Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (126)
Raspunsuri - Pagina 12
gmilady spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela cris.d...bine ai revenit...hai mami ca nu e dracu atat de negru...viatza merge inainte...din cate-am fost aseara am mai ramas.....na, cate suntem...dar inercam sa supravietuim... asta incepusem dupa amiaza..sa continui...da cine mai tine minte?????? meniu pranz supa de rosii mamaliga + branza+ galbenus+ un pic de iaurt pt a fi mai fluida compozitia. mancat moldoveanul de a rupt acu sa ne laudam si noi de....ca de asta suntem aici nu??? asa..pai ce sa va zic dragelor...pe langa faptul ca jiji la aproape 8 luni inca nu sta f bine in fund,...etc ( el la toate e mai ardelean...adik..incetul , fara graba) azi mai aflu una... in parc ii dadeam iaurt....si o mamik....aoleu, luca nu mesteca el trage ca din tt???? dumiriti-ma si pe mine....jiji intr-adevar nu mesteca sau cel putin asa observ io. plus ca daca simte ceva mai mare...aoleu isi face o greatza!!!!!!!!.... cum sa procedez? mama respectiva mi-a zis sa-i dau cate o bucata de ceva....( daca se ineaca ca zaludu'?) mai e vreun intarziat din asta....deci a se tine cont de varsta lui... of, of mai, mai.. gata de maine...tre sa iau masuri..mi-e drag de mor ...dar....totusi, as vrea sa-l invatz independent....nu sa-i dau cu lg pana la 40 si sa-i duc ghiozdanul la sc pana in cl a 8-a...ce naiba... ia sa mai citesc pana da semne de nani.. Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret AMR <7.....ma iau la tranta cu ele!!!!!... |
Da
La 7 luni jumate.
N-am curaj sa-l las in fund pe ceva tare nesprijinit
Nu merge de-a busilea si nici nu pare sa aiba de gand, ca el pe burta ridica si mainile si picioarele si da din ele de zor in aer, asteapta sa zboare
Inghite, nu mesteca... si se enerveaza la bucatele oricat de mici... Chiar ii explicam mamei mele sa avem mare grija cu pasatul cat mai fin ca el se ineaca, si ea zicea ca parca eu si fratele meu ne descurcam si cu bucatelele
Si si el face rostogoliri muuulte noaptea eu il culc pe la 9:30 in patutul lui, inainte rezista mai mult acolo... acum deja pe la 11 il mut deja in patul mare, baricadat de perne mari Si de-abia astept sa ma duc si eu langa el rezolv eu mai incolo chestiunea, sa nu ramana patutul de decor ...
Dar nimic ingrijorator, nu?
simplicity spune:
citat din mesajul lui miremia Simplicity imi place semnatura ta. _ Mirela mami fericita de Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 7 kg |
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate"
simplicity spune:
Ayana,am vazut si eu pozele...si ma gandeam ca da semne ca ar fi o buna balerina...e foarte frumoasa,o papusica....
Miremia,asteptam noile poze cu delfi,sa vedem ce mare si frumoasa s-a facut,poate ca maine are timp si mami de bobitza sa ne arate printesa ei la mare
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate"
simplicity spune:
Gmilady,cand ai tu timp poate faci un album pe picasa,langa ale noastre,sa pui poze cu bbix,sa ii faci un album de pufulete
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
simplicity spune:
La multe lunite Yannis
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
simplicity spune:
Am vazut pozele cu bbix de Gmilady...ff frumusel,el stie mai bine ca nu are voie cocktail (asa mi s-a parut ca se "stramba" la paharul cu ispita),o familie frumoasa....
Noapte buna,ca vad ca umplu paginile si m-oi trezi maine cu "avertismente" ca am dat prea mult de citit
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
oani_2002 spune:
Simplicity - ce loc de joaca frumos are Ariana. Si ce printesa se joaca in locul ala special O invidiez!
Am visat eu sau pusesesi un comentariu la o poza cu Luc? Ca m-am uitat acum si n-am vazut nici unul...A, si-mi place hobbi-ul!
Gmilady - frumos tare bbx al tau si tare ii seamana lui mami
Ayanna - ce papusa!!! O scumpi, si ea si mami ei! Seamana tare, tare, tare cu tati, nu-i asa?
Am mai vazut si restul pufilor frumosi: Raul de bubu_bu, Isabela de elefantica, Lorena de carmita_baby (carmita, de ce nu mai zici nimicuta?), Adrian de bAly (l-am mai vazut o data ieri, dar era pe fuga), Uca de Ioana_fota, Dragos de dandanaG si Kiti de Miki_mica. Niste scumpi si niste frumosi toti!
Si abia astept si eu sa vad delfita si bobitza
simplicity spune:
citat din mesajul lui oani_2002 Simplicity - ce loc de joaca frumos are Ariana. Si ce printesa se joaca in locul ala special O invidiez! Am visat eu sau pusesesi un comentariu la o poza cu Luc? Ca m-am uitat acum si n-am vazut nici unul...A, si-mi place hobbi-ul! |
Ah....si am vrut sa scap cu basma curata.... pusesem ceva comentarii,dar m-am gandit eu sa le sterg sa nu ma "certe" Lorex si Bea ca le-am "furat ideile"....am vrut sa pun la fiecare mamica de pufulete,la cate o poza(reprezentativa) care-mi place mie,personal,cate un comment frumos.....poate ca o sa fac acest lucru cand o sa ma intorc din tara(o sa vin cu mintea mai luminata,sper )
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
gmilady spune:
citat din mesajul lui simplicity Gmilady,cand ai tu timp poate faci un album pe picasa,langa ale noastre,sa pui poze cu bbix,sa ii faci un album de pufulete Mami de Ariana Motto-ul de azi: "Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate" |
Gata, bbX oficial pufulete
Am inaugurat si noi albumul cu ce am gasit mai recent la indemana (de pe la 7 respectiv 6 luni), promit cat mai curand si poze de la mare si de la munte, uite ca asa ma mai motivati si pe mine sa le descarc si sa le mai organizez
tuturor pufilor.
NB!
miremia spune:
Vizionat poze cu bbx, sunteti o familie frumoasa si interesanta . Bine ai venit printre pufuletii din album bbx!
_
Mirela mami fericita de Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 7 kg