Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (126)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

miki...iaurtul a fost asa...momentul in care a fost el sesizat...dar in general nu mesteca....si io branza cu mamaliga nu i le blenduiesc...si, din lingura....el nu ia toata compozitia...ci..o soarbe, daca ma intelegeti...

aoleu...stau ca pe jar...o astept pe tanti aia de mai bine de o ora...domnie frate...i-am fc si reteta lu' simpli...aia cu mar+para + scortisoara..putin fierte si blenduite...ca sa aiba ce sa-i dea la 10...si ea....de zici ca vine...din prietenie, nu pe bani.

macar 2 ore de smotru sa prind...k ce sare...nu garantez pt jiji

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR <7.....ma iau la tranta cu ele!!!!!...

Imi pare rau ca o astepti pe tanti aia, pe banii si nervii tai.

Cat despre sorbit...stim...soarbe si din lingurita www.chicco.ro/produse/anteprescolarul-4/hranire-28/set-2-lingurite-plastic-12-luni-1351.html" target="_blank">asta de plastic. Este mult mai prietenoasa ca forma, fata de multe altele, dar e mai mica. Uneori reusesc si eu sa ii bag lingurita in gura si sa ii introduc tot continutul... Rabdare...Rabdare...Rabdare... O sa si inceapa sa mestece...

Eu faceam concurs de mers de-a busilea, ca sa prinda miscarea...Acum ma intrece .
Apoi mestecam in gol, ca sa ii arat miscarea... Acum am rabdare sa mestece in ritmul lui. Ii fac papica de consistenta mai groasa... Si ca sa ma laud, ieri a papat legume blenduite si morcovul pasat cu furculita, in piure!!! Adica nu era tot blenduit. Si a papat, mai sorbit mai mestecat. Ideea e ca eu si la fructe, ii amestec branzica si biscuitii maruntiti la rasnita de cafea, cu fructe si la final ii dau fructe fara altceva, ca sa fie consistenta mai lichida la urma. La pranz, ii dau piure, apoi cateva lingurite de supa... Dar mesteca mai mult decat acum 1 luna (cand nu prea mesteca )...ca sa zic asa...

Dar daca nu are dintisori...cu ce sa mestece...zic si eu . Poate ma insel.

Mihaela, mami de Florin Cristian (povestea nasterii)

AMR 6 pan'la nunta

Mergi la inceput

LML Yannis

ce mai faci pui mic? ne e dor de tine...de voi!

Mihaela, mami de Florin Cristian (povestea nasterii)

AMR 6 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Bea La multi ani sotului!ce ai urat tu pt el si noi va uram....
multumim de coffee
Dece
Dulcineea,mi-am adus aminte,Ariana nu a vrut deloc bibe,nici macar ala TT(care imita sanul)dar canita cu cioc ,odata am incercat cereale cu iaurt diluat cu lm si a papat,dar acum numai apa serveste din ea.....dar a fost interesant cu bibe nu a vrut si canita da
Lillo de Ariana sa te faci bine

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Ladies si un banc ca sa ne destindem:
- Sotia mea este pur si simplu un înger. Dar a ta?
- Fericitule, a mea este înca în viata!

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neata!!!

Bea sa-mi traiasca cuscrul!

Dece spor la treaba!

Miky ce-mi place de tine vorbareata.

MP unde estiiiiii?

_
Mirela mami fericita de Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui gmilady

Ana_g si bbx a stagnat in luna 7 (acum insa a luat in 2-3 zile 250 g, probabil avea de recuperat + apetitul dat de vitamina c). Sa va bucurati din plin de mare La fel si Al3csei

Eu m-am intors acasa langa puiul meu dintos

Am avut o vreme de nota 2000 !!!! Am avut de toate si valuri si apa calda (in ultima zi o simteam fierbinte de cat de arsa eram.

Multumim pt urare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Miky ce-mi place de tine vorbareata.

_

AMR 7 kg

Mihaela, mami de Florin Cristian (sagetator din 2009) (povestea nasterii)

AMR 6 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Citat:
citat din mesajul lui gmilady

Ana_g si bbx a stagnat in luna 7 (acum insa a luat in 2-3 zile 250 g, probabil avea de recuperat + apetitul dat de vitamina c). Sa va bucurati din plin de mare La fel si Al3csei

Eu m-am intors acasa langa puiul meu dintos

Am avut o vreme de nota 2000 !!!! Am avut de toate si valuri si apa calda (in ultima zi o simteam fierbinte de cat de arsa eram.

Multumim pt urare

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Bine ai revenit! Sa va fie de bine vacanta!

_

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Bea, sa-ti traiasca sotul! Sa va iubiti mereu la fel de mult! Multumesc de cafea!

Eu nu inteleg cum nu va trec voua cerealele prin tetina de 6m+ Maia papa asa in fiecare seara, a avut si cereale cu orez simplu si orez cu roscove si orez cu porumb si tapioca si toate au trecut prin tetina. A mancat la inceput cu tetina nr 2 si se chinuia prea tare, de curand am trecut la nr 3, so...nu inteleg ce-i la voi...

Nic0le, va pupam!

Ratusca, have fun!

Milady, l-am admirat de bbx sunteti tare simpatici toti ma bucur ca v-a fost bine la tara.
Am admirat si zgubiliciul care a crescut si pe frumusica de Mara niste scumpe sunt...

Dece, spor la treaba! Tre sa incerc si eu reteata asta cu scortisoara ca prea multe spuneti ca e buna

yanis

CrisD, WB! we missed you mi-au lipsit postarile tale relaxate

myky, drum bun si concediu placut!

Lillo, sanatate multa!

Noi am papat fructele in parc, cu un succes nebanuit. Cred ca au fost peste 200ml si i-a ras imi place treaba asta cu papa in deplasare. Parca papa si mai curat ca acasa..

Azi vine tati

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Ladies si un banc ca sa ne destindem:
- Sotia mea este pur si simplu un înger. Dar a ta?
- Fericitule, a mea este înca în viata!

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

multumim de capitol si felicitari ca ai reusit sa-l faci

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput