Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (126)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Citat:
citat din mesajul lui larisel

ayanna Poti incerca la masa de dupa-amiaza chestii gen grish cu lapte, orez cu lapte, cereale cu lapte... Deshi daca alergia este la lactoza din laptele de vaca se pare (nu am aprofundat subiectul) ca nu ar fi si la iaurt, smantana, unt, branza etc...doar la lapte.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

AMR 2 (+11)

Ce fel de lapte?
Ca imi face alergie la tot...lapte praf, lapte de vaca, branza, smantana...nu i-am dat sa pape niciuna din astea, dar a facut reactie la simplul contact, ca am verificat...:(

lapte de mama
lapte de capra
lapte de vaca fara lactoza (lp)
lapte de soia (lp)

si or mai fi...

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

AMR 2 (+11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

neata!!!!!!!!!!!!!!!

eu am fost ieri la srevici............

azi va fac cinste repede cu o cafea mareeeeeee....................si o felie de tort ca e ziua sotului meu.......
sa traiasca, sa fie sanatos si sa ma iubeasca:)

si maine facem 4 ani de casatorie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
la inca vreo 1000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

va pup
aveti grija de voi si de pufuleti!!!!!!!!!!
o zi minunata!!!!!!!!!!!

la sora mea i-a iesit beta 8546.....corespunde la 6-8 sapt......ea sambata trecuta era de 5...so cred ca e bine.......................

Doamne ajuta!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.prodal.ro/images/cocktails/passion_caffe.jpg

http://www.mondocafe.ro/meniu/19.jpg

http://www.scrollbar.dk/events/20080509.Final.Fantasy.Night/photos/scrollbar_drinks.jpg

paa ca raman acasa:)

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetiliiiiiiiiiiiiii.....

simpli...imi place la nebunie ideea cu motto-urile..super

milady...mi-e lene sa caut un emoticon care sa exprime usurarea....de fapt mi-e lene tot timpul ..le fol doar cele care apar...deci nu e jiji singurul intarziat( ei...nu-i chiar intarziat..imi place mie sa exagerz...sa nu sara fetele sa-mi zica ca, pe langa faptul ca sunt so-acra..sa mai fiu si ci_oara)

larisel..mercic de pont...( desi tasu a facut ca trenul cand a auzit de bucati....OMORI COPILUL)

Ayanna....stiu o mamik in parc care i-a dat bb lapte de soia de la humanna...tot asa cu alergii....si crd ca poti incerca sa-l folosesti la grish..orez..ma rog ca baza la cina...

bea...sa-ti traiasca sotul ... inca multi ani , muuuuuuuuuuuulti de casnicie....sa va iubiti si sa fiti sanatosi si sa va cresteti ivanelul in liniste si armonie

LML...puiului de grtec....ne e dor de el

jiji in jur de ora 4 are momentul de frichineala...rostogoliri...bla..bla...de ma trezeste cu totul ...nu stiu ce ar face daca ar fi intr-un patutz de copil...ei, s-ar fi obisnuit acolo...apoi suge...si nu adoarme neaparat cu tt in gura..daca se satura..se intoare cu kru la mine...

azi voi avea treaba...vine tanti ( sper) de ma ajuta la curatenie...si vreau sa stea cu jiji...avem o gars de inchiritat si sa ma duc la smotru ( prefer sa fac eu..sa stiu sigur ca e curat asa cum trebuie)

sa aveti o zi superbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR <7.....ma iau la tranta cu ele!!!!!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Suntem ok in linii mari, inca am dureri la alaptat, acum iau antibiotic si sper sa se rezolve. Irina e bine, mananca orice-i dau, n-am vazut asa ceva, la ce probleme am avut cu cealalta la capitolul asta... M-a impresionat povestea cu pauza de alaptat, asa e, fetele noastre sunt mai dependende de noi decat credem.

Cuscra, sunt mandra de ginerele meu si frumos si cuminte, ce mai, Irina e o norocoasa!

de Isabela si Irina (februarie 2010)

Neata!

Ma bucur ca sunteti mai bine, chiar ma gandeam ca nu mai aveti acelasi timp de dinainte...asaaa, in intrarile noastre din 2 in 2 . Ma bucur ca Irina papa. Frumoasa e, si in curand se face si mare!

Mihaela, mami de Florin Cristian (povestea nasterii)

AMR 6 pan'la nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

asa..pai ce sa va zic dragelor...pe langa faptul ca jiji la aproape 8 luni inca nu sta f bine in fund,...etc ( el la toate e mai ardelean...adik..incetul , fara graba) azi mai aflu una...
in parc ii dadeam iaurt....si o mamik....aoleu, luca nu mesteca el trage ca din tt????
dumiriti-ma si pe mine....jiji intr-adevar nu mesteca sau cel putin asa observ io. plus ca daca simte ceva mai mare...aoleu isi face o greatza!!!!!!!!....

cum sa procedez? mama respectiva mi-a zis sa-i dau cate o bucata de ceva....( daca se ineaca ca zaludu'?)

mai e vreun intarziat din asta....deci a se tine cont de varsta lui...

of, of mai, mai..

gata de maine...tre sa iau masuri..mi-e drag de mor ...dar....totusi, as vrea sa-l invatz independent....nu sa-i dau cu lg pana la 40 si sa-i duc ghiozdanul la sc pana in cl a 8-a...ce naiba...

ia sa mai citesc pana da semne de nani..

Decenuela eu am trecut de curand de la lingurita de silicon, din care sorbea, la una de plastic din care mai soarbe uneori. Si Kiti are 8 luni si putin. Ca sa il ajut sa mestece, i-am dat de ex branzica de vaci nebagata la blender, sa iasa tot crema aceea, ci un pic frecata cu lingurita in compozitie. Cand dadea sa se inece, mestecam in gol, ca sa ii arat.
Acum ii dau cate un biscuit pe zi, biscuti de bb. si daca la inceput rodea 1/4, ieri am constatat ca a papat aproape tot biscuitele.
Si apoi pana nu i-au iesit dintisorii, asa, macar un pic, nu s-a omorat sa mestece.

M-am intins ca o placinta.

Nu iti fa probleme. O sa mestece. La iaurt tu ce ai mesteca asa de zor?!? Lui Kiti i-l puneam in bibe, cand ne prindea masa de iaurt in parc.

AMR 6 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna dimineata si de la noi.
bea la multi ani sotului si cat mai multi ani de casnicie!.
eu ocupata cu liste, bagaje, maine plecam asa ca pan spat viit cand ne intoarcem raman nerecuperata... si nu stiu dak voi ave atimp sa recuperez dupa ca de usor e facut sa faci bagaje dar la intoarcere... brrrrr....
asa ca va pup si sa auzim numai de bine

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Neatza!
Oani. Multumesc de sfaturi. Azi sunt mai bine putin, adica suport ochelarii si pot sa ating urechea fara sa imi vin sa plang. Eu am o sensibilitate la ambele urechi si fac otite externe cam de 2-3 ori pe an. De aia am presupus ca si acum tot externa e si nu am mai fost la medic. Oricum daca nu trece complet pana maine seara, vineri ma prezint la dr.

Decenuela nici piticul meu nu mesteca. Ce sa mestece la o pasta mai mult sau mai putin lichida? I-am dat (si aici astept rosii cat pentru bulionul pe urmatorii 5 ani) cate un pufuletz si la ala mesteca si plescane.

Bea la multi ani sotului tau! Si la multi ani impreuna!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

neata!!!!!!!!!!!!!!!

eu am fost ieri la srevici............

azi va fac cinste repede cu o cafea mareeeeeee....................si o felie de tort ca e ziua sotului meu.......
sa traiasca, sa fie sanatos si sa ma iubeasca:)

si maine facem 4 ani de casatorie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
la inca vreo 1000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

va pup
aveti grija de voi si de pufuleti!!!!!!!!!!
o zi minunata!!!!!!!!!!!

la sora mea i-a iesit beta 8546.....corespunde la 6-8 sapt......ea sambata trecuta era de 5...so cred ca e bine.......................

Doamne ajuta!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.prodal.ro/images/cocktails/passion_caffe.jpg

http://www.mondocafe.ro/meniu/19.jpg

http://www.scrollbar.dk/events/20080509.Final.Fantasy.Night/photos/scrollbar_drinks.jpg

paa ca raman acasa:)

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Multumesc de coffee! Buna!
Mai ales ca e insotita de asa vesti bune!
Multi ani sotului , sanatosi, voiosi si alaturi de tine(voi)!
Si numai ganduri bune surorii tale! Sarcina usoara!

AMR 6 pan'la nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Neatza!
Oani. Multumesc de sfaturi. Azi sunt mai bine putin, adica suport ochelarii si pot sa ating urechea fara sa imi vin sa plang. Eu am o sensibilitate la ambele urechi si fac otite externe cam de 2-3 ori pe an. De aia am presupus ca si acum tot externa e si nu am mai fost la medic. Oricum daca nu trece complet pana maine seara, vineri ma prezint la dr.

Decenuela nici piticul meu nu mesteca. Ce sa mestece la o pasta mai mult sau mai putin lichida? I-am dat (si aici astept rosii cat pentru bulionul pe urmatorii 5 ani) cate un pufuletz si la ala mesteca si plescane.

Bea la multi ani sotului tau! Si la multi ani impreuna!

Insanatosire grabnica si fara complicatii!

AMR 6 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

miki...iaurtul a fost asa...momentul in care a fost el sesizat...dar in general nu mesteca....si io branza cu mamaliga nu i le blenduiesc...si, din lingura....el nu ia toata compozitia...ci..o soarbe, daca ma intelegeti...

aoleu...stau ca pe jar...o astept pe tanti aia de mai bine de o ora...domnie frate...i-am fc si reteta lu' simpli...aia cu mar+para + scortisoara..putin fierte si blenduite...ca sa aiba ce sa-i dea la 10...si ea....de zici ca vine...din prietenie, nu pe bani.

macar 2 ore de smotru sa prind...k ce sare...nu garantez pt jiji

Mergi la inceput