Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (53)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Mersi Mirela, da eu is moarta dupa cafea tare si fara zahar,
de cand sunt gravi nu am putut bea cand mergeam
la terasa decat cafea sau limonada, ca altfel
chemam ratele pe langa mine
Nici acuma nu pot bea altceva,
da mi asa de pofta de neste coniac...
Cred ca is usor nebuna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

neata fetili

angie a plouat la cta azi-noapte ? am dormit bustean ... dar nici pe jos n-am vazut semne. a ... tic-tac emotii pt echo ? lasa.. iti vezi bucuruza si ai sa fii

codruta peste tot unde citesti nu-ti interzice cu desavarsire cafeaua. eu beau , cand si cand 1/2 cana de cafea + 1/2 lapte , uneori beau si pepsi , uneori, dr. mi-a spus ca atata timp cat nu fac excese e ok. Mai ales inainte sa merg la echo sa beau putin pepsi sa nu mai doarma chiriasul sa-l poata vedea pe toate partile

puuup

mami 15+ cu posibil
lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Codruta, mie ambii dr mi-au zis ca pot face tot
ce faceam inainte dar cu moderatie, adica pot
bea o cafea, in cazuri mai speciale cate doua,
ca doar sunt gravi nu sunt pe duca

Mai fumati careva dintre voi cate o tigarusa din cand in cand?
Sau numai eu sunt denaturata?
Oricum imi linistesc constiinta singura, ca a zis dr
ca pot fuma max 5 pe zi, dar in gen bag vreo 2 si
asta numai de o sapt de cand nu mai am greturile alea criminale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Andri puna idee mi-ai dat cu pecsi' cand ma duc la eca ca sa nu doarma gogoshica. Pt ca piticul meu nu a vrut sa isi desfaca piciorusele sa vedem si noi o putzulica, ceva acolo, iar dl sot, mai destept, zice ca eu am fost de vina pt ca am mancat inainte de eco si apoi bebe era satul si a adormit, si de aia nu am vazut nimic.
Dar merci de pontul cu suculetul inainte de eco!!!

Happy 19+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

aaa
marturisc in fata marii nationaler ca acum vreo 2 zile am facut pene carbonara , care se fac cu vin alb si care.. cand am deschis sticla de 3/4 , si mirosea dumnezeieste si... mi s-a facut o pofta , mi-am pus in pahar si am baut sa spun 3-4 inghitituri , nu mai mult , a fost... eliberator nu-s bautoare dar waw... si nu spun ?! m-am ametit .... ma gandeam sa nu-i fi facut cevba lui bebe sa se ameteasca si el , dar m-am linistit gandindu-ma ca o avea bb poftele lui si ca pot si eu bucata pofta , cate o data , satisfacuta.

asta apropo de faza cu coniacul ... imi placea seara inaitne de sarcina sa mai beau uneori uischi acu' nici sa nu-l vad

mami 15+ cu posibil
lumina si putere

Mergi la inceput

mica_daria .. pontul e dat de dr. ... deci stiu ei ce stiu
si noi suntem ascultatoare si prestam la pepsi inainte de echo cu vreo 15-30 min

mami 15+ cu posibil
lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Codruta, eu nu prea beau cafea de fel, dar acum mai iau uneori lapte cu cafea de la automat....e slaba si foarte rar beau. In schimb eu eram cu ciocolata pe care acum am rarit-o tare de tot. Mai iau cate o bucatica uneori( si eu care bagam una intreaga). ieri am baut o gura de Cola de pofta dar nici din aia nu mai beau deloc.
Poate reusesc sa renunt la ciocolata pe viitor daca tot am reusit acum.
Mirela, nu mai fac efort deloc. Eliza a inteles ca nu mai pot sa o iau in brate deloc si asta a fost punctul forte. Acum incerc si sa merg mai incet ca de obicei ca era uragan cand treceam pe undeva. Acum sunt linistita.
carmen, multi pupici de la noi. Sunt unele lucruri care nu depind de noi sub nici o forma.

Eu mi-am gasit niste pantaloni de gravidute foarte draguti si o sa-mi comand . Uite astia http://www.rodina.ro/deetales.php?id=1&prod=02110308#paginator
Va pup !

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Neata burtici

Lori pozele sunt inca acolo. vezi k la semnatura mea e omuletu ala care face poze. da click pe el si te duce la poze

Angi bafta la eco. sa vi cu carucioru colorat. si pe mine m=a apucat nebunia cu mersu la eco, dar ma gandesc k oricum marti am morfo. asa k incerc sa mai rezist pana atunci

Vas super tari panatalonii. sa ne zici si noua cum sunt dupa ce ii primesti. mi-as da si eu comanda dar nu stiu cum e cu marimile. eu de ex am acu 38 si vad k astia incep de la 40.

Simo sa ai o zi frumoasa si usoara

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 21+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

vas mi se par f bune preturile
si eu intentionez sapt asta sau viitoare sa-mi iau ca nu-mi mai vine deecat o pereche de pantaloni de in si 2 fuste de vara. atat!
oferta ta e f bine venita

mami 15+ cu posibil
lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Neata burtici

Lori pozele sunt inca acolo. vezi k la semnatura mea e omuletu ala care face poze. da click pe el si te duce la poze

Angi bafta la eco. sa vi cu carucioru colorat. si pe mine m=a apucat nebunia cu mersu la eco, dar ma gandesc k oricum marti am morfo. asa k incerc sa mai rezist pana atunci

Vas super tari panatalonii. sa ne zici si noua cum sunt dupa ce ii primesti. mi-as da si eu comanda dar nu stiu cum e cu marimile. eu de ex am acu 38 si vad k astia incep de la 40.

Simo sa ai o zi frumoasa si usoara

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 21+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

bibiloi,manca-te-ar mama, ce faci? cresti,cresti si ne ajungi !

bibiloiu' cu bb

Gabriela
25 + viitoare mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput