Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (53)
Raspunsuri - Pagina 18
Lorich spune:
Vas 
mai mi se pare mie ca raspund cam mult...asa e felul meu cu limbarnita si e cam liniste pe la job...deh sefii inca au vacante. Hai pune mana si raspunde ce vrei acolo, da???
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 19+
bebelu86 spune:
dc vreti sa radeti un pic uitati www.youtube.com/watch?v=xn63smzmrJ0&feature=related" target="_blank">aici sau www.youtube.com/watch?v=VedHldjfHWw&feature=related" target="_blank">asta ![]()
![]()
![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
21+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
bebelu86 spune:
mirela, tata le facea si cu miez de paine si cu un cartof,
cumnata-mea, ca ea se ocupa de ele, le face decat cu paine si muuuulltttaa verdeata. nu imi plac cine stie ce. dar...dc le face ea, merg ![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
21+ cu
Natalia Maria
vasilasanita spune:
M am mai linistit. Multumesc din suflet pt raspuns.
Stateam si ma gandeam oare ce s o fi intamplat.O sa incerc cu ciocolata sau inghetata. Sa vad ce se intampla la mine.
Dumnezeu ne va ajuta!
bebelu86 spune:
fetelor pe voi va doare noada????
k pemine ma termina. dar nu stiu de la ce 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
21+ cu
Natalia Maria
Lorich spune:
bbebeluuu 

mi-a placut la nebunie cel cu clatitele!!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 19+
simis spune:
Bebelu numai daca stau prea mult timp pe scaun ma doare
Dc ma mai ridic si ma mai plimb ma lasa
Da is o lenesa...
sa treaca
loutzy spune:
Ralu si pe mine ma doare noada, dar de multe ori depinde si pe ce scaun stau. Ca daca stau pe unul tare, am ce ma plange.
Laura
20+ cu 
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 fetelor pe voi va doare noada???? k pemine ma termina. dar nu stiu de la ce ![]() Ralu si buburuza va ![]() Marriage Ticker ![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 21+ cu Natalia Maria SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |
pe mine, am zis c o fi de la atata stat pe scaun
dar tare naspa
e mortal Mircea Badea
+18 
si mami de Vlad (12.12.1999)