Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (53)
Raspunsuri - Pagina 5

bebelu86 spune:
Andri dc nu te mananca nimic si nu miroase urat, nu e candida
e normal sa fie mai multa secretie in per asta
si eu am cacalau...asta e..inca o neplacere a sarcinii.
mersi mult de tot.
stai linistita k am pus deja 8kg.
unde??? nu ma intreba, dar sunt p mine clar.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 21+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

maimutzica10 spune:
inseamna ca beti si multa apa? (ma refer la cele care merg des la baie ca djlaura01); io ma lupt sa beau macar 1 litru de apa la serviciu (pe langa lapte si alte lichide).. tot e bine ca faceti santz pan' la baie, ca va mai dezmotzitzi oasele (asta e partea plina a paharului, dc tot vb de lichide )
think pink

vas spune:
Da Bebelu, chiar frumosi de tot ati fost.
Eiiiii, eu stiu unde ai pus alea 8 kg, ca la cat de subtirica erai......bebe avea nevoie de sustinere.....esti tare draguta.
Sotul tau e preot? probabil ai mai spus dar m-am trezit si eu acum sa intreb ca ne uitam cu colegele la poze si nu intelegeam imbracamintea , dupa aia ne-am dumerit.
Simis, ma bucur ca ai facut o alegere buna, si ca bebelicu e bine acum.
Bebelu, sa stii ca si eu zic ca fetitele vor fi in minoritate clara.
Andreea , mamica Elizei
13.05.2007
poze2
bebelicu

bebelu86 spune:
da Andreea sotu este preot
iar in biserca trebuie sa poarte reverenda
nu m-0am suparat stai lin
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Natalia Maria

bebelu86 spune:
stiu k eram slaba moarta dar acu stau si ma gandesc, unde am pus cele 8 kg
k inafara de burta, fund, solduri si pulpe sunt la fel ca inainte.
aaaaaaa si m-am umflat la fata
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Natalia Maria

vas spune:
Stai linistita bebelu, ca totul va reveni la normal. Eu nu imi fac grji decat in privinta lui bebe in rest.....
Andreea , mamica Elizei
13.05.2007
poze2
bebelicu

bebelu86 spune:
stiu ca va reveni la normal
dar na....obisnuita slaba, subtire, acu..sincer a fost un soc cand m-am vauzt in poze umflata la fata.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Natalia Maria

mirela2 spune:
buna burtici
simi si maimitzica bun venit si sarcina usoara
ralu super poze, super nasa, nici nu s ar zice ca esti gravidutza
eu s cat rusia de mare pe langa voi
azi dimi cat pe ce sa pic iar, mi s a facut greatza si m a luat cu lesin, m am tinut de tocul usii, al meu a sarit din pat.......... aventuri din epoca de piatra
mormolocii s au jucat pana acum, cred ca s au culcat acum
am mai pus niste poze
feceti abstratie de vergeturi +18
si mami de Vlad (12.12.1999)

ziki spune:
hello fetelor,
ma bucur sa vad noi carucioare, bleu, roz, felicitari celor care au aflat ce e bebe si tin pumnii pentru cele care nu au aflat inca, sa treaca repede timpul pana la eco
eu inca ma zbat pentru concediu (fie el de risc, pre-natal, orice) si am fost la directoarea noastra care a zis ca trebuia sa insist la medicul de familie sa imi dea concediu de risc...
eu nu prea le am cu "insistentele" si nici cu rugamintile, de altfel..
sa vede, ce-o sa iasa, la mine in birou e IADUL
sanziana - sef de trib si 14+ cu

mada23 spune:
Codrutza...am inteles, te-am confundat atunci, am crezut ca ti-a iesit prost rezultatul si din cauza asta vrea mai multe date la morfo, sa decida daca-ti faci amniocenteza, sau ceva...delicata situatia eu iti zic sa vorbesti cu ea ce anume sa urmaresti la morfo, ca atunci te-ai pierdut si ai uitat s-o intrebi,ca daca o faci in alta parte si tot nu e multumita, sa-ti spune ce vrea sau sa-ti recomande pe cineva in care are incredere, spune-i si tu ca nu stai bine cu banutii sa te foiesti toata ziua la morfo
Bebelu..mai ce silueta ai, m-ai inebunit
Andri...cel mai bine e sa-ti faci analize la secretie , e cel mai concludent rezultat, asa putem sa ne dam cu parerea pana maine
Mire..frumoase pozici, bebicii sa fie sanatosi ca ne "manechinuim" noi dupa nastere, la cat o sa ne alerge nazdravanii ajungem ca Ralu
Ziki..cel mai bine rezolvi cu ginecologul, ori iti face o internare scurta 2-3 zile si te alegi cu 14 zile medical, si apoi iti da scrisoare medicala pt medicul de familie, ori te duci din prima la medicul de fam, asta in cazul in care nu face figuri ca nu ai internari.
Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota