Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 8
dayanara spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ellanik
Cine?tati sau Geo?eu as zice ca ambii!! Mamica de George-Theodor 7 Martie 2010 Doamne ajuta! |
tu nebuno! eram sigura ca la asta te gandesti :)))
eu doar de geo zic
ami s.a inundat cu ochii aici :))))))))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
miria_cristina spune:
Eu ieri am deschis subiectul asta despre copii cu mama, desi nu vroiam, dar nu m-am putut abtine si am plans de nu mai reuseam sa-mi revin. Mi=l imaginam pe Casi mic in patutul ala din metal, ca doar acolo am alaptat, in sala aia!
Imi imaginam sotul in locul tatilor. Ma imaginam pe mine.
Dumnezeule, cata suferinta!
ami_84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara intre timp am gasit niste sandale negre, imi sunt un pic mici, imi iese calcaiul :))) dar nu o sa fac poze din spate asa ca nu se vede :) roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
Tu esti pusa pe sotii rau de tot!!
Irina Paula (8 martie 2010)
"Nimic nu-i mai scump pe pamānt,
Ca chipul mamei cel bland,
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"
ami_84 spune:
Ramy dar te-ai suparat de tot? Ai luat si pozele cu Briana? Hai nu te supara ca zau daca merita. T eastept sa ne mai vb de Briana.
Irina Paula (8 martie 2010)
"Nimic nu-i mai scump pe pamānt,
Ca chipul mamei cel bland,
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"
ellanik spune:
Mie imi place maxim pagina 5 (sau 4 nu retin exact) unde Miria tine polologhia despre religie si ....ma rog....si imediat dupa postul ei vine Dayanra cu intrebarea daca sa-si puna dresuri ca oricum isi ia crocsii in geanta.Brici!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
nafi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui castelanaC
Sa stii ca al meu comentariu la ceea ce ai scris este: fara cuvinte! nu-mi face placere sa ma conditioneze cineva, ba chiar acum cand incepusem sa am timp si disponibilitate sa ma scriu si poate chiar sa pun si poze (daca imi amintesc bine am promis ca pun si eu ma tin de cuvant), ma mai gandesc. p.s. fetele, daca sunteti suparate ca nu pun poze, se poate sari peste potarile mele lejer, si asa nu scriu des... castelana fericita mami de Cezar luni 5 aprilie 2010 am deschis ouletul nostru de |
Fetele , please, hai s-o lasam mai moale , ca si asa ne cade parul de la hormonii astia nu-i cazul sa ne mai si paruim!
Chiar daca, curiozitatea ne sta in fire trebuie sa ne gandim ca toate avem dreptul la privacy si nu e o obligatie sa punem poze cu iepuricii nostri. si de cate ori cineva decide sa ne impartasesca detalii personale si atat de pretioase cum este un copil, este o onoare ptr noi celelalte.
CASTELANA - hai nu te supara si stai cu noi mai mult timp asa cum ti-ai propus! Chiar daca nu pui poze eu stiu ca nu esti tu pedofilu'
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)
Erina spune:
Buna dragi mamici!
Multumesc tuturor pentru sustinere. Happyjoy copilasii sunt mai bine. Daria pare complet refacuta.
David a scos foarte putin orez si morcov astazi. Am vazut ca are limba buburuzata si cite un punct alb pe ea. A mai patit cineva asa?
Oricum rotavirus sau norovirus nu cred ca e pentru ca episodele sunt rare. Despre scaun la fel nu stiu ce sa zic pentru ca am incercat sa ii dau cit mai mult sin si intotdeauna facea moale dupa mesele de acest fel.
Abia miine am rezultatele la teste. Sper sa se refaca amindoi repede si complet!!!
-------------------------------
Erina mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
happyjoy spune:
Diana, subscriu la ce zice Vladi - scrie o carte pentru mamici! Nu e drept sa ne bucuram doar noi de tine!
Ella, ti-e clar ca trebuie sa te grabesti cu cartea de povesti! Pai ce poveste poate fi mai frumoasa pentru puiul tau decat cea scrisa si spusa de mama lui? Ce frumooos!
Fetelor, poate ma bag si eu ca musca`n lapte la spartu` targului, dar Ioanact chiar nu a fost agresiva, si-a expus punctul de vedere diplomat si a facut o constatare generala ca anumite practici ale unor preoti indeparteaza oamenii de la biserica.
Eu nu sunt nici pe departe bisericoasa, dar nu criticati omul pentru ce nu este. Fetelor suntem mai bune de atat, zau.
O fi iar marte retrograd?!? Va pup pe toate ca tare imi sunteti dragi!
Am ajuns la capitolul 44, sunt in urma rau...
dayanara spune:
gaby a ajuns cu bine, se plange de caldura normal:)
pleaca sa se indoape cu calamari si praji cu ciocolata
ella, pai eu n.am citit ce.a scris, eu nu mai inteleg nimic demult:))
uite popa nu e popa, cam asa
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Erina spune:
Ella,am scris in graba Gheo (am la grupul Dariei un baietel cu acest nume) in loc de Geo. Despre puiul tau era vorba.Am vazut pozele cu comentarii hazlii. Chiar asa ii curati nasucul toata ziua?
-------------------------------
Erina mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle