Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (126)
Raspunsuri - Pagina 11
gmilady spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oani_2002 Nu m-a mai lasat bandtul sa revin mai repede. A avut o zi grea, ca am avut mult zgomot in casa (mi-a pus tata niste rafturi prin dulapuri) si nu a prea dormit. Asa ca a trebuit sa fie plimbat la greu. Ma apuc sa recuperez acum, dar inainte de asta... Am trimis mail (miremia) gmilady ai pm |
Multumesc frumos Oani si tuturor mamicilor
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui Lillo Miremia, Oani, Lorex, Cris D Multumesc de raspuns. Cred ca peste vreo 4 zile va primi si piticul banana. Acum luptam cu ousorul. Mi-am luat Otis-T sa vedem daca are vreun efect. Zilele trecute mi se parea ca piticul se freaca la urechiusa si ma gandeam sa nu aiba ceva. M-am linistit. Doaaaareeee asa rau ca imi vine mie sa plang, nu pot sa mestec, sa dorm pe partea cu pb, nu mi-ar veni deloc sa rad cand pun mana la ureche, asa cum face piticul. |
Lillo, nu stiu exact ce contine Otis-T, dar pare sa fie o solutie d epus in conductul auditiv. Din ceea ce spui, mie mi se pare ca simptomatologia sugereaza mai mult otita medie, decat otita externa, iar cea medie se trateaza cu AB (unii considera ca trece si de la sine, fara necesitate de AB, dar riscul complicatiilor e mare). Daca nu iti cedeaza pana maine, te rog eu mult, mergi la medic, nu sta asa. Daca e externa, foloseste solutia, dar daca el zice ca-i medie...poate ca n-ar strica AB (in functie si de ceea ce vede cu otoscopul, evident).
Daca ai fost la piscina recent, e mai probabil sa fie externa, daca ai fost racita, cu nasul congestionat, recent, e mai probabil sa fie medie.
Pup sa treaca pana plecati in concediu
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel OANI pai vacanta/week-endu' asta a fost cam departe de notiunea de vacanta pt mine: bagaje rapid, ordine rapid, stres in masina cu ema la san/brate, program sa se simta ana bine, dar sa nu oboseasca ema, mancat rapid, pe rand, plimbat ema incat sa nu deranjam turistii,etc. insa nu am gatitt, spalat, facut curat acolo si tati a mai tzinut pe ema in brate incat sa mai imi treaca durerea de shale..deci ceva boierie tot a fost. insa de vacantza anei ma plangeam eu...ca am fost cu aman2 acasa si..ana stie sa fie "demanding" daca o apuca. nu te invidiez k te intorci la serv, dar am zile sau momente zilnic in care as vrea sa fiu la munca, sa fac "altceva", sa vorbesc pe limba adultilor, sa predau, sa cafelesc cu fetele,sa...ma rup de rutina de mamica de bb mic . astept oua, rosii si alte "mashti hranitoare", dar asta e adevarul. singurele minute(maxim 60) cand fug, la propriu, sunt cele cand merg la epilat/mani/pedi: pe rand, ca sa nu lipsesc mai mult de o ora. am gasit-o mai mereu urland si pe tati livid. .insa atat timp cat tzitzi e de baza la mancat/calmat/adormit...nicio sansa sa "fug" niciunde. am revenit in forta, descarcat si o basculanta de ofuri, na, se vede ca-s "neforumita" de mult Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
Vai cum stiu despre ce vorbesti! Doar ca Ana a ta se traduce in Andu in cazul meu! Noroc ca de ieri a inceput gradi si i-a fost si lui dor sa se joace cu copiii si a acceptat sa mearga, chiar daca il luam mai repede decat de obicei. Macar ma mai odihnesc si eu saptamana asta, iar de anul viitor o sa plecam de acasa, ca altfel nu-i concediu. Cu toate iesirile lungi si dese...
Si mie a inceput sa-mi lipseasca cafeleala.
A, si felicitari Emei pt dintisori!
gmilady spune:
Dulcineea si pt mamaliguta (noi inca suntem la amestecaturi pasate + mai nou iaurt, succes neasteptat ).
Poti pune cereale cu lapte si in LM daca vrei sa incerci varianta mai lichida (1-2 lingurite, adica LM ramane de baza, cereale mai mult de gust la inceput). Si eu mai faceam asa, acum insa bbx e tare incantat de cele somn usor de la milupa, le papa concentrate cu lingurita sunt preferatele lui dupa LM asa ca le mai amestec si pe-astea in piureurile de la pranz (are voie deocamdata, e suplu )
Noi avem un zoobie, elefantelul bleu, eu eram super incantata de idee, dar deocamdata n-a avut mare succes la bbx... ca nu-i la fel de colorat, zornaitor sau fasaitor ca alte jucarii... il luasem sa i-l pun langa el cand doarme, dar acum e prea cald... si paturica e grosuta, de toamna/iarna, si din pacate 100% polyester... altfel pare de calitate si arata ... dar de apreciat cred ca-l va aprecia mai incolo, deocamdata nu-l folosim.
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui simplicity [quote]citat din mesajul lui ayanna_xem N-am mai incarcat poze...n-am nici un program cu care sa le micsorez si au dimensiuni foarte mari, dar incerc in seara cu Paint, chit ca o sa ma plictisesc sa le bibilesc asa una cate una...dar o sa pun macar una-doua acolo s-o vedeti si voi pe frumusetea de fii-mea la 7 luni... [quote] dupa ce ai incarcat pozele pe contul de picasa,ai in dreapta sus un icon cu EDIT,poti modifica poza sau micsora,eu asa procedez,incearca,vezi daca iti merge Mami de Ariana Motto-ul de azi: "Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate" |
Multumesc!
N-as fi vrut sa le incarc la dimensiuni mari pt ca lua foarte mult timp upload-ul, dar am descoperit intre timp un program fast resize si gataaaa...
...am bagat pozeee, muuuulteeee...
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui larisel ayanna Poti incerca la masa de dupa-amiaza chestii gen grish cu lapte, orez cu lapte, cereale cu lapte... Deshi daca alergia este la lactoza din laptele de vaca se pare (nu am aprofundat subiectul) ca nu ar fi si la iaurt, smantana, unt, branza etc...doar la lapte. din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena AMR 2 (+11) |
Ce fel de lapte?
Ca imi face alergie la tot...lapte praf, lapte de vaca, branza, smantana...nu i-am dat sa pape niciuna din astea, dar a facut reactie la simplul contact, ca am verificat...:(
miremia spune:
Ayanna am vazut poze cu dulceata ta de fata., sunteti doua frumoase. Mi-am permis sa schimb si data albumului sa apara la inceput (asa am vorbit...punem poze noi, modificam data).
Maine pun si eu cateva poze noi cu delfi.
_
Mirela mami fericita de Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 7 kg
miremia spune:
Lady welcome peste tot!
Simplicity imi place semnatura ta.
_
AMR 7 kg
miremia spune:
LML Yannis, dragul nostru prieten!!!
Ne este dor de tine si te asteptam cat mai repede.
_
AMR 7 kg
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui miremia Ayanna am vazut poze cu dulceata ta de fata., sunteti doua frumoase. Mi-am permis sa schimb si data albumului sa apara la inceput (asa am vorbit...punem poze noi, modificam data). Maine pun si eu cateva poze noi cu delfi. _ Mirela mami fericita de Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 7 kg |
Multumesc pentru cuvintele frumoase!
...si pentru schimbarea datei, ca io uitasem...