Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (126)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Salutare.... de acasa Desi ar fi trebuit sa fim in Mangalia la ora asta, din pacate masina noastra n-a fost de acord si s-a oprit la km 50 pe autostrada Inca nu stim ce are, in vreo jumatate de ora ajunge sotul cu ea in Buc (pe mine si pe Sebi ne-a luat socra-miu de dimineata, sotul a ramas sa astepte platforma sa-l tracteze)... Sunt in butoi rau de tot... Am asteptat atat de mult ziua asta, sa plec in concediu, sa fug de casa asta blestemata si de soacra-mea, sa uit de toate... Si acum... S-a dus vacanta mea, s-au dus si banii, inca nu stim ce are masina, sunt mai multe variante, de la unele mai usurele pt buzunar pana la unele pe care nu le pot acoperi Aveam si noi 1000 euro in banca, strangeam sa facem avansul pt casa, acum se vor duce pe masina... Nimic nu ne iese... Cand zicem si noi ca gata, iese soarele si pentru noi, apare o chestie d-asta de ne zguduie din tatani si ne aduce cu picioarele pe pamant... Simt ca este ceva care ne tine legati de casa asta, si nu mai suport!!! Stabilisem ca de la 1 sept sa plecam, era ok, ca plecam la mare, reveneam sambata seara si duminica dimineata ne mutam, acum trebuie sa mai stau 4 zile in casa asta si nu stiu daca mai pot!!! Simt ca am ajuns la capatul puterilor... De la ora 4 plang aproape intr-una, nu ma mai pot opri...

Imi pare tare rau ca va incarc cu problemele mele, dar trebuie sa ma descarc undeva, ca altfel simt ca explodez...

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR 0,5 kg... si apoi inca 3, daca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

xela, multa putere, n-am cuvinte...

haircut, multumesc pentru ai intrebat de noi, esti o draguta! Suntem ok in linii mari, inca am dureri la alaptat, acum iau antibiotic si sper sa se rezolve. Irina e bine, mananca orice-i dau, n-am vazut asa ceva, la ce probleme am avut cu cealalta la capitolul asta... M-a impresionat povestea cu pauza de alaptat, asa e, fetele noastre sunt mai dependende de noi decat credem.

cris.d, WB si felicitari pentru dintisorii Emei! Cunosc prea bine maraiala de care zici, Ema ta, cu Irina mea si Irina catalutzei parca ar fi surori! Iti dau PM.

Cuscra, sunt mandra de ginerele meu si frumos si cuminte, ce mai, Irina e o norocoasa!

de Isabela si Irina (februarie 2010)

Mi-era dor de voi! Ce i-ai dat sa pape Irinucai pana acum? Irina are vre-un dintisor deja?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Sa o laud si eu pe Mara mea desi stiu ca alti bebelusi sunt mult mai avansati la capitolul asta....de vreo saptamana se deplaseaza cu spatele.

_
Mirela mami fericita de Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 7 kg

nici ema nu umbla, se deplaseaza pe spate, ca impinge de kur in sus, pe calcaie si se duce inapoi cu totul, dar nici vorbaa de mers in 4 labe.
insa la categoria "cioara" sunt taaare fericita ca azi a stat muuult in funduletz, cu redresari, intins dupa diverse si revenit.nu mai pica usor in nas/pe spate. si ea pare fericita tare, dar mai nasol e ca tre sa stau cu ea si in garda, ca daca pica e...tare (afara pe iarba, in casa pe o paturica subtire) si cam duduie. s-a intamplat de 2 ori, dar si-a revenit rapid cu zambete

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Si Luc tot la faza asta e, si abia acum a inceput sa "ma-ma-ma" -iasca si el. E asa simpatic! Noi faceam pariuri ce o sa spune intai: ma-ma, ta-ta sau de-de Mami a castigat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

salutari din mamaiaa!!!!!

mai "vorbim"....va doresc noapte buna!

mama unui pui...Stefan

Vacanta frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Salutare.... de acasa Desi ar fi trebuit sa fim in Mangalia la ora asta, din pacate masina noastra n-a fost de acord si s-a oprit la km 50 pe autostrada Inca nu stim ce are, in vreo jumatate de ora ajunge sotul cu ea in Buc (pe mine si pe Sebi ne-a luat socra-miu de dimineata, sotul a ramas sa astepte platforma sa-l tracteze)... Sunt in butoi rau de tot... Am asteptat atat de mult ziua asta, sa plec in concediu, sa fug de casa asta blestemata si de soacra-mea, sa uit de toate... Si acum... S-a dus vacanta mea, s-au dus si banii, inca nu stim ce are masina, sunt mai multe variante, de la unele mai usurele pt buzunar pana la unele pe care nu le pot acoperi Aveam si noi 1000 euro in banca, strangeam sa facem avansul pt casa, acum se vor duce pe masina... Nimic nu ne iese... Cand zicem si noi ca gata, iese soarele si pentru noi, apare o chestie d-asta de ne zguduie din tatani si ne aduce cu picioarele pe pamant... Simt ca este ceva care ne tine legati de casa asta, si nu mai suport!!! Stabilisem ca de la 1 sept sa plecam, era ok, ca plecam la mare, reveneam sambata seara si duminica dimineata ne mutam, acum trebuie sa mai stau 4 zile in casa asta si nu stiu daca mai pot!!! Simt ca am ajuns la capatul puterilor... De la ora 4 plang aproape intr-una, nu ma mai pot opri...

Imi pare tare rau ca va incarc cu problemele mele, dar trebuie sa ma descarc undeva, ca altfel simt ca explodez...

poze bebe Sebastian

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

Off, imi pare asa de rau ca esti suparata. Faza cu masina ramasa pe autostrada am patit-o si eu cand ma intorceam de la Cta, din fericire la noi a fost ceva extrem de simplu de inlocuit, insa stiu ca e demoralizator sa ramai cu bebe in drum.
In legatura cu faptul ca nu mai rezisti in casa aia.....de ce nu iesi la plimbari foarte lungi sau vizite pe la prieteni. Ai rezistat tu atat...nu claca pe ultima suta de metri. Si poate masina nu are ceva grav si va puteti relua vacanta.

Hai mami de bebe scump....nu mai plange! Uita-te ce bebe ai in brate si sterge-ti lacrimile! Noi suntem aici cand ai nevoie sa te descarci.

_
Mirela mami fericita de Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:

poze bebe Sebastian

o sa treaca si astea. inca un pic de rabdare...

Mihaela, mami de Florin Cristian (sagetator din 2009) (povestea nasterii)

AMR 6 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:

poze bebe Sebastian

Noi suntem aici langa tine,nu ne incarci cu nimic,de aceea suntem un grup de mamici,sa ne ascultam,ajutam,destainuim,glumim,invatam...si tot ce presupune un grup....ca e despre bebe sau nu....Noi putem fi langa tine moral,sa te sustinem,te intelegem prin ce treci(am trecut si noi mai mult sau putin prin astfel de chestii)si iti dorim sa fii cat mai puternica ca sa depasesti aceste momente...aveti grija de voi...

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate"

Mergi la inceput

fie-mea a pus stapanire pe mine,suntem la somnul de amiaza,nu pot pleca din pat,e cu mana pe san,cum dau sa ma ridic ochii mari cat cepele...eu vad partea plina a paharului:MITITICA VREA SA MA ODIHNESC SI EU,dar sotul vede partea goala:PRETEXT SA STAU DEGEABA

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate"

Mergi la inceput

oare ce mai face dastefa?cum e bebelina ei?
Plateea si bbto?
MP si cei 2 cavaleri?
Alexutza am inteles ca e in CO....

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

neataaaaaaaaaa...
simpli... mc de intrebare. eu iegzist pe undeva pe aici dar recuperez din greu si numai nu va ajung.

vreau sa spun condoleante xelei si sa va dea Dumnezeu putere si sa ii doresc lui evyme sa treaca repede astea 4 zile. te inteleg perfect. la mine functie de minune plecatul de acasa si venitul seara la culcare!

sanatate lillo!

pup fluturelele, revin, dar pe sponci, ca iar invat, iar am examene...

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput