Fluturasi de martie-aprilie 2011 (16)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna fetelor
Ma primiti si pe mine printre voi?
Am aflat ca sunt insarcinata...am doar 5 saptamani cei drept si deocamdata la ecograf s-a vazut doar sacul..dar eu sper sa fie totul in regula si sa am o sarcina cu embrion care sa mearga pana la 9 luni.
Am incercat sa-mi pun si eu gravidutza in semnatura dar nu prea mi-a iesit..poate ma ajuta cineva...

[Gravired] 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

buna dimineata
laley bine ai venit sarcina usoara, la termen si bebelus fanatos si fumos
fetelor da ce faceti azi leneviti?? eu am adormit la 3 juma cu durere de masea si m-am trezit la 7 cu aceeiasi durere

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burtici
eu sunt treaza de la 6 si al meu la fel. daca n-am ras amandoi, zici ca suntem 2 pensionari care nu mai au somn. apoi am mai adormit pana acum. al meu inca doarme.

ally eu nu stiu sa te ajut cu semnatura, chiar nu ma pricep. stai sa intre madutza sau anaxena ca parca ele stiau mai multe din astea.

dyadya nu stiu ce-ai putea face cu maseaua. intreaba doctorul daca ai voie sa iei ceva sau daca o poti scoate. trebuie sa faci ceva ca este nasol sa stai asa.

S-a intamplat minunea mult asteptata13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

laley bine ai venit. sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si cuminte
o sa fie bine, o sa vezi. la eco urmatoare o sa vezi mult mai multe. acum era prea devreme.

S-a intamplat minunea mult asteptata13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Wow fetelor cit scrieti...
Anaxena si eu am probl cu constipatia, fac tot asa de 2 ori pe sapt cam...dar cred ca maninc mai multicel decit tine, in sensul ca prima parte a zilei si la sv rontai si maninc intr-una...Spre seara ma apuca raul rau si nu prea mai maninc, in schimb incerc sa ma culc cit mai repede sa nu mai am starea aia nasoaa..
Anaxena si roxy, voi ce inaltime aveti?? Pareti destul de inaltute amindoua, iar greutatea este apropiata...si ce bine suna 50Kg...Mie si un 55 imi suna bine...dar mai am mult de asteptat...
Dana_mi..nu-mi dau seama care esti tu din poze Sa stii ca aproape 60 am si eu...adica 58-59, dar nu e diferenta mare. Ce inaltime ai?
Cris cum asa sa ascunzi sarcina???ofof, poate si asta te streseaza si te deprima...Mi se pare incorect!
Mandreeac, mai si tu esti o frumoasa, numai fete frumoase avem aici la odisee, sa vezi ce fluturasi minunati vor incinta privirile la primavara. Si..imi place tare mult culoarea parului tau
BB_yasmi, sa maninci sa nu mai ai starile acelea, dar legume si carnita, nu tb sa exageram. EU azi la party am papat si inghetata si tort si alte prostioare...ooof...si mai dau sfaturi, la asta sunt buna!
Mai fetelor, eu sunt o gurmanda, maninc de placere si ma abtin cu greu

Simona, mami de baieti David si Matei si 10+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

eu am 1,64

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 10+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

sunt aici cine si ce probleme are cu semnatura?

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Nu este nimeni...???

Ally , 8+"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Ally&year=2011&month=3&day=31&babycount=1"

ally exact ce ai scris mai sus copiezi apoi scri [url=dai paste la ce ai copiat]aici scri descrierea,gen bebe dar fara spatii intre paranteze[/url],ai inteles?daca nu id mess ana_xena si-ti dau acolo exact cum trebuie

lalely la tine cred ca problema e ca ai scris cu G in loc de g ia sa incerc [Gravired] si cu g

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

ama pazea ca ma duc la alimentara sa fac pancakes!!sper sa gasesc ricotta

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Neatza butici!!!
Dyadyapoti scoate maselutza ...exista anastezic special de gravidutza...vb cu medicul si mergi la un cabinet stomatologic mai modern sa aiba anestezia aia...sotul e fricos de dentist si cand a mers , radea denstistul de el ca ii facea anestezie de gravidute.....al meu crezand ca scapa de gura mea si a dentistlui, inventase ca-i bolnav de nustiu cate boli..inclusiv de inima...d

poti lua , daca o avea efect...un paracetamol din ala simplu

Lalely bun venit!
un bebe sanatos si la termen iti doresc!

Ally poate site-ul asta nu accepta ticher din astea....eu imi dau seama ce este.....sau nu copiezi tu bine de acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Dya - pai eu am fost la eco am vazut si embrionul, dar e micut, ca de 5 saptamani :)) si ptr ca inca era prea micut si nu avea activitate cardiaca doctorul nu avea cum sa-mi spuna daca sarcina e in evolutie sau nu :)

Bine ai venit Lalely! :) Si eu am doar 5 saptamani (marti intru in 6) cand mai mergi la eco? eu sunt programata vinerea viitoare si speram sa auzim si inimioara tu ai 5 saptamani dupa calendar (de la prima zi a ultimului ciclu) sau 5 saptamani dupa eco?

Anaxena :))) sa-mi spui cum ti-au placut! eu am mancat ieri in nestire ;)))

5+

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput