.96cm/s
RI 0.73
PI 1.37
S/D 3.74
HR 144 bpm
left uterin
PS 23.45 cm/s
ED 10.80 cm/s
Tin sa mentionez ca aveam 21 de saptamani fix in ziua in care am facut morfo-fetala.
Fetelor va rog daca puteti sa-mi spuneti si mie daca stiti...sunt destul de speriata. Dr care imi urmareste sarcina a zis sa fac alta eco morfo-fetala dar astea sunt al naibi de scumpe.
merci
Codruta cu de 21+
Lorich spune:
Codrutain primul rand linisteste-te!! Nu inteleg de ce nu ti-a spus dr. daca e totul ok, cum adica is irelevante si cum adica sa faci o nouo morfo??Dar ce le facem asa...ca pe vitamine??!?!
Stai linistita, sunt sigura ca bebe e bine, dar agitandu-te ii vei transmite si lui starea ta.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 19+
vas spune:
bebelu, ce burtica frumoasa!!!!! Si ce bine iti sta la par cu culoarea aia.
Simis, bine ai venit. De ce spui ai avut gemeni, nu mai ai acum?
Danina, stai linistita in pat si aduti aminte tot timpul ca esti cu bebe si nu mai poti face chiar orice.
Andreea , mamica Elizei
13.05.2007
poze2
bebelicu
bebelu86 spune:
COdruta cum adica sunt date irelevante?????
adica el nu a stiut sa masoare cum trebuie si de aia i se par ca sunt irelevante??
eu zic sa schimbi medicu.
dc era vb de o analiza de sange mai ntelegeam.
dar de o eco???????
multumesc tuturor pt vb frumoase
acu ma apuc sa pun pozici si de la nunta
mi-a facut nasu nostru peste 800 numai la biserica.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 21+ cu Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
Codruta84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich Codrutain primul rand linisteste-te!! Nu inteleg de ce nu ti-a spus dr. daca e totul ok, cum adica is irelevante si cum adica sa faci o nouo morfo??Dar ce le facem asa...ca pe vitamine??!?! Stai linistita, sunt sigura ca bebe e bine, dar agitandu-te ii vei transmite si lui starea ta. Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 19+ |
pai medicul care mi-a facut eco a zis ca este ok bebelina, dr mea mi-a zis ca sunt neconcludente datele si ca sa ma duc la ea cand am rezultatele de la cealalta eco morfo fetala. Si acu nu stiu ce sa fac ca nu stiu daca sa ma duc la ea si sa-i zis tanti astea sunt rezultatele si io alta nu mai fac.
Codruta cu de 21+
maimutzica10 spune:
Codruta,
Imi pare rau ca nu am cum sa-ti spun nimic din experienta proprie (noi de-abia suntem la 15 sapt).
Incerc si eu sa urmez sfatul lui Lorich . Eu sunt agitata cu TT-ul care a iesit varza, insa de ieri mi-e rau incontinuu si am plans de-as fi putut sa umplu o galeata. Le facem rau la micutzi. Si nu tb sa crezi tot ce=ti arunca primul doctor..
Multa sanatate iti doresc!!
think pink
Codruta84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 COdruta cum adica sunt date irelevante????? adica el nu a stiut sa masoare cum trebuie si de aia i se par ca sunt irelevante?? eu zic sa schimbi medicu. dc era vb de o analiza de sange mai ntelegeam. dar de o eco??????? multumesc tuturor pt vb frumoase acu ma apuc sa pun pozici si de la nunta mi-a facut nasu nostru peste 800 numai la biserica. Ralu si buburuza va Marriage Ticker Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 21+ cu Natalia Maria SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |
Ce sa mai schimb medicul ca asta este a2-a la care ma duc, o sa mor abia am gasit-o ca sa fim pe aceeasi lungime de unda, sa fie din Polizu si sa accepte sa nasc natural.
Codruta cu de 21+
vas spune:
Codruta, dar ce probleme sunt sa nu te lase sa nasti normal?
Sincer mie tot sistemul medical mi se pare o afacere .....nu te mai stresa...cauta-l pe al 3-lea...pana la urma tot vei gasi unul cum vrei tu si care sa stie ce si cum.
Andreea , mamica Elizei
13.05.2007
poze2
bebelicu