Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

cristina merci de info, nu nu ma supar am inteles ca sunt ok sa iau si eu, sunt ok pt adulti nu ca as avea ceva la creier :))
nu ma face ca acum fug la urgente :)))

ivan incepe colegiu, asa se numeste aici, toti copiii de la 3 ani in sus merg in anul 1 de colegiu infantil, in aceeasi cladire cu cei mari pana la 15 ani mi se pare , evident au alte incaperi, instalatii, se viziteaza unii pe alti, invata cei mari sa.i ajute pe cei mici, cei mici iau exemple etc, unele colegii au uniforma chiar din primul an, asta o decid parintii

vladi da asa sunt, inauntru insa au un gust super, lui ivan ii plac la nebunie, dar pe deasupra sunt asa "pieloase" destul de greu de mestecat

eu nu ma manifest cum cred si cum simt de frica avertismentului :)))
oricum aia cu sfatul cel mai bun e ala cerut ( vorba spusa de ella si rebiana) ramane unul din cele mai bune lucruri pe care le.am capatat aici

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

RAMY - Nu ai inteles nimic din ce am scris, dar ai simtit nevoia sa comentezi sau poate tocmai d-asta ai facut-o. Si apropo de presiunea hormonala stavilita de toti cei "7 ani de acasa", iata o rabufnire.

Nu am jignit pe nimeni, chiar am enumerat calitatile tuturor, care insa se arata insuficiente cand se declanseaza polemici legate de cate un subiect sensibil.
Legat de Botez ziceam ca este o Taina foarte toleranta si se poate practica oricum, oriunde si de catre oricine, mai ales cand sunt situatii de urgenta. (deci si in cazul copiilor arsi, numai vii sa fie)
In rest, sunt rugaciuni potrivite absolut oricarui necaz si oricarui om. Rugaciuni pentru parinti, pentru sufletele plecate prea devreme.....sunt alte slujbe si ritualuri care se tin si care tot spre bine sunt spuse, chiar daca nu se mai oficiaza exact acel ritual de inmormantare pe care il stie fiecare.
Ma repet, ritualurile difera in functie de context si de la caz la caz, dar nu lipsesc.

Faptul ca, ce scriu este citit de un om care nu intelege ma intristeaza pentru ca mi se pare ca ma exprim suficient de clar.

In plus, preotii ca si ceilalti profesionisti in alte domenii sunt si ei mai buni, mai putin buni, mai rauvoitori, mai toleranti, mai putin toleranti, mai spagari si tot asa. Diferenta e ca, cel putin din Scrierile Sfinte, pedeapsa lor pentru comportamentul neadecvat sau pentru nepunerea in practica a celor invatate este mai aspra decat a oamenilor de rand.

Am simtit nevoia sa scriu acest mesaj, nu pentru a te ajuta sa intelegi ce am scris mai sus, ci pentru ca eu, pe mine, m-am considerat insuficient de explicita in ce scrisesem, iar daca altcineva mai binevoieste sa-mi citeasca mesajul sa nu inteleaga aiureli.

Mergi la inceput

serios, spuneti-mi si mie, are ceva daca nu.mi mai pun dresuri fine la rochie la botez? si merg asa in pantofi direct? stiu ca.mi pot face bataturi, dar imi iau crocsii in geanta

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Hello

Azi reusit si noi sa facem vaccinul de 4 luni . Nu a plans deloc. Ce m-am bucurat. Chiar nu vreau sa sufere deloc sub nici o forma.
La 4,5 luni avem 6,500 kg si 64,5 cm. La noi totul e cu virgula 5.
Circuferinta capului si abdomenului sunt tot cu ,5 adica 38,5.

Am zis ca nu mai discut pe tema botez dar tot o fac
Miria- eu cred ca ai scris la nervi si nu crezi tot ce ai zis.
Eu contest totul, pt ca mi-am luat-o peste bot cand imi era lumea mai draga.
Din moment ce un preot spune un lucru si altul alt lucru pe cine crezi ?? sau nu au facut aceasi facultate grea de 4 ani toti?
LA fel si doctorii. Daca era sa ma iau dupa neurochirurgul lui peste acum fimea avea CT facut, analize, internata si operata pt un cucui care s-a retras 80%. Nu tot medicina au facut ?? Or fi manuale alternative si nu stiu eu..
De avocati nu mai zic, astia invata cum sa gaseasca "portite" in lege.
Sunt de acord ca facem sau nu botez pt ca asa vrem noi, le alegem numele pe care il vrem, la fel si hainele. Ce este asa rau in asta ??
Si da, am spus-o si in timpul sarcinii ca fac copilul pt mine, asta e, sunt egoita si o recunosc. Pt mine am facut-o, pt ca asta imi doresc eu si asta vreau. Si o s-o imbrac cum vreau eu si i-am pus cercei pt ca asa am vrut eu si am ales ce nume am vrut eu si voi continua pana cand ea o sa aiba ceva de obiectat.
Pana la urma pana cand sunt majori parintii iau decizii in numele lor ca doar asa zice leagea nu ?

Nu mai stau. Imi vine sa vomit de mor. Am plecat de dimineta si pana la 2 nu am mancat. AM mancat in viteza in masina la volan 2 carnati semafumati cruzi si mi-au pus capac.

Revin sa ma uit la poze

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

serios, spuneti-mi si mie, are ceva daca nu.mi mai pun dresuri fine la rochie la botez? si merg asa in pantofi direct? stiu ca.mi pot face bataturi, dar imi iau crocsii in geanta

POZE

Roxana imi place de tine.. esti o tipa foarte faina. Despre dresuri, eu stiu ca la pantofi e musai. Daca inca nu ti-ai luat inca pantofi, incearca un decupat (cred ca asda se cheama, ca nu-s deloc experta in ale modei). Uite www.google.ro/imgres?imgurl=http://marcoshop-online.ro/images/pantof.decupat.crem.JPG&imgrefurl=http://marcoshop-online.ro/pantofi-decupati-colectia-vara-20102011-crem-p-1840.html&usg=h5b0OYEUPu-_nn0seBVA1KprHVM=&h=600&w=774&sz=55&hl=ro&start=0&zoom=1&tbnid=XjVu5eTwRo-TrM:&tbnh=144&tbnw=185&prev=/images%3Fq%3Ddecupati%26hl%3Dro%26biw%3D1212%26bih%3D585%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=hc&vpx=750&vpy=80&dur=1624&hovh=198&hovw=255&tx=124&ty=120&ei=2WFyTJmnJMTTjAf84_z6CA&oei=2WFyTJmnJMTTjAf84_z6CA&esq=1&page=1&ndsp=17&ved=1t:429,r:3,s:0" target="_blank">aici sa iti faci o parere (stiu ca ai zis ca nu porti tocuri, dar poti cauta ceva cu talpa joasa sau tip www.google.ro/imgres?imgurl=http://images10.okr.ro/auctions/2009/08/19/239324010-512259-500_500.jpg&imgrefurl=http://www.okazii.ro/catalog/34988693/Pantofi-decupati-primavara-toamna.html&usg=QWEAlc9TGC_sbZg3x7L86YG7cE0=&h=375&w=500&sz=36&hl=ro&start=0&zoom=1&tbnid=Z67nd2gAbRiEwM:&tbnh=133&tbnw=177&prev=/images%3Fq%3Ddecupati%26hl%3Dro%26biw%3D1212%26bih%3D585%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=hc&vpx=562&vpy=267&dur=2109&hovh=194&hovw=259&tx=146&ty=115&ei=2WFyTJmnJMTTjAf84_z6CA&oei=2WFyTJmnJMTTjAf84_z6CA&esq=1&page=1&ndsp=17&ved=1t:429,r:14,s:0" target="_blank">barcuta). Stiu ca la tipul acesta nu se poarta dresuri, asa ca scapi de o dilema. Si te mai gandesti la cea cu chilotii...

Irina Paula (8 martie 2010)

"Nimic nu-i mai scump pe pamānt,
Ca chipul mamei cel bland,
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"

Mergi la inceput

bravo pt maya, ma bucur ca nu a plans deloc, draga de ea :)
a crescut foarte frumos si e bine proportionata

noi duminica avem botezul! abia astept sa treaca si asta sa plecam

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

POZE

Pntru pantofi sunt ciorapei faini, f decupati, aici sunt de cumparat ori din bumbac subtire de tot ori fini de dres...
ceva de genu asta, sorry ca nu ascund link-urile da n-am tot timpul chef.... http://www.socken-struempfe-shop.de/damenfuesslinge-spitzenmuster-franzoni-a-45109.htm?katalogid=559&sessionnr=dXJqtx0d0ROd0jgXpSY5&sessionid=717217

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

dayanaramoda ultimilor 15 ani a scos inafara legii dresurile, cel mai chic e sa nu porti deloc, nici iarna :) Frantuzoaicele deseori sint cu picioarele goale in cizme, nu doar in pantofi.
Deci eu chiar te sfatuiesc sa nu pui dresuri.
Acuma: in ultimii 2 ani a redevenit f cool sa pui dresuri, chiar unele groase, culoare contrast, la sandale - e o reactie la moda anti-dres care a durat totusi cam mult... Ast ae cool, nu elegant. F elegant e sa porti dres din matase cu portjartier (fara lycra deloc, sa faca un pic d ecte chiar), eventual cu talon si dunga.
In fine, fiind oarecum familiarizata din poze cu stilul tau, tu nu pune dresuri, nu se va mira nimeni :)
Pont: la poze picioarele cu dresuri de culoarae pielii arata mai groase, mai ales daca ciorapii sint luciosi. daca nu pui dres, se vede nasol pielea la unele persoane, vinisoare etc. Pt piele frumoasa fara imperfectiuni (vinisoare, bubitze) eu recomand multa crema grasa, hidratanta - o sa arate bine pielea in poze (idem brate, dar mai ales genunchi si coate!).
Pt piele cu imperfectiuni, un praf de pudra pest eo crema lejera sau, si mai profi, fond de ten lichid intins in strat subtire, fivxat la sfirsit cu un voal de vapori de apa din spray...
sa nu zici ca nu ti-am dat sfaturi profi :)) !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Vladi, intr-adevar, vorbeam de oameni necunoscuti, carora (asa cum spui si tu) degeaba le spune un strain ca nu e bine ce fac.
Imi pare rau ca nu am vazut filmuletul cu Floricica, sa te aud si eu : )

Ioanact, sa stapaniti sanatosi AC!

Oana, Irina, pupam fatele dragi ! Nu mai fiti suparate! Ella, are dreptate voi, sotii si puiutii sunteti cei mai importanti!

Ella, pupam fata gospodina! Cand ai timp, mama, sa le faci pe toate? Mi-ar prinde bine, niste cursuri intensive de la tine!

Legat de casa, am doar 3 sfaturi, ca vad ca duci lipsa : ) - inarmati-va (tu si sotul) cu rabdare muulta. Faceti doar cum va place voua, ca voi o platiti si voi stati in ea si cel mai important - nu va certati din prostii (ai sa vezi ca urmeaza o perioada stresanta tare si se mai incing spiritele, dar la cum esti tu, sigur dezamorsezi totul cu umor).

Iliraluca, asa e cand se vindeca, e normal, si eu patesc la fel. E semn bun, inseamna ca in curand nu va mai fi decat o liniutza subtire.

Mai am de recuperat... trimit si revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu

castelana esti o femeie pe cinste !

mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005)

multumesc, dar ce-am facut sa merit asa un compliment de la tine?
merci si sa stii ca citesc cu mare interes orice post al tau, este asa plin de invataturi si pilde, sfatos. te pup

castelana fericita mami de Cezar
luni 5 aprilie 2010 am deschis ouletul nostru de

Mergi la inceput