Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (53)
Raspunsuri - Pagina 6
mirela2 spune:
mada ai dreptate foot model ajungem noi.............intr o viata viitoare

+18 
si mami de Vlad (12.12.1999) 
mada23 spune:
Mire...
pai la cati hormoni am bagat in noi, ce vrei sa facem, sanatoase sa fim si cu bebici sanatosi si papaciosi
Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
cu bebe albastru Matei Nectarie 
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
bebelu86 spune:
mirela ce burtica frumoasa ai.
iar nepotelu e simpatic foc ![]()

ggsk felciitari pt bb, e superb abia astept sa o vad si eu p a mea p 4D ![]()
Ppsic, Vas ce burtici aveti si voi. felciitari ![]()
ce imi mai place sa ma uit la poze cu burtici.
poate pun si restu fetelor poze. cu ocazia asta ne cunoastem si noi, si vdm cum evolueaza lucrurile pe aici ![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
21+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
mirela2 spune:
mada sa dea DD sa fie bine sa ne vedem la iarna cu casa plina de plansete si gonganeli
ralu nepotelul e un scump, pacat ca sor mea e o tampa si nu se ocupa de el cum trebuie
+18 
si mami de Vlad (12.12.1999) 
angieangie spune:
uofff...Mirela mor de burta ta..ce frumoasa e..a mea nu se vede chiar cat as vrea eu
pup baieteii tai

Angie
+17
bebe jucaus
bebelu86 spune:
Angi stai linistita k va incepe si la tine sa se vada. de acu incolo incepe sa se mareasca
nici mie nu mi-a venit sa cred cat a putut sa creasca in 3-4 sapt.
de la burta plata, la una rotunda si evidenta.
chiar dc e micuta, este observata de toti din jur

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
21+ cu
Natalia Maria
Foxy-le spune:
Ralu sunt ff frumoase pozele iar tu ... ce sa mai zic...la silueta ta si la 8 luni o sa arati super. A! o faza care pe mine ma distreaza la nebunie in pozele de la...evenimente:tot timpul este unul(cel putin) surprins in posturi comice!Cascand, privind tavanul facand cine stie ce iar la masa mereu cineva cu gura deschisa dupa dumicat!![]()
Codruta, de ce-ti faci atatea griji? doc a zisca bb E OK! ce-ti mai trebuie atatea teste si supra teste? Spune-i doctoritei sa citeasca ce-o sti din alea pt ca tu altele nu mai faci! nu te poate obliga,nu?? Ei vor sa-si scoata comisioane de pe la laboratoarele cu care colaboreaza, ce crezi?Si stai linistita, bebelusul e bine!!
Ma duc sa ma uit la poze 
20 
shubulina spune:
Buna fetele.
In primul rand scuzoaie,n-am mai scris nimic de secole.Am avut mici problemute care mi-au macinat nervii.S-au rezolvat favorabil in final,ceea ce e bine.
V-am citit in schimb,felicitari noilor venite!
Ma bucur ca ati pus poze cu burticile,foarte frumoase toate.
Va pup pe toate
17+ 
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
shubulina spune:
Ah,ceva pentru Codruta.
Dr probabil a zis ca sunt irelevante deoarece testele astea reprezinta niste statistici,nu sunt 100% sigure.
17+ 
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
bebelu86 spune:
Foxy da...mereu vezi faze comice la petreceri din astea
si fiecare petrecere are "dansatoru/dansatoarea" ei. care tre sa iasa in evidenta dintr-o mie.![]()
sa speram k nu pun ff mult pana la sfarsitul sarcinii

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
21+ cu
Natalia Maria