Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (53)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor
io s treaza de la 6 jumatate
dollores sarumana de cafeluta
e cam mare burta mea
sper sa nu se crape mai mult decat e crapata, semnele de buna purtare le am de la vlad care s a gandit sa creasca numai in trim 3 de ma facusem cat o balena........si plecasem de la 49kg

fetelor sa avem o zi fara evenimente urate

+18 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Buna dimi!
Shines, sa ai o zi buna.
Doloress, si eu ieri am rasfoit albume cu Eliza si am avut asa niste nostalgii, cum eram noi doi in tinereti.
Mirela, si eu am vergeturisi sper sa nu apara altele noi , sa fie de ajuns astea.Acum la tine e de inteles ca doar sunt doi bebelusi.....ei chiar au nevoie de spatiu.

Ieri de pe la 15,00 m-am simtit tare rau...dureri de cap, vomitat, sper de saptamana viitoare cand intru in cea de.-a 15 saptamana sa se mai reduca simptomele ca uneori sunt distrusa.
Inca sunt cu tampon zilnic, picura maro, deja m-am obisnuit cu gandul si incep sa nu mai fiu asa stresata. Am reuit si eu sa dorm toata noaptea.
Va pup si o zi buna.

13+

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata burtici frumoase
si eu m-am trezit dimi ca la noi a tras o ploaie...si acum e cald de zapacesti
ce zici Mirela ca mi-ai facut pofta de echo si am sunat la o clinica aici langa bloc si azi la 16 merg la intalnirea cu bbpoatre aflu si sexul
pup toate fetele

Angie+17

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata, mulutmim de Doloress!

Ma simt mai bine, Shine pt grija, a fost tare rau drumul de ieri spre casa, eram sigura ca voi lesina....clar nu mai fac. Se pare ca a fost ceva de la fiere, eu n-am probleme, ins aacumc u sarcina s-a deranjat rau si mi-a dezechilibrat toate alea. Dr. mi-a dat vitamine, smecta si no-spa; eu am simtit ca am nevoie sa stau intinsa,sa dorm, asta am facut ieri si azi sut cam 90%me again.

Carmen imi pare tare, tare rau, altceva nu stiuc e sa mai zic, ca stiu ca ti-e prea greu si nimci nu ajuta.

djLaura ti-au zis si fetele, si eu mai am asa ceva, se intind ligamentele, creset uterul, bebe, cat timp nu simti burtica tare e ok, daca se intareste baga un no-spa.

bebelu eu n-am mai prins pozele de la nunta , cred ca nu ami sutn publice, tre sa ma urnesc sa intru pe picasa, sa mai vad si alte burtici.

Mirela de ce nu dai cu crema anti-vergeturi? Apa mutla bei? Si asta ajuta.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 19+

Mergi la inceput

vas ai grija cu efortul legat de picaturile colorate
angi bafta la eco
lori ma dau cu crema de la elancyl si beau si apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Neata fetele!
Avem si noi voie o dimineata, nu?
Ca eu sunt cheauna fara ea!
Sa avem o zi buna!

Mergi la inceput

simi te invit la un capuccino
asta am baut eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui simis

Neata fetele!
Avem si noi voie o dimineata, nu?

Daaa...multumesc!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Neata' fetili cochetili'!!!
Astept si eu o cafeluta... pe care cafeluta eu o beau apoape zilnic... pt ca e pe post de diuretic la mine. Dar... azi dorm cu capul pe birou... asa ca astept cat mai multe cafelute de la voi. Primesc si scobitori... poate imi pot tine ochii deschisi cat de cat, pt ca al meu sef se tot plimba pana la mine in birou de nici nu pot sa imi termin mesajul. Poate vrea sa il iau de urechi!!!
Va pupik!

Happy 19+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Fetele am tot vazut ca vorbiti de . Voi beti cafea cafea, cu cofeina sau deaia decofeinizata. Mie toti medicii la care am fost mi-au interzis complet cafeauau aia cu cofeina. Sincer mi-e frica sa beau si ciocolata calda . As bea un frappe si cu ochii si este singurul lucru de care m-e pofta de cand sunt .

Codruta cu de 21+

Mergi la inceput