Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 7
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara serios, spuneti-mi si mie, are ceva daca nu.mi mai pun dresuri fine la rochie la botez? si merg asa in pantofi direct? stiu ca.mi pot face bataturi, dar imi iau crocsii in geanta roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
Ca o consolare iti spun ca eu la botezul lui tzutz mic nu am avut ciorapi, am cautat dar nu am gasit in zona ce doream( port numai cei cu adeziv de cand ma stiu, ma simt asa de bine, in plus vara ma si aerisesc, ma mai strange la pulpite sus)
merge si fara. tu te-am vazut si cu silueta de diva, asa ca tu frumu oricum.
castelana fericita mami de Cezar
luni 5 aprilie 2010 am deschis ouletul nostru de
elba spune:
Denisa ma bucur ca nu a plans mititica ta la vaccin.Si ma bucur ca s-a retras cucuiul.
Ai grija de tine si papa ca sa nu te imbolnavesti.
mamica lui Filip(30.04.2010)
miria_cristina spune:
RAMY - De ce sa te retragi, fata?
Suntem oameni mari chiar daca ne intelegem gresit.
Bine, ma mai explic o data pentru toata lumea, ca sa se inteleaga ca nu am cu nimeni nimic. Mai ales ca asta e adevarul adevarat!
Dar asta nu-i motiv de oftica.
Auzi, tu cand joci si pierzi plangi de suparare?
Glumesc!
Mama, suntem mai rau decat copii!
Imi amintesc cand eram copil discutiile plangacioase de atunci:
- mamiii, asta nu ma lasa in pace...
- de ce dai ma, de ce dai...
- Nu mai esti prietenul meu...
- de ce nu te joci si cu el ca e mic
.....
Uite, vezi, apropo inca o data de ce-am zis, ca indiferent cat de pline de calitati am fi se ajunge in acest punct flambat.
E o aiureala, zau!
Zi-mi daca iti trimit un iti trece supararea sau vrei ?
happyjoy spune:
Diana, tare frumos ai povestit de vacanta. Imi pare rau ca a fost cu peripetii. Ce traseu lung ati avut si cat curaj sa plecati la drum lung cu copii mici! Pupam mama curajoasa!
Nu stiu cum reusiti fetelor sa faceti asa multe lucruri. Sunteti un exemplu de organizare, zau!
Erina, cum se mai simt puiutii?
Mihaela, odata cu postarea ta realizez iar cat de norocoase suntem si cat ne-a ajutat Dumnezeu sa aducem pe lume prunci sanatosi si mai ales pentru ca ne tine si pe noi sanatoase langa ei.
Toate mamicile si in special cele care au avut probleme in timpul sarcinii, la nastere sau mai apoi merita toata aprecierea si dragostea!
happyjoy spune:
Nu pot sa cred ca puiutii care au murit la Giulesti nu pot fi inmormantati pentru ca nu sunt botezati! Doamne, in ce lume traim???????
LAlexandra spune:
si pe mine m-a revoltat faptul ca nu au fost inmormantati crestineste, nefiind botezati...dar parca nu mai vreau sa continuam pe tema asta. Doar atat sa va ganditi de ar fi fost copilul vostru...cum v-ati fi simtit? Ar trebuie atunci sa botez copilul cum il nasc? Nu a fost bolnav, nu e ca nu a vrut cineva sa il boteze...s-a intamplat o nenorocire...iar pe de alta parte botezul il poate face si mama, in situatii de urgenta....cine imi spune mie, ca acel copil nu a fost botezat de mama?
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
miria_cristina spune:
Cum sa nu fie inmormantati?
Eu stiu ca se fac niste rugaciuni. Nu ritualul inmormantarii, dar se fac rugaciuni. Si mai stiam ca acest lucru e valabil si la iudei si la musulmani, deci nu e caracteristica organizarii ortodoxe, ci un principiu comun mai multor religii.
Dar tristetea ca nu li se tine ritualul obisnuit ar trebuie sa fie alungata de credinta in Dumnezeu. Este atat de dincolo de noi si ca intelegere si ca perceptie si ca simbolistica, incat ar trebui sa avem puterea de-a crede mai mult.
Nu-s habotnica, dar cred in El din tot sufletul. Si recunosc ca am avut momentele mele in care L-am certat ingrozitot.
ellanik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara ella , lui tati ii place sa.l tina pe geo avion :)) e tare scump si dolofan |
Cine?tati sau Geo?eu as zice ca ambii!!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
dayanara spune:
child tu esti asa frumoasa...abia astept sa te vad la botez
castelana merci, stiu ciorapii aia, sunt prea fini pt mine :)
intre timp am gasit niste sandale negre, imi sunt un pic mici, imi iese calcaiul :))) dar nu o sa fac poze din spate asa ca nu se vede :)
eu nu ignor tragedia de la giulesti, am vb cu gaby, am avut aceleasi simptome, mi s.a facut rau, m.a durut stomacul pt ca stateam incordata la tv si aveam emotii, nu vreau sa ma mai gandesc, mi s.a rupt inima in fiecare zi, efectiv nu mai pot
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE