Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (126)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Spor la invatat plateea! Sa iei toate examenele cu note bune!

_
Mirela mami fericita de Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Salutari si de la noi.
Noi ne diversificam f bine cu fructe dar nu ne impacam cu legumele.
Ce ma sfatuiti?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Salutari si de la noi.
Cei 2 dintisori sunt pe drum iar teo din fericire nu e marait si nici febra nu are

Fericito! Sa nici nu stii cand ii iesi dintii!
Felicitari lui Teo!

Sa sti ca sunt o fericita.
Eu mi-am dat seama ca-i cresc dintii pt ca mi-a prins degetul in gura si l-am simtit.
E atat de ascutit...
Si al doilea vine dupa el, numai ca ceva mai mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:

Salutari si de la noi.
Noi ne diversificam f bine cu gructe dar nu ne impacam cu legumele.
Ce ma sfatuiti?

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami
Eu i-as amesteca in pireul de fructe sau la cereale,cate putin,treptat,sau as dilua cu apa in care fierb legumele....succes

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:

Salutari si de la noi.
Noi ne diversificam f bine cu gructe dar nu ne impacam cu legumele.
Ce ma sfatuiti?

Eu i-as amesteca in pireul de fructe sau la cereale,cate putin,treptat,sau as dilua cu apa in care fierb legumele....succes

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate"

Saru'mana pt sfat.
Noua nici cerealele nu ne plac.
Deci voi amesteca legume cu fructe.
Singurele legume pe care le-a mancat cu pofta au fost cele la borcanel de la hipp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

azi am mai tras o tura de smotru...
Am cam terminat...pfiu..

Matza asta mica doarme lg mine..
Ma uit la ea..cat a crescut!!!

Maine avem control la pedi, sa ne mai spuna ce si cum mai ales cu diversificarea..

Maine va pun poze!

Noapte bn!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Ce-a zis medicul? Ce va mai dat voie sa papati? (bobitei, evident, ca pe tine te lasa sa papi orice)

Profit ca am ramas singura ("sa lucrez") si mai raspund la mesajele ramase deschise

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Astazi Natalia a facut 2 boacane... din premergator si-a tras bicicleta lu' maica-mea peste ea si a dat si cu fruntea de speteaza patului. De cand se ocupa de "alpinism" pe performantza, abia le mai pot prinde din cadere...bine ca nu au fost urmari grave, exceptand urletul de rigoare...

Alena a invatzat sa faca singura "ca indienii" cu dosul palmei, e bestiala... Iar Natalia "triluieshte" ceva de genul rrrrrrrrrrrr, ooooooooo... Sunt sigura ca si bb-ii voshtri au inceput sa glasuiasca. Eu una ma topesc... Alena si silabiseshte de ceva vreme: ta-ta, da-da, ba-ba si mai nou ma-ma. Parca mai mult ashtept sa le aud vorbind decat sa le vad mergand... sa nu mai planga pt tot, sa zica ce vor...

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

AMR 2 (+11)

Ce dragute sunt! Pana sa spuna ce vor mai este cale lunga...si nu intotdeauna ne convine ce vor ei, dar asta e alta poveste

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gmilady

De asemenea am facut testul ala de fibroza chistica, n-are , totul ok... asa era si de asteptat, e o boala grea cu simptome vizibile, dar ma stresa pe mine ca daca ... acum m-am linistit.

Pai nu mai bine il intepai intai pe tati si vedeai daca e purtator? Daca era, ii faceai tesul si lui bbx, pt linistea ta si stiai ca intr-o sarcina viitoare ai un risc de 25% bb cu fibroza chistica. Daca nu era purtator, bbx si viitorii fratiori/surioare ai lui bbx sunt fara un risc crescut (adica au acelasi risc al populatiei, in general)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gmilady

Alicredo - raspund si eu dc mai intru in vreo centralizare (si mie-mi lipseste Ruxita, nu ma plictiseam niciodata citind-o ): n-as prea vrea premergator, stiu ca nu-i recomandat si am tot auzit de copii care pasesc un timp stramb din cauza asta , desi ma rog, or fi acum si super-modele care sa permita reglarea tocmai bine in inaltime etc. Eu as vrea tot ante-mergator (miremia pentru idei, toate mi s-au parut super), dar noi mai avem muuult pana acolo...

Bine ca mi-ai amintit de premergator, ca am zis ca am si o sa-l folosesc, dar nu vreau sa va imaginati ca o sa-l folosesc acum deja. Pe Andu l-am pus pe la 10-11 luni, cam de cand a inceput sa se plimbe prin casa tinandu-se de mobile si de cand nu mai avea astampar daca nu era plecat in explorare. L-am folosit extrem de putin, ca la 1 an a inceput sa mearga singur. Cam asa o sa fac si cu Luc, ca tot am ozn-ul ala in beci, dar nu il consider un "must". Dimpotriva!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Noi am papat fructele in parc, cu un succes nebanuit. Cred ca au fost peste 200ml si i-a ras imi place treaba asta cu papa in deplasare. Parca papa si mai curat ca acasa..

Azi vine tati

de Maia Ilinca (29.01.10)

Deja stii cum se procedeaza cand nu vrea sa pape. Se ia Maia, se imbraca rapid si se scoate afara, de preferinta pe o banca langa un baietel mai marisor asa (care sper sa nu mai atenteze la picoruse) si papa tot!
S-a bucurat de venirea lui tati?

Mergi la inceput