Fluturasi de martie-aprilie 2011 (16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris85 spune:

buna dimineata tuturor burticiilor
roxy si simonacip sarcina va trebui sa o ascund pana la inceputul luni decembrie, ptr ca la universitatea unde sunt inscrisa este obligatoriu practicantatul in spitale, iar regolamentul interzice practicantatul: persoanelor cu handicap, cu boala/boli transmisibile si femeiilor insarcinate..fara practicantat nu reusesc sa termin scoala, imi mai lipseste doar un an
Practicantatul dureaza din septembrie (octombrie si noiembrie am lectii la scoala iar acolo trebuie sa fiu atenta sa nu-si dea seama de burtica) si decembrie. Ianoarie si Febroarie sunt luni de examene iar acolo ma pot prezenta linistita chiar daca sunt gravida.

Asta este, ce sa fac?? O sa-mi cumpar haine largi si nu o sa-mi scot geaca in clasa, sper doar sa nu iau prea mult in greutate

Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)..si 7+ ptr a doua oara :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua burtici!!!

Lalely, bine ai venit..sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos!!

Anaxena,astept sa ma add. in lista de mess....

Va pe toate!!!

Ally , 8+ "http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Ally&year=2011&month=3&day=31&babycount=1"

Mergi la inceput

dyadyazuza, cum te mai simti???...tot asa urat te doare ???

te

Ally , 8+ http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Ally&year=2011&month=3&day=31&babycount=1[bebe]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Vai ce dragutze sunteti!
Nici nu ma asteptam sa ma primiti asa de bine...va multumesc la toate
Anaxena se pare ca ai avut dreptate cu semnatura...scrisesem cu G mare..acum am rezolvat.
Ama pai am 5 saptamani si un pic dupa ultima menstra.La mine inca nu s-a vazut embrionul ci doar sacul.Sambata am facut eco si m-a chemat peste doua saptamani...

Eu am fost operata de endometrioza si sunt destul de stresata cu sarcina,imi doresc atat de mult sa fie bine si sa am si embrion,sa evolueze...
Dupa ce Dumnezeu s-a milostivit de mine si mi-a dat un samburel sper ca el sa gaseasca mediu prielnic la mine in burtica si sa fie totul bine...

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna ziua burtici!

Ce mai faceti? Vad ca lista se mareste , deci urez si eu bun venit noilor burticoase la noi in odisee, sarcini usoare si fara probleme si la sfarsit bebei sanatosi si frumosi

Eu iar am dormit tare rau azi noaptenu stiu ce sa ma mai fac...oare pana cand or tine insomniile astea? Sper tare mult ca nu pentru tot restul sarcinii ca imi iau campii daca o fi asa...

dyadya, imi pare tare rau de maseluta ta, trebuie sa te duci sa o scoti daca Deea spune ca exista anestezic pentru gravidutze...eu anul trecut in septembrie mi-am curatat in Romania toate cariile si am plombat tot si aveam o gura perfecta, acum nu stiu cat mai e de perfecta dar sper sa nu am probleme deloc in timpul sarcinii, ca am fost putin mai exigenta cu igiena orala decat inainte, dupa ce mi-a facut domnul doctor o morala de sa o tin minte toat viata Aici daca trebuie sa te duci la stomatolog trebuie sa faci imprumut in banca la cat e de scump la particular

Ma duc sa pap ceva ca ma roade stomacul...revin daca mai am timp, mi-am programt sa ies prin oras la ceva shopping si plimbari

O zi buna burtici !

BB on board 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Lalely te intrebam pentru ca eu dupa calendar ar trebui sa fiu deja in 7 saptamani si la eco embrionul era de doar 5 saptamani si 4 zile (diferenta de 1 saptamana si doua zile fata de calendar). Acum astept si eu cu sufletul strans urmatorul eco ca am pierdut o sarcina cu ou clar ( am asteptat pana la 9 saptamani, dar nu am avut decat sac gestational :(( ) si asa am niste emotii sa nu se intample ceva iar. Acum teoretic am trecut peste primul hop, a aparut embrionul, dar sa speram ca se si dezvolta.

Totusi la tine, in cazul unei ovulatii tarzii, mai e vreme sa apara embrionul.
In plus, la prima sarcina citisem mult despre subiect si era o adevarata disputa pentru ca medicii in romania sar la chiuretaj urgent daca pana la 5-6 saptamani nu a aparut embrionul, in schimb literatura de specialitate recomanda sa se aspepte pana la 8-10 saptamani (mai ales cum era cazul meu - sacul gestational crestea normalsi bhcg-ul era tot in crestere) ca pur si simplu unii embrioni se dezvolta in alt ritm si metoda calendarului nu poate acoperi toate diferentele de ovulatie si implantare. Imi povestea o amica din state care are 5 copii ca la ei nici nu vor sa te vada pana la 2 luni - considera ca daca e sa pierzi sarcina ei oricum nu au cum interveni asa ca nu are nici un sens consultatia.

Asa ca inarmeaza-te cu rabdare pentru doua spatamani si fii convinsa ca in tine incepe sa se dezvolte un mic bebe :)

5+

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Salutare burticutze si de la mine!

Fetelor stiti ca ma plangeam ieri de greata si ca nu mai sta nimic in stomacul meu, ei bine am rezolvat problea. Cel putin partial. Mi-a gasit soacra la sensiblu cocculine si am inceput sa iua cate 2 pastilute de 3 ori pe zi si merge super bine. Nu mai imi este asa de rau si pot sa mananc. Nu chiar orice dar asa cate putin. Sper sa fie ok si daca mai sunt fete care simt ca nu mai pot face fata greturilor il recomand din toata inima. Mie mi la recomandat dr si sper sa nu-i faca rau la .
V-am si aveti grija de voi

_
Graviduta fericita cu o minune in burtica 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui ama22

Dya - pai eu am fost la eco am vazut si embrionul, dar e micut, ca de 5 saptamani :)) si ptr ca inca era prea micut si nu avea activitate cardiaca doctorul nu avea cum sa-mi spuna daca sarcina e in evolutie sau nu :)

Bine ai venit Lalely! :) Si eu am doar 5 saptamani (marti intru in 6) cand mai mergi la eco? eu sunt programata vinerea viitoare si speram sa auzim si inimioara tu ai 5 saptamani dupa calendar (de la prima zi a ultimului ciclu) sau 5 saptamani dupa eco?

Anaxena :))) sa-mi spui cum ti-au placut! eu am mancat ieri in nestire ;)))

5+

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

logic ca n-am gasit ricotta

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 10+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

..

Ally , 8+ http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Ally&year=2011&month=3&day=31&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ama nu ma las ma duc la un hypermarket si gasesc eu

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 10+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput