Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (53)
Raspunsuri - Pagina 10
bebelu86 spune:
dc a fost doar atat, nu cred k e probl
asa k nu iti face griji 

Roxx am inteles acu. si eu voriam sa merg la 23s si mi-a zis k e cam marisor si sa vad si eu cum fac sa merg la 22s.
si cand merg marti acu, am 22s si 1z. ![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
21+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
Lili_g spune:
djlaura nu cred ca e problema. Daca nu te mai doare nimic e OK. Urmareste ce se mai intampla. Se lai intind ligamentele, pielea, poate ai facut o miscare mai brusca....
Fi atenta dar nu cred ca e de spriat.
bebelu86 spune:
noapte buna burtici
ne auzim maine 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
21+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
djlaura01 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 dc a fost doar atat, nu cred k e probl asa k nu iti face griji ![]() ![]() ![]() Roxx am inteles acu. si eu voriam sa merg la 23s si mi-a zis k e cam marisor si sa vad si eu cum fac sa merg la 22s. si cand merg marti acu, am 22s si 1z. Ralu si buburuza va ![]() Marriage Ticker ![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 21+ cu Natalia Maria SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |
mersi bebelu si apropo multumim de listuta si noul capitol

djlaurao1
13+
djlaura01 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lili_g djlaura nu cred ca e problema. Daca nu te mai doare nimic e OK. Urmareste ce se mai intampla. Se lai intind ligamentele, pielea, poate ai facut o miscare mai brusca.... Fi atenta dar nu cred ca e de spriat. ![]() |
mersik lili de raspuns

djlaurao1
13+
Shines spune:
gata si eu..ma bag la somn desi trebuia sa dorm deja..dar am avut ora de masaj (cu unt de shea care miroase demential)..ora de ascultat muzica cu bebe..ii pune tasu castile sa auda mai bine si sta si asteapta reactii..cat canta muzica sta linistit..pe urma sa vezi tumbe..se misca burta in toate directiile
si tati are lacrimi in ochi de bucurie
dim la 5.45 suna ceasul si incepe distractia pana maine seara la 6 cand ajung acasa

somnic usor..sa fiti cuminti si fara dureri, ne auzim maine seara

la burtici
Simo
21
melanies spune:
Buna fetele!
Incerc sa tin pasul cu voi dar numai cu cititul din pacate pt ca ajung rupta de oboseala de la munca si nu mai am energie sa si scriu.
Am vazut ca discutati de
... dr mea mi-a zis ca e ok doar ca dupa 16 saptamani nu e voie in pozitia clasica si mi-a dat si o explicatie pe care nu o mai tin minte foarte bine, ceva de genul ca se exercita presiune pe nu stiu unde si nu mai ajunge sangele la inima cum ar trebui. Asta e valabil si in timpul somnului. Chiar mi-a zis sa pun o perna in fata si una in spate, daca ma rasucesc sa nu ajung culcata pe spate sau pe burta. In fine, daca as face ca ea ar trebui sa-l culc pe barbata-meu pe jos asa ca folosesc doar o perna pe care o mut dupa cum e cazul.
In rest toate bune pana acum, azi intram in sapt 15 si abia asteptam ecografia de pe 16 septembrie sa aflam ce este.
Felicitari tuturor fetelor care au aflat ce au!
Bun venit fetelor noi si sarcini usoare si la termen!
Doloress spune:
Buna burticute! De fapt va las o cafea pentru maine ca acum cred ca dormiti toate (in afara probabil de Canada
) 
Eu cu vacanta mea n-am mai avut timp sa va citesc, decat azi putin de tot... printre picaturi. Noroc cu serviciul ca altfel n-as avea deloc timp de forumeala.
Voiam sa zic Bun venit fetelor noi, imi pare tare rau Carmen
(credeam ca nu mai au cum sa vina vesti proaste de-acuma la Odiseea noastra...), am vazut poze cu burtica mica de Bebelu si burtica mai mare de MIrela, 
Bebelu ai fost o nasica tare frumoasa si delicata, imi place tare de voi doi ca sunteti mereu imbratisati in toate pozele, iaca asa eram si noi, pana la Patrick, deodata vad ca nu mai avem nici macar vreo poza asa. Bine, al meu cupil e super-gelos, face criza de nervi daca ne pupam. Asa ca ne pupam pe furis. ![]()
djLaura se intind ligamentele, stai linistita, pe mine mai mereu ma doare buricul dar sigur nu sunt contractii, ca alea le stiu bine, sunt mai jos si resping in spate asa.
-15+ cu posibil 
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!