Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (53)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Codruta, Andreea are dreptate
cauta=-l si p al 3-lea, care e probl???
nu sta asa k te stresezi, sufera si bb si nu ai facut nimic

Baby cry felicitari pt
deci fetitele nu au nici o sansansa va ajunga :(

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 21+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Codrutza...pana la urma care e problema dr? cum adica nu e irelevanta morfo, dar ea ce vrea sa urmareasca sau cum, nu ai intrebat-o, contine prea putine informatii sau la ce se referea? zau nu inteleg, tie iti iesise nashpa triplu test parca,sau ma insel?

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

maimutzica hai mai scrie vreo 5 mesaje, sa te vedem in toimp real, c aesti inca moderata si apar mai tarziu.
Cat d eprost a iesit TT-ul? Ce sfat ti-a dat dr. ? Faci amnio sau il repeti..aa..neuronu' meu singuratic isi aduce mainte ca-l repeti; f bine, schimba laboratorul - stiu d emulte fete cu rez ciudate d ela Medlife. bafta si fii tare pt puiul tau drag!

Codruta eu ..poate si pt ca mi-e rau de trag sa mor....nu inteleg cum tu te-ai dus cu o ecogarfie morfologica si aia zice ca-i irelevanta. Poate nu ti-a facut morfologica, desi din atatea masuratori as zice ca morfo e. Nu inteleg, imi pare rau ca nu i-ai cerut mai multe explicatii. Sun-o si intreab-o.

Fetelor, o sa plec iar de la sv (macar daca ma dau astia afara pe 1 sa aiba motiv), tineti-mi pumnii sa ajung acasa, e si f cald si efectiv nu stiu daca voi rezista s anu lesin. Merg pana la metrou la tati, de und ema duce cu masina...of Doamne ajuta!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

fetelor eu fac treba mica cam din 2 in 2 ore nui cam des??
burticile

djlaurao1 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

pozici de la nunta

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 21+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

buna
djlaura si eu m-am saturat sa merg la baie pt fiecare lingurita de pish..dar daca trebuie

bebelu ... mamica... ce burticutza dulce ai ... si ce silueta... m-ai omorat.. eu is cat tancul pe langa tine

nu mi-ati spus , fetele care sunteti mai "mari" de pb mea ....vorbeam acum cateva zile de candida , mai , cred ca n-am ca nu ma mananca nimik , rosie pe colea la verisoara nu-s .... fetele care sunt mai "mari" sa fie cumva doar cresterea de secretii ? ca treaba-i buna cred , e alba nu "stinky" , nada

mami 15+ cu posibil
lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

bebelu.. costumasul gri e BESTIAL

frumoooos sa va traiasca , sa va bucurati de ei ,s a va fie apropiati sa va intelegeti si ajutati...

tati ce mandru e de burtica ta

mami 15+ cu posibil
lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Laura, eu nu cred ca e vreo problema, asa fac si eu
Vas, am vrut sa iti raspund da neuronu e dus cu pluta...
Am avut sarcina gemelara si pe la 9 sapt mi s-a spus
ca o duc maxim pina la 25 de sapt din cauza de uter infantil
si ca nici unul din dr care m-au vazut nu garanteaza
pt bbei, dar mai ales nu pt mine. Eu care sunt mama
egoistilor cand vine vb despre persoana mea m-am
panicat tare, mai ales ca se grabeau sa imi
recomande o intrerupere ca mai raman eu si ca mai
vedem ce va fi. Si m-am tot stresat ce sa fac sa
nu pierd sarcina si am ajuns la un dr din Tm care a
zis ca exista si varianta cu embrioreductia, dc vreau.
Asa ca am vrut si in sapt 11+ am facut embrioreductie.
Am mai fost la eco si se pare ca a fost alegerea buna,
pt ca sarcina ramasa incepe sa se ridice si a crescut
normal
Hai ca v-am impuiat capul
Scuziiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

bebecryfelicitari pt bebelin
bebelusuperba draga mea...mandra posesoare de super burtica

Angie+17

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada23

Codrutza...pana la urma care e problema dr? cum adica nu e irelevanta morfo, dar ea ce vrea sa urmareasca sau cum, nu ai intrebat-o, contine prea putine informatii sau la ce se referea? zau nu inteleg, tie iti iesise nashpa triplu test parca,sau ma insel?

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

TT mi-a iesit foarte bine sunt sanse sub minime sa aiba sindrom down, deci referitor la TT nu este nici o pb. Medicul care mi-a facut eco morfo fetala mi-a zis ca bebelina este bine numa ca dr mea a zis ca datele sunt irelevante. O sa vad ce fac...

Codruta cu de 21+

Mergi la inceput