Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (53)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

bebelu ... f tare... il urmaresc frecvent pe tov. badea
nu exista emisiune inc are sa nu te strici de ras , crede-ma
si are un MAAARE talent la povestit ....

urmareste aventurile lui in italia.. mori nu gluma

mami 15+ cu posibil
lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Bebelu la sarcina cu Robert a fost durerea mea - noada- ma durea pe scaun, cand am ridicam parca mi se deplasa osul ala, ma durea si mai tare; acum inca nu m-a luat, dar ma astept...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

deci nu sunt singura cu noada dureroasa . ideea e ca am stat in pat pana mai dvrm si acu cum m=am pus p scaun m-a luat.

urmarim toata familia emisiunile dl Badea.
imi place la nebunie felul lui de a povesti. e demential

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 21+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

bebelu spune-mi te rog cum faci sa dai un citat sa se vada frumos asa cum faceti voi .....

mami 15+ cu posibil
lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

eu mi-am adus la serviciu o perna mica (de-alea de gasiti prin cora, carref) de cand am avut o chist bartholin si-mi prinde tare bine; am observat ca am tendinta sa nu mai stau asa dreapta in scaun (de unde cred ca si durerile voastre) - probabil asta ma asteapta si pe mine - ma sprijin mai mult pe noada, dar bebelina sta mai relaxata si eu ma simt mai bine.

15 +

think pink

Mergi la inceput

andri scri cum vrei sa iti apara aici unde ne raspunzi noua, si dupa iei cu copy paste si pui la semnatura (profil personal, editare profil, optiuni, semnatura)

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 21+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

Carmen imi pare tare rau si te inteleg...trebuie sa gasesti putere sa mergi mai departe..si atunci cand o sa vrea Dumnezeu o sa fie bine
Shines imi pare rau pt situatia de la birou...mai ales dupa concediu..
Bebelu ai aratat super la nunta...si..chiar..ai tot o miniburtica...

Mirela, vazand burtica ta, stau si ma gandesc daca a mea nu e prea mica...si mi se pare ca uneori falfaie bebeii finut...cred ca sunt miscari...

referitor la viata sexuala noi prestam mai rar, dar e ok pana acum..singura problema e cu lubrifierea..care e mai rara, eu am dat vina pe arefamul folosit pana saptamana trecuta...sau nu o fi el de vina??? mi-e frica sa cumpar un lubrifiant..si nici nu stiu..ca nu am folosit niciodata...

de asemenea urinez fff des, mai ales noaptea..de 3 ori ma trezesc si fac doar un pic..asa de deranj...

in rest, am fost la plimbare manastirile din Valcea..cam obosisera bebeii in masina...ca de nu prin toate comunele e drumul lin...dar a fost bine si folositor zic eu...

fluturas 16 + + ?

Mergi la inceput

capitolul 54

l=am facut acu k voi disparea ceva timp si nu stiu dc e cineva prin zona sa faca altu

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

fetelor, de cand sunt pe forumul asta tot nu m-am dumirit cum puneti link cu tickerele...

sanziana - sef de trib si 14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

fetelor pe voi va doare noada????
k pemine ma termina. dar nu stiu de la ce

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Su eu am uneori dureri mari in zona ultimei vertebre parca nici nu mai pot sta in fund dar eu ma stiu cu probleme la coloana.

Codruta cu de 21+

Mergi la inceput