Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (53)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

mada ai dreptate foot model ajungem noi.............intr o viata viitoare

+18 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Mire... pai la cati hormoni am bagat in noi, ce vrei sa facem, sanatoase sa fim si cu bebici sanatosi si papaciosi

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mirela ce burtica frumoasa ai. iar nepotelu e simpatic foc

ggsk felciitari pt bb, e superb abia astept sa o vad si eu p a mea p 4D

Ppsic, Vas ce burtici aveti si voi. felciitari

ce imi mai place sa ma uit la poze cu burtici.
poate pun si restu fetelor poze. cu ocazia asta ne cunoastem si noi, si vdm cum evolueaza lucrurile pe aici

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 21+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

mada sa dea DD sa fie bine sa ne vedem la iarna cu casa plina de plansete si gonganeli

ralu nepotelul e un scump, pacat ca sor mea e o tampa si nu se ocupa de el cum trebuie

+18 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

uofff...Mirela mor de burta ta..ce frumoasa e..a mea nu se vede chiar cat as vrea eu
pup baieteii tai

Angie+17

bebe jucaus

Mergi la inceput

Angi stai linistita k va incepe si la tine sa se vada. de acu incolo incepe sa se mareasca
nici mie nu mi-a venit sa cred cat a putut sa creasca in 3-4 sapt.
de la burta plata, la una rotunda si evidenta. chiar dc e micuta, este observata de toti din jur

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 21+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Ralu sunt ff frumoase pozele iar tu ... ce sa mai zic...la silueta ta si la 8 luni o sa arati super. A! o faza care pe mine ma distreaza la nebunie in pozele de la...evenimente:tot timpul este unul(cel putin) surprins in posturi comice!Cascand, privind tavanul facand cine stie ce iar la masa mereu cineva cu gura deschisa dupa dumicat!
Codruta, de ce-ti faci atatea griji? doc a zisca bb E OK! ce-ti mai trebuie atatea teste si supra teste? Spune-i doctoritei sa citeasca ce-o sti din alea pt ca tu altele nu mai faci! nu te poate obliga,nu?? Ei vor sa-si scoata comisioane de pe la laboratoarele cu care colaboreaza, ce crezi?Si stai linistita, bebelusul e bine!!
Ma duc sa ma uit la poze

20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Buna fetele.
In primul rand scuzoaie,n-am mai scris nimic de secole.Am avut mici problemute care mi-au macinat nervii.S-au rezolvat favorabil in final,ceea ce e bine.
V-am citit in schimb,felicitari noilor venite!
Ma bucur ca ati pus poze cu burticile,foarte frumoase toate.
Va pup pe toate

17+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Ah,ceva pentru Codruta.
Dr probabil a zis ca sunt irelevante deoarece testele astea reprezinta niste statistici,nu sunt 100% sigure.

17+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Foxy da...mereu vezi faze comice la petreceri din astea
si fiecare petrecere are "dansatoru/dansatoarea" ei. care tre sa iasa in evidenta dintr-o mie.

sa speram k nu pun ff mult pana la sfarsitul sarcinii

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput