Fluturasi de martie-aprilie 2011 (16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

...asa apare

Ally , http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Ally&year=2011&month=3&day=31&babycount=1

Mergi la inceput

anaxena, multumesc mult

Ally , 8+ bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Hello butici!

Bun venit burticutelor noi si sa aveti o sarcina usoara si un bebe sanatos
I'm back din pacate...de luni la munci .
A fost asa bine m-am odihnit, nu m-am ingrasat deloc (yoopy) nu prea am mancat, imi simteam stomacul super nasol..desi nu am mai varsat deloc..pana ieri la intoarcere in masina..noroc ca aveam pungi..ca a fost super naspa .

Strumphi ma bucur ca ti-ai vazut bulina mica si te-ai linistit si mersi ca te-ai gandit la mine
Roxy am fost la dr. Ionel Aurel, desi e director si un medic cu renume mi-a acordat foarte mult timp. A vorbit foarte foarte mult, mi-a placut ..i-a explicat sotului cum sa facem sex....imi era o rusine ...Referitor la cerclaj mia zis ca intr-adevar e colul scurt (cum mi s-a zis la Bucuresti) dar el nu prea recomanda ca irita colul..si a zis ca mai vedem in septembrie pe 22 la 17 saptamani cand ma duc sa fac 3T. Eu sunt putin panicata in acest sens pt ca am niste dureri in vagin..intermitente ce-i drept..azi n-am avut. Stiu ca mi-au zis fetele de infectie urinara ceva, dar urocultura mi-a iesit bune iar rana pe col nu stiu sa am.
Luni ma duc sa fac 2T aici in Bucuresti. Nici nu stiu cum sa-i zic dr ca eu o sa nasc la Brasov .
Anamira ma bucur mult ca esti mai bine si poti sa mananci. Cand am plecat acum o saptamana stiu ca te simteai super nasol.

Aaa si se pare ca mi-e revenit pofta de dulce. In prima zi la Sighisoara am vazut o gogoserie cu 'gogosi inelus'..nu m-au atras. Ei la pensiune toata noaptea m-am gandit numai la gogosi. A doua zi n-am mai gasit gogoseria am umblat tot orasul si nimic. Mi-am luat un covrig polonez si parca m-am mai calmat. Dar azi imi fac gogosi macar una sa mananc ca imi stau in creier.

Va pup pe toate

------------------------------------------------------------------------------------------
Nasturelul meu mic 12+

Anita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mamica fericita de 2+ si 13+
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

burticute pe unde umblati?
eu am fost la plimbarica, asa frumos este afara si cald. cu toate ca spre seara este aer de toamna si racoros.
voi ce faceti?

dorinut imi pare bine ca ti-a placut de dr. Ionel, intr-adevar si eu am auzit de bine de el.

S-a intamplat minunea mult asteptata13+

Mergi la inceput

Burtici, unde ati disparut???

Eu stau in pat ca am neste arsuri la stomac iarasi de imi vine sa ...mi-a revenit si greata...si binenteles ca nu pot manca nimic.

Va si va doresc o duminica frmoasa!!!

Ally , 8+ bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ce duminica ocupata,nu s-a scris mai nimic

eu am cautat ricotta nu am gasit ,deja am nervi ca mi s-a pus pata,ama cu ce o pot inlocui?

in rest sunt bine,ma simt cam grea,oi fi ramas gravida?Maria e cuminte,mi-am luat milchzuker de la Humana si am mai bagat niste fructe deshidratate si azi noapte am avut niste crampe groaznice,drept rezultat la chinurile nocturne au fost multe gaze si atat,mai bag iar acum 4 linguri de milchzuker si mai bag si niste fructe si sper sa fac ceva ca simt cum pocnesc si nu am burta de la bebe,apoi poate cand imi voi vedea misiunea indeplinita am sa-mi vad si abdomenul meu normal

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 10+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

buun,deci m-am informat ricotta este urda noastra,deci n-am de unde sa iau urda...ok,atunci ashtept alta ocazie

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 10+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fete. Eu cu greturi, am umblat toata ziua dupa gresie, faianta , parchet, am fost si in parc cu copilasii, facut si mincarica ca miine la sv si tb sa am mincarica facuta. Burta uriasa si chiar ma gindeam si eu, Anaxena, burta mea e de la constipatie, nu de bb...Off si-s abia la inceput.
O placinta cu mere as minca si eu...tot d-aia de casa
Mi-am fiert legume sa am miine la mine, poate reusesc sa ma organizez mai bine cu mincarea..
Anamira, ma bucur ca esti mai bine cu greturile. Eu sapt viitoare sunt nasa (nasesc fetitza sora-mii). Nu am nici un chef si nu stiu cum ma voi descurca cu greturile asteaCred ca o sa-mi iau si eu citeva pastile de cocoline d-asta...si dc nu rezist si nu rezist sa le iau...
ROxy, tare-mi place de voi cu plimbarile de seara!
BB_yasmi, ce te-ascunzi, spune tot aici sa stim si noi.
Miine e ziua cea mare? Incepe fata gradi???

Simona, mami de baieti David si Matei si 10+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

buna burtici...
multumesc pt raspunsuri dar cred ca ar trebui sa imi scot toata dantura si sa mananc ca o babuta in gingii. de fiecare data cand mananc ma doare cate o alta masea. eu stiu dinainte de a ramane insarcinata ca aveam lipsa de calciu iar laptele nu prea imi place am mai mancat cand si cand fortat.
se pare ca azi au revenit si la mine ceva greturi dar slabute plus acum seara ameteli puternice
va pooop si aveti grija de burticile cu

10+

Mergi la inceput