Fluturasi de martie-aprilie 2011 (16)
Raspunsuri - Pagina 11
bb_yasmi spune:
anaxena tu ce papi pe parcursul zilei ?
mamica fericita de 2+ si 13+
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."
strumphitza spune:
Buna ziua burtici!
Mult mai scrieti ...abia reusesc sa va citesc....mi-e o greata de numai nu ma duc sa iau buda in brate ...si am dormit naspa iar, nu stiu cand mi-o reveni somnul ala normal sa nu ma mai trezesc de 1000 oeri pe noapte si sa stau cu ochii in tavan cate 2-3 ore...
La cat de rau imi este de cand m-am trezit eram cu foamea in gat , nu stiu cum se face si am bagat niste toast cu crema de branza si rosii...altceva nu merge, nici sa nu aud de carnuri
Sper sa nu ma mai tina starile astea mult ca nu stiu cat mai rezist, nu imi place sa fiu asa moale in stare de facut nimic si fara un somn cat de cat ok si mereu adormita si obosita.
Plus ca visez atat de mult si prost ca nu imi mai aduc aminte ce si cum am visat dar in putinele ore ce le dorm am tare ocupata mintea
Am o gramada de treaba de facut dar nu am stare sa fac nimic...nu stiu ce sa fac... m-as duce in pat sa mai trag un pui de somn dar nu pot ca vecinul renoveaza casa si bate intr-una de pe la 9 cand m-a si trezit , casa e in perete cu mine si e goala si cum bate el acolo se aude super cu ecou si tareeee
Hai ca m-am plans destul...ma duc sa ma intind in living pe canapea...poate imi iau si laptopul in brate, mai vedem.
O zi buna burtici!
BB on board 9+
bb_yasmi spune:
ehhheee strumphy zi mersi ca ai posibilitatea de a te odihni acum linistita si nu mai ai un pici de dus in parc, dat mancare, jucat cu el....
si noi ne pregatim de nani....
eu vreau sa incep aerobic si/sau aquagym pt gravide....
mamica fericita de 2+ si 13+
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."
roxy_s spune:
strumphitza o sa treaca starile.
bb_yasmi cred ca o noapte stau, nici nu stiu.
S-a intamplat minunea mult asteptata13+
strumphitza spune:
Multumesc fetele
Roxy, curaj pentru maine si te asteptam inapoi cat mai curand sanatoasa si voioasa
M-am pus pe rontait, poate mai trece starea de greata Am niste porumb prajit si alte snacksuri si prostioare cumparate dintr-un magazin naturist Sper sa nu dauneze prea mult sanatatii
yasmi, ia zi repejor cu ce ne servesti maine? Si cati anisori ziceai ca faci? 18 ?
BB on board 9+
AllyLaur spune:
Roxy...iti tinem pumnii pt maine si ...te asteptam repejor inapoi!
Burtici... eu m-am lasat dusa de val si m-am uitat pe siteuri cu articole pt bebelusi...Doamne de patuturi, carucioare, etc...am ramas soc...abia astept sa vina si bebelinul meu...Si ma rog la Doamne Doamne sa fie totul bine ca si eu sunt paranoia cateodata.
Va ....aici, se moare de cald..
Ally , 8+ bebe
pisucmic spune:
Fete dragi,
voi ati avut vreo mica scurgere maronie? Nu pe pantyliner, ci doar cand ma sterg, si nu totdeauna (uneori o zi deloc), uneori cand pun Utrogestanul; ceva foarte foarte usor, dar eu vad si ma stresez. Am avut saptamana trecuta si am facut eco si era totul bine, am inteles ca in parte e ca uterul nu e inca umplut de sacul gestational si ramane o mica zona de endometru numita decidua care "menstrueaza" foarte discret.
Am daca stau mai mult in picioare, dar n-o sa stau doar in pat...
Evident, emotii emotii, si nici nu vreau sa ma psihizez tot la eco si analize...
Va pup pe toate si bafta multa in continuare!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! 7+
dorinut@ spune:
Hello burtici!
Roxy si eu sunt alaturi de tine si sigur va fi bine
Strumphi gandeste-te ca tot raul asta inseamna o minune mica pe care o vei tine in brate peste 9 luni, deci e o cauza nobila
Ama pe mine m-ai dat pe spate cu blogul tau. Si cum nu sunt cu dulciurile o sa incerc sa fac o paine dupa retele tale minunate.Legat de neuroni si eu stau f rau..si eu nu prea imi permit sa ma 'prostesc' avand in vedere ca sunt programator la o banca..efectiv simt ca nu mai fac conexiuni
bb_yasmy si pe mine ma bate gandul sa fac gimnastica pentru gravide..sa vad cu timpul cum stau..
Sa va zic azi am fost si am facut dublu test. BEBe a dormit o gramada ca nu putea dr sa-i masoare plicul nucal. Dormea cu manutele la fata..minunat.Avand in vedere ca mami de la 5.30 sta cu ochii zgaiti o fi obosit mititelu'.
in cele din urma s-a ridicat trezit putin (dupa 20 de minute)si a reusit sa-i masoare. Val e 0,9 < 3. Mi l-a aratat in 4D ..ce sa va zic m-am toppit fetelor..plang de fiecare data de emotie.
Aaa si a zis 'pare a fi FATA'..insa a zis sa mai asteptam.Acum avem fantastica dimensiune de 6 cm.
Traiesc cele mai frumoase clipe din viata mea si sper sa fie bine pana la capat. Abia astept si fetele care au sarcini mici de cateva saptamani sa traiasca clipele asta unice din viata unei femei.
Va pup si aveti grija de voi
------------------------------------------------------------------------------------------
Nasturelul meu mic 12+
Anita
anaxena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi anaxena tu ce papi pe parcursul zilei ? mamica fericita de 2+ si 13+ "Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama." |
pai dimineata bag o cafea,2felii de cascaval,2sunca,1ou nu mereu asta e maximul care intra
in timpul zilei un mar sau o sana sau nimic ca-mi tine micul dejun de foame
seara gatesc pt sotul si mai ciugulesc si eu cate ceva dar nimic consistent,in pat mai mananc ba2-3 triunghiuri de branza,ba fructe deshidratate sau un compot sau cartofi pringles(s-a intamplat o sg data)
in caz ca nu mananc dimineata pe la ora 14 mananc o ciorba fara carne si seara balotez ceva mai mult
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 10+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori