Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (53)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Neata Burticute!!!Ieri a fost ziua cea mare l-am vazut pe puiu meu si o sa avem un Baietellllllllll deci vreau si eu carocior albastru Sunt foarte fericita si bucuroasa si incantata si de detoate avand in vedere ca eu nu am avut sansa aici la m-ai multe eco acum ca l-am vazut pe puiu meu sunt fericita

Cu ajutorul lui Dumnezeu19+ Cea mai de pret Comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

EU n am mai facut triplul test, fiidca a iesit dublul test bun, sper sa nu fi gresit, ca nu l am facut si pe asta.
Dr a spus ca peste 35 de ani e obligatoriu.Acu nu stiu ce sa mai inteleg.

Voua vi s a zis ca din sapt 20 trebuie luat calciu lactic? Pe alte fete le am auzit ca iau fier sau magneziu.

Fiecare dr cred ca are varianta lui. Pupici.

+20

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Be

Laura

19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Pupiciiiii si de la noi
Bun venit fetelor noi, sarcini usoare

Bebelu..multumim de capitol, mai ce burtica frumoasa avem noi acolo ce dor de duca mi-ai facut, mama, mama, avand invedere ca stau numai in casa, intelegi, dar noi sa fim sanatosi, ma racoresc maine cu un drum la bucuresti la control
Shines..sper ca ti-ai gasit hartiile la locul lor si sa nu stresezi bebeicu prea tare

pt burtici, ma duc sa fac papica

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

bebelu86 9 mai data um si 13 februarie dpn

djlaurao1 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Va multumesc din suflet (mai bine zis din 2 sufletzele), m-ati mai linistit nitzel !!
O sa repet testul si cu ajutorul lui DD sper sa iasa bine

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Maimuttika - bun venit, sanatte maxima!
Bebelu' f frumoase poze! si cadrul e superb! Vreau si io!

20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Offf mi s-a sters mesajul. Cum nu-mi explic?
BebyCry felicitari pt carucior.

Laura

19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BebyCry

Neata Burticute!!!Ieri a fost ziua cea mare l-am vazut pe puiu meu si o sa avem un Baietellllllllll deci vreau si eu carocior albastru Sunt foarte fericita si bucuroasa si incantata si de detoate avand in vedere ca eu nu am avut sansa aici la m-ai multe eco acum ca l-am vazut pe puiu meu sunt fericita

Cu ajutorul lui Dumnezeu19+ Cea mai de pret Comoara

ce misto sarcina usoara in continuare baiat vreau si eu desi sotul vrea fata .....acum aia este ce o fi sanatos sa fie toate burticile

djlaurao1 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Pt bebelu86: nu stiu ce date tb sa dau, dar din cate am mai vazut ar tb asa:
UM: 10.05.2010
DPN: 14.02.2010
Si io-s pe aici din 03.12.1980

15+ cu sanatoasa tun (stie mamica ei cu siguranta)

think pink

Mergi la inceput