Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (53)
Raspunsuri - Pagina 17
loutzy spune:
Simis si eu sunt la munca. Oricum mai toata ziua stau si caut retete pe net![]()
![]()
Laura
20+ cu 
simis spune:
Mda, si eu ma mai ocupam cu din estea,
dar de cand nu mai am chef sa gatesc...nu prea am mai cautat nimic
Si acuma chiar am de lucru (si m-am saturat)!
ziki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 ziki asta e ma bucur ca mormolocii mei sunt ok +18 ![]() si mami de Vlad (12.12.1999) ![]() |
asa este, asta e cel mai important, sa va ajute
doamne-doamne sa fiti sanatosi si iubiti! 
sanziana - sef de trib si
14+ cu
maimutzica10 spune:
buna fetelor,
ce zi racoroasa era azi dimineata in bucuresti! numai la mancaruri va sta gandul, ceea ce e foarte bine; io tot la 46 de kile sunt, desi mananc de cate ori am ocazia ![]()
am tot tinut sa va spun ca de-abia fac fatza sa citesc ce scrieti, sunteti harnice 
o zi minunata sa aveti !!
15 + 
think pink
vasilasanita spune:
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns si pe mine, ca s cam nelinistita, ca nu stiu daca e normal.
Am inceput sa simt copilasul de saptamana trecuta, il simteam toata ziua, f des. Acu il simt f rar si f insesizabil. E normal asa? eu ma asteptam sa fie mai puternice semnele.
20+
Dumnezeu ne va ajuta!
Lorich spune:
| citat din mesajul lui vasilasanita Va rog sa ma ajutati cu un raspuns si pe mine, ca s cam nelinistita, ca nu stiu daca e normal. Am inceput sa simt copilasul de saptamana trecuta, il simteam toata ziua, f des. Acu il simt f rar si f insesizabil. E normal asa? eu ma asteptam sa fie mai puternice semnele. |
Iubita, parerea mea e ca si-a schibat pozitia si nu mai loveste astfel incat sa-l simti la fel de tare; ei inca au mult loc pe acolo. De ex azi eu am simtit la mine ca ma loveste spre col asa (lovituri muult mai slabe).
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 19+

bebelu86 spune:
| citat din mesajul lui vasilasanita Va rog sa ma ajutati cu un raspuns si pe mine, ca s cam nelinistita, ca nu stiu daca e normal. Am inceput sa simt copilasul de saptamana trecuta, il simteam toata ziua, f des. Acu il simt f rar si f insesizabil. E normal asa? eu ma asteptam sa fie mai puternice semnele. 20+Dumnezeu ne va ajuta! |
stai linistita ca e normal
eu desi o simt de ceva timp, are mom cand nu o simt deloc. depinde cum sta. incearca sa papi niste ciocolata sau inghetata sa vezi cum imediat loveste.

Ralu si buburuza va

Marriage Ticker

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
21+ cu
Natalia Maria SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
vas spune:
Lorich, sa stii ca am impresia ca gandim exact la fel. De cate ori ma pregatesc sa scriu un raspuns daca intervi tu ...GATA
s-a dus scrisul meu ca raspunzi exact ce vreau eu sa spun.
Deci bebelu, cu sughitul lui bebe te-a lamurit Lorich, exact asa simteam si eu, iar cu miscarile care nu se mai simt la fel , e chestie de pozitia lui bebe.
De mancat eu am fasolica cu ardei copti, gatita de sotul.
De haine sa stiti ca mie mi se par super ieftine, cam intr-o saptamana ar trebui sa le primesc , va spun ce si cum arata atunci.
Andreea , mamica Elizei
13.05.2007
poze2
bebelicu
bebelu86 spune:
gata a dat al meu comanda
chiftele cu piure si salata de varza ![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
21+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!