Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 6
Ramy77 spune:
MIRIA,imi pare rau, dar se pare ca nici tu nu ai inteles ce am vrut eu sa zic.In sfarsit, n-are rost sa o lungim.
Eu urez tuturor iepurasilor sa creasca mari si sanatosi!
Daca tot nu putem sa ne spunem parerea fara sa se supere cineva, o sa ma retrag o vreme dupa cortina, sa-mi mai scada nivelul presiunii hormonale.
Va pup pe toate, fara exceptie.
dayanara spune:
vladi stiu foarte bine ca sfaturile tale in privinta modei , machiaj, look etc sunt profesionale, merci
oricum eu ador stiulul sport, blugii, cum ai observat, pe o pereche de blugi ajung sa dau e drag sute de euro, pe rochie daca dau 30 intru in coma :)))
medic eram saptamana trecuta, de azi sunt poeta! sunt fericita! nu ma supar pe nimeni, simt ca plutesc de fericire ca am ajuns acasa :)))
cristina multumesc, din aia cred ca voi lua, cipici sau talpici cum le.o zice :)
asta daca nu ma satur sa ma perpelesc ce sa pun pe mine si imi trag niste blugi din aia rupti la margine jos, de cat am calcat pe ei si gata :))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
ami_84 spune:
In alta ordine de ideii, total diferit de ce se discuta pe aici, dati-mi voie sa ma laud ca azi i-am introdus carnita Irinei, si a fost un succes absolut!! Babetica a ramas la fel de curata ca la inceput.. nu i-a scapat nici un pic pe langa. A mancat cam trei sferturi de borcanas de mancare pt bebei (borcanasul l-am cumparat doar pt masura, continutul l-am halit eu!!).
Si total, total aparte de ce se discuta pe aici, mi-am uitat apa deschisa la baie (lasasem sa se umple ceva), citindu-va pe voi am uitat complet de ea... noroc cu scurgerea.
Irina Paula (8 martie 2010)
"Nimic nu-i mai scump pe pamānt,
Ca chipul mamei cel bland,
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"
dayanara spune:
ramy de ce sa te retragi? va rog eu nu luati decizii la nervi
de multe ori , se poate interpreta gresit ce scriu unele fete, aici nu poti reda tonul vocii
apoi e ceva asa de ocupat timpul, nimic din ce e aici nu e litera de lege
ramy nu tre sa te afecteze asa ceva, nici in bine nici in rau, ce naiba e chiar asa important?
te rog nu pleca...uite eu spun cinstit ca imi intra pe un ochi si.mi iese pe celalalt ce scrie miria sau ioanact despre botez si religie:))), in schimb daca ma intereseaza decoratiuni de case sau picturi clar ca la miria apelez
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
happyjoy spune:
Vladi, am reusit de-am vazut filmuletul. Ce tare e Floricica!!! Super! Mi-a placut faza cu "Sa nu deranjam vanatul" : ))))
Nu-mi imaginam ca ai accent moldovenesc. Si eu am rude in moldova si tare-mi place accentul lor.
child spune:
ROXANA ca sa nu fi singura, nici eu nu-mi voi pune dresuri la botezul lui fiu-meu, care va fi peste 2 saptamani.
Pantofii sunt un pic decupati, mie asa imi plac, sa aiba bareta la spate, cei inchisi in spate nu ma incanta deloc si nici nu mi se par atat de eleganti ca cei cu bareta.
Dar trebuie sa-mi pun pedichira la punct pentru pantofii astia!
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina30 Buna dimineata, Si mai sunt curioasa, da, o baba, ca am ceva anisori de baiatul Castelanei, de ce nu vrei sa-i pui o poza sa-l vedem, daca tot te simti bine aici ar fi corect sa-ti arati odorul.... altfel mi se pare nu prea normal... sorry, probabil ca vorbele mele nu sunt prea diplomatice, dar na, eu va citesc si doar cateodta imi dau cu parerea.... cateodata de pe margine se vede mai bine. Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006) |
Sa stii ca al meu comentariu la ceea ce ai scris este: fara cuvinte!
nu-mi face placere sa ma conditioneze cineva, ba chiar acum cand incepusem sa am timp si disponibilitate sa ma scriu si poate chiar sa pun si poze (daca imi amintesc bine am promis ca pun si eu ma tin de cuvant), ma mai gandesc.
p.s. fetele, daca sunteti suparate ca nu pun poze, se poate sari peste potarile mele lejer, si asa nu scriu des...
castelana fericita mami de Cezar
luni 5 aprilie 2010 am deschis ouletul nostru de
miria_cristina spune:
DENISA - Nu e nimic in neregula cu a lua decizii in numele copilului. Si eu iau in numele copiilor mei gandindu-ma ca intotdeauna chiar mai mult decat ei le voi cunoaste interesele, ma va durea pentru ei si cu cata experienta de viata adun in comparatie cu ei parerile imi sunt pertinente.
Va veni si vremea lor, cand vor decide ce alegeri vor face.
Nu am zis ca e ceva rau, in asta.
Apoi, eu nu-s nervoasa si nu am zis nimic rau de nimeni.
Piua pentru cei care se grabesc sa traga concluzii!!
Eu nu vorbesc printre randuri si nici cu subinteles.
Ramy a dat un citat din ce am scris, apoi referitor la el a enumerat antiteze. Gresit!
Eu chiar am enumerat acolo niste calitati.
Apoi a adus in discutie subiectul copilasilor morti si a sinuciderii, despre care iarasi nu vorbeam.
Ce am scris eu in mesajul initial nu era injurie la adresa nimanui si nici cu nervi nu scriam.
Si chiar am scris ca fiecare este bun, mai putin bun si suporta consecintele faptelor sale.
Da, ai de-a face cu medici. Ti se da un diagnostic. Si il verifici de 1000 de ori, cand dai de un medic bun ramai pacientul lui. Asa si cu duhovnicii si cu bancherii si cu soferii de taxi pentru ca este vorba despre COMUNICARE/. Fiecare are frecventa lui si trebuie sainterferezi cu aceluia cu care ajungi sa vibrezi.
Din pacate virtualitatea asta ne fece de multe ori sa interpretam agresiv o parere pentru ca nu auzim vocea cu care este spusa, nu privim ochi in ochi persoana careia i se adreseaza ....
Pofta mare si eventual ia un Metoclopramid sa-ti treaca greata!
elba spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara serios, spuneti-mi si mie, are ceva daca nu.mi mai pun dresuri fine la rochie la botez? si merg asa in pantofi direct? stiu ca.mi pot face bataturi, dar imi iau crocsii in geanta roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
Roxana probeaza si cu dresuri si fara dresuri si vezi cum iti place mai mult si cum te simti tu bine.Eu zic ca nu-i problema sa mergi fara daca asa iti place tie.important este sa te simti tu bine.
mamica lui Filip(30.04.2010)
Ina_3040 spune:
Roxana ne faci sa radem ca de obicei, esti super cool ce sa zic!
"dar imi iau crocsii in geanta..."
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010